Salată cu carne de vită

In Reţete de 14 iul 2015

Pentru că afară este foarte cald şi nu ne dorim să petrecem timp în bucătărie, salatele sunt cele mai recomandate. 

salata
Timp: 30 de minute
Dificultate: Medie
Porţii: 3 - 4
Kilocalorii: 320 kcal
Ingrediente:

290 gr carne de vită tăiată cuburi sau felii, un mănunchi de salată verde, 2 cepe roşii mici, feliate fin, 10 frunze de lime tocate pentru aromă, 3 ardei iuţi tocaţi mărunt, fără seminţe, 2/3 ceaşcă frunze de coriandru, 2/3 ceaşcă frunze de mentă, 2/3 frunze de busuioc, zeama de la o lămâie, sos de soia, sos de peşte, 3 linguri cu vârf de pesmet.

Mod de preparare:

1. Prepară carnea de vită la grătar sau prăjeşte-o pe placul tău.

2. Într-un vas, amestecă salata verde, ceapa, frunzele de lime tocate, ardeii iuţi, corandrul, menta şi busuiocul.

3. Pentru sos, combină sosul de soia cu sosul de peşte, zeama de la o lămâie şi zahărul, iar la final adaugă pesmetul.

4. Pune carnea pe patul de salată şi toarnă sosul peste ea.

Poftă bună!

Sursa: http://www.food.com/
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
17 ian