Piept de pui cu salată de fructe

In Reţete de 3 iul 2015

Te-ai gândit vreodată să combini carnea de pui cu salata de fructe şi nu cu cea de legume? Noi am încercat, iar rezultatul ne-a uimit mult.

salata piept pui cu fructe
Timp: 25 - 30 de minute
Dificultate: Redusă
Porţii: 2
Kilocalorii: aprox. 300 de calorii
Ingrediente:

100 g de căpşuni, 100 g de ananas tăiat cuburi, 100 g de sparanghel, 400 g de piept de pui, sare şi piper după gust, salată iceberg, crutoane.


Mod de preparare:

1. Prăjeşte pieptul de pui sau prepară-l la grătar dacă nu vrei să adaugi ulei, timp în care spală bine căpsunile şi sparanghelul şi taie-le în bucăţi uşor de mestecat.

2. Taie pieptul de pui în bucăţele, aşază-l pe un pat de salată iceberg şi adaugă fructele şi sparanghelul. Presară sare şi piper după gust, iar dacă îţi place salata în combinaţie cu iaurtul, adaugă un dressing de iaurt cu 10% grăsime.

Poftă bună!

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
04 dec