Spune cine arată mai tânăr ca să afli ce fel de gândire ai

De în Teste 23 aug 2017

Acest test de personalitate este unul foarte apreciat, mai ales pentru că ajută oamenii să afle lucruri despre sine pe care nu le conștientizau.

În această imagine apar trei copii, doar că unul pare mai mic decât ceilalți. Care crezi că este?

Imaginea 1

Aparții celor 35% dintre oameni care au ales această variantă. Ești norocoasă, pentru că faci parte dintre cei care au o intuiție dezvoltată, adică instinctul este una dintre calitățile care te definește și ești mândră că e așa. Știi când este cazul să acționezi, ce decizii să iei în cazuri dificile și îți dai seama din prima ce oameni merită încrederea ta. Nu te înșeli aproape niciodată și asta te face o persoană de succes. În fiecare dimineață te trezești și crezi că este greu să explici logic existența lumii, dar îți dai seama imediat că nu ai de ce să-ți faci griji, pentru că oricum nu este necesar. Cel mai bine este să iei viața ca atare și să te bucuri de ea, nu te complica să o analizezi prea mult. Cât despre sentimentele tale, ceea ce te definește cu adevărat este sinceritatea. Probabil că vei întâmpina anumite probleme din cauza părerilor tale, dar cel mai bine este să fii naturală.

Imaginea 2

4 din 10 persoane consideră că al doilea copil este mai mic decât ceilalți, iar aceștia sunt gânditori complexi. Ei știu să vadă aspectele pozitve și negative din orice situație și într-o dispută pot înțelege ambele puncte de vedere. S-ar putea să dureze mai mult până iau o decizie importantă, dar asta doar pentru că o iau pe cea mai bună, deoarece analizează toate aspectele și implicațiile. Crezi că majoritatea evenimentelor se întâmplă cu un motiv anume și ceea ce ne înconjoară este prea complex pentru a putea fi explicat în doar câteva cuvinte. Logica nu este punctul tău forte, dar cumva ai mereu dreptate în ceea ce faci și zici. S-ar putea să nu fii chiar cea mai prietenoasă persoană din lume, dar cei care te cunosc știu că ești o persoană deosebită. Pentru tine este important un echilibru între logică și intuiție, ceea ce te face să fii foarte înțeleaptă. Din acest punct de vedere, una dintre cele mai potrivite meserii pentur tine ar fi cea de profesoară, ca să-ți poți împărtăși cunoștințele cu cei mai tineri. Elevii tăi ar învăța că fiecare își are rostul în lume.

Imaginea 3

25% dintre oamenii care au făcut acest test au ales la treilea copil ca fiind cel mai mic de vârstă, ceea ce arată că gândesc logic. Dacă te numeri printre acești, înseamnă că îți bazezi deciziile pe analize logice, chiar dacă pui mare preț și pe calitatea intuiției, dar logica te ajută mai mult să-ți îndeplinești visele. Una dintre principalele tale calități este aceea că poți fi un lider de excepție  și prietenii apropiați te văd ca pe o persoană carismatică, care se descurcă în orice situație, deci nimeni nu ezită să fie alături de tine. Pe de altă parte, calitățile tale oratorice te fac capabilă să persuadezi și manipulezi pe oricine gândește altfel decât tine. Argumentele tale vor schimba oricui părerile și ar trebui să fii mândră că ai această putere, din moment ce îți poate deschide orice ușă. Te pricepi la mai multe, drept pentru care nu ai avut probleme adevărate în școală și cei din jurul tău îți recunosc taletele și se simt onorați că fac parte din grupul tău de prieteni. Când trebuie să iei o decizie importantă, te gândești câteva minute bune, dar după o analiză amănunțită a situației alegi cea mai bună variantă.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Teste
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
30 noi