Saturn in trigon cu planetele personale

De în Monden 24 dec 2012
In continuare vedem reactiile lui Saturn in trigon cu planetele personale.

Saturn in trigon cu Mercur natal

Acest tranzit se caracterizeaza prin exactitate in comunicare, gandire realista si buna organizare in afaceri si activitatea profesionala. Puteti fi nevoit(a) sa va pregatiti sau sa va specializati pentru avansare in cariera. Multi au tendinta sa-si puna ideile in practica si aceasta in scopul avansarii in cariera, a imbunatatirii eficientei muncii lor.

Puteti obtine ajutor si ghidare de la persoane mai in varsta sau de la persoane cu experienta, iar daca sunteti calificat(a), puteti ajuta si ghida pe altii. Este o perioada favorabila pentru relatii cu persoane cu un statut social inalt.

Este o perioada excelenta pentru scriere si lecturare si pentru a invata materii importante. De asemenea, este o perioada favorabila pentru studii de matematica, inginerie, stiinta si economie sau pentru alte discipline mentale care necesita organizarea mentala. Unii manifesta mai multa seriozitate privind organizarea si eficienta in munca lor. Este o perioada buna pentru arhitecti, designeri si tehnicieni. inclinati sa manifestati o mai mare disciplina (atentie) cu privire la dieta, sanatatea si igiena personala.

Saturn in trigon cu planetele de legatura

Tranzitul lui Saturn in trigon cu Mercur natal are aceeasi semnificatie ca tranzitul lui Mercur in trigon cu Saturn natal, totusi acesta dureaza o perioada mai mare de timp, cat de mare depinde de viteza de miscare a lui Saturn, si daca acesta este retrograd, stationar sau direct. Aceasta marcheaza o perioada sustinuta de disciplina si organizare mentala.

Saturn in trigon cu Venus natal

Tranzitul este caracterizat de o apreciere matura a frumosului si de preocupari serioase in arta si muzica. Manifestati adesea in acest timp un interes pentru muzica clasica si pentru forme clasice de arta. Tranzitul este bun in special pentru afaceri legate de antichitati si forme clasice de arta, fiind apreciate in special cele care au un sens in structura si compozitie. Arhitectii si design-erii sunt favorizati.

Relatiile intime sunt adesea cimentate. Vechile prietenii, vechii parteneri sau relatii de dragoste trecute sunt adesea reinnoite. Acest tranzit conduce la o atitudine calma si de pace emotionala. Maniera dv. de comportare sociala este matura si rezervata. Aveti o constiinta crescuta a responsabilitatii in parteneriatul de afaceri, in prietenie si in relatiile intime.

Poate fi facut un progres in eforturile in afaceri, in domeniul financiar si profesional. Este o perioada buna pentru relatiile de natura politica sau de afaceri cu publicul sau pentru stabilizarea parteneriatului in afaceri si profesie. Este un timp bun pentru apropierea de cei aflati in posturi de conducere si autoritate, pentru acordarea de favoruri sau pentru sprijin financiar, cerand de exemplu plata in rate.

Saturn in tranzit in trigon cu Venus Natal are aceeasi semnificatie ca si Venus in tranzit in trigon cu Saturn Natal. Oricum el dureaza o perioada mult mai lunga de timp si apare de 2 ori la fiecare 29 de ani, marcand o perioada sustinuta de progres constant in afaceri, dragoste, casnicie, domeniul social si artistic.

Saturn in trigon cu Marte natal

Cheltuirea eficienta a energiei, ambitia intensificata si o hotarare practica de a reusi, caracterizeaza acest tranzit. Este un moment al realizarii practice prin disciplina si munca sustinuta. Manifestati initiativa si o buna organizare in afaceri si in domeniul profesional. Acest tranzit favorizeaza eforturile manageriale si administrative. Aspectele tehnice ale politiei sau cele militare pot fi abordate cu o eficienta speciala. Este de asemeni un tranzit favorabil pentru inginerie, constructie, arhitectura si manufacturi, pentru munca ce implica unelte, masinarii si maiestrie a preciziei.

Realizari practice pot fi aduse la lumina prin asocierea cu prieteni, grupuri si organizatii. Este o perioada favorabila tratarii cu autoritatile si agentiile guvernamentale. Saturn in tranzit in trigon cu Marte natal are aceeasi semnificatie ca si Marte in tranzit in trigon cu Saturn natal. Dureaza mai mult si indica o perioada sustinuta de realizari practice prin disciplina, munca intensa si buna organizare. Acest tranzit apare de doua ori in ciclul de 29 de ani al lui Saturn.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian