Iaurt îngheţat cu afine

In Reţete de 15 iul 2015

Vrei să prepari un desert cu puţine calorii şi foarte gustos? Încearcă iaurtul îngheţat cu afine. 

iaurt cu afine
Timp: 24 h
Dificultate: Medie
Porţii: 4
Kilocalorii: 86 kcal / porţie
Ingrediente:

4 căni de afine, proaspete sau congelate, 1/4 cană de zahăr tos, o cană iaurt de vanilie cu 1% grăsime sau iaurt degresat, o lingură de zeamă de lămâie.

Mod de preparare:

1. Într-un vas, toarnă zahărul tos peste 3 căni de afine şi lasă deoparte amestecul pentru 45 de minute, iar din când în când mai amestecă cu lingura prin el.

2. Pune într-un blender afinele cu zahăr peste care toarnă iaurtul, zeama de lămâie şi amestecă această compoziţie până vei obţine o pastă omogenă.

3. Pune la congelator compoziţia până când marginile se îngheaţă, iar zona din centru este moale. Scoate vasul şi amestecă bine din nou compoziţia, în care adaugi a patra cană de afine.

4. Pune preparatul la îngheţat peste noapte şi consumă-l simplu sau cu frişcă.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
14 oct