Săptămâna dinaintea nunţii: 6 trucuri care te ajută să scapi de stres

De în Nunţi 27 mai 2015

Stresul acumulat în săptămâna dinaintea nunţii îţi poate da mari bătăi de cap şi poate distruge momente foarte importante, ca de altfel şi relaţiile cu cei dragi. 

ziua nuntii

Iată 15 recomandări pe care ni le oferă specialiştii şi care te scapă de stres în săptămâna dinaintea nunţii.

1. Finalizează itinerarul nunţii

Gina Jokilehto-Schiegel de la Shi Shi Events este de părere că "timpul alocat nunţii trebuie să fie realist şi să lase loc erorilor." Dacă nu ai un wedding planner, cere câteva indicaţii de la persoanele care au trecut prin această situaţie, sau poate chiar de la fotograf, care te poate ajuta cu privire la multe aspecte ale nunţii, datorită experienţelor anterioare. Notează programul pe hârtie şi dă câte un exemplar fiecărei persoane care participă la organizarea evenimentului, începând de la membrii familiei, până la prietenii cei mai buni.

2. Asigură-te că rochia de mireasă îţi vine perfect

"Am avut de-a face cu mirese care au amânat probatul rochiilor de mireasă până în ultimul moment şi s-au trezit că trebuie să meargă cu ele prinse cu pense", spune Joni Scalzo de la Your Special Day by Joni.

3. Încalţă pantofii de mireasă în fiecare zi din săptămâna dinaintea nunţii

Nu te gândi nicio secundă să laşi pantofii de mireasă în cutie până în ziua nunţii. Încearcă toate metodele posibile prin care să faci încălţările să se lase şi să fie cât mai confortabile în ziua evenimentului. O variantă care dă rezultate bune este să îi ţii la congelator peste noapte, iar înainte să îi încalţi să te dai bine cu cremă pe tălpi şi pe degete, ca de altfel să utilizezi şi spray de dilatat pielea pantofilor.

4. Deleagă sarcinile

Nu vei fi capabilă să rezolvi singură toate problemele, indiferent cât de mult ţi-ai dori asta. Augusta Cole de la Easton Events este de părere că "deşi vei fi foarte entuziasmată din cauza evenimentului, nu vei putea să te ocupi de toată lumea, fapt pentru care, este bine să apelezi la ajutorul domnişoarelor de onoare şi la familie".

5. Fă plăţile înainte de eveniment

"Cu siguranţă nu vrei să te ocupi de lista de plăţi în ziua evenimentului", spune Lisa Gorjestani de la Details Event Planning. Majoritatea cuplurilor preferă să plătească 10% înainte de eveniment şi restul sumei după nuntă, ca de altfel şi bacşişurile. Ei bine, dacă ai posibilitatea, este bine să pui totul la punct cu o săptămână înainte de petrecere şi să pregăteşti sumele pentru fiecare serviciu în parte, pe care să le distribui prin intermediul părinţilor sau printr-un prieten de încredere.

6. Ai grijă mare de tine

Mănâncă sănătos, echilibrat şi nu sări peste mese, pentru că vei avea nevoie de fiecare gram de energie în ziua cea mare. "Nu este distractiv să fii o mireasă înfometată sau să stai în preajma uneia", recomandă un wedding planner. După ce mănânci, chiar dacă mai ai de rezolvat anumite probleme, acordă-ţi un moment de relaxare, citeşte, mergi la o şedinţă de masaj sau la alergat în parc.

Sursa

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Nunţi
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 ian