Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Sagetator - Horoscop 2010

De în Monden 18 noi 2009
Nu este Cupidon, dar sageata lui nimereste la fix! Este Sagetatorul, cel de-al noualea sosit la intalnirea zodiilor!

Cel mai pozitiv semn din tot horoscopul, cu o energie si un optimism de invidiat, datoria infulentei benefice pe care soarele o are asupra sa.  Majoritatea Sagetatorilor se caracterizeaza prin spirit de aventura, entuziasm in fata provocarilor si prin dorinta de a descoperi lucruri noi si de a se implica activ in tot ce tine de societate. Au o personalitatea foarte puternica si hotarata, care ii ajuta sa se aplece asupra problemelor cu foarte multa maturitate si discernamant.

Curiosi din fire, vor sa lege cat mai multe prietenii si sa descopere locuri noi: iata de ce majoritatea exploratorilor celebri sunt nativi ai acestei zodii. Dezamagirile profesionale si esecurile in dragoste par a-i tulbura doar in mica masura pe Sagetatori (spun “aparent” pentru ca in realitate se numara printre cele mai sensibile semne ale horoscopului). Explicatia pentru asa-zisa pasivitate de care dau dovada? Sunt prea orgoliosi si prea ambitiosi sa-si recunoasca slabiciunile! Cu toate acestea, sunt cat se poate de generosi, onesti si devotati atat in cuplu cat si in relatie cu cei din anturajul lor.

Bani si cariera

Sfatul nostru pentru 2010 este sa te axezi in continuare pe obiectivele pe care ti le-ai propus in decursul acestui an, pentru ca ai toate sansele sa reusesti inca din primele trei luni. De altfel anul va debuta cu o perioada plina de surprize placute in special pe plan profesional : marire de salariu sau promovare? De ce nu?

La serviciu te vei afla intr-o dispozitie de zile mari si nu vei ezita sa te implici in proiecte noi  sau sa iei decizii care se vor dovedi favorabile firmei. In prima parte a anului vei incheia cateva afaceri profitabile iar partenerii tai vor fi incantati de talentul tau de negociator. Cea de-a doua jumatate a anului va fi oglinda primeia: beneficiile materiale se vor ivi la tot pasul si depinde numai de tine sa inveti sa culegi roadele lor, cu atat mai mult cu cat cea de-a doua jumatate a anului va fi una de consolidare a actiunilor intreprinse pana acum, in sensul ca vei incepe sa tragic linie si sa faci totalul unui an deloc rau.

S-ar putea sa te confrunti si cu cateva momente de nesiguranta cauzate de anumite schimbari ierarhice in cadrul firmei in care lucrezi, mai ales intre lunile mai si iunie, insa cu calm si diplomatie vei depasi cu bine aceasta perioada.

Familie

In prima parte a anului va trebui sa abordezi cu mare tact eventualele neintelegeri care pot aparea intre tine si partenerul tau de viata. Daca apar probleme de cuplu, nu ezitatai sa le discutati. Cheia unei relatii aromioase cu familia? Comunicarea si devotamentul tuturor mebrilor fata de lucrurile care ii unesc. Relatia cu copiii va fi una excelenta si vei reusi sa-i cooptezi in tot felul de actiuni ce tin de infrumusetarea caminului.

Educatie si hobby-uri

Indiferent daca esti elev sau profesor, anul 2010 se anunta unul excelent din punct de vedere academic. Studentii care sunt plecati cu burse peste hotare vor avea succes in toate proiectele pe care le vor desfasura in prima jumatate a anului. Studentii de la electronica sau de la inginerie care studiaza in tara vor avea foarte multe sanse sa calatoreasca peste hotare.

Sanatate


Din acest punct de vedere totul va fi bine pe tot parcursul anului, mai putin in lunile februarie – martie cand te vei confrunta cu mici probleme de sanatate. O gripa trecatoare, o indigestie, nevroze cauzate de starea de surescitare de la birou…si cam atat. Una peste alta, ai grija la alimentatie si nu exegera cu zaharul!

Dragoste si sex

Viata alaturi de un Sagetator este ca o zi insorita de vara! Partenrul tau de viata se poate considera binecuvantat din acest punct de vedere: initiativa, improvizatiile si cheful permanent de joaca sunt punctele tale forte in dormitor. Partenerul tau nu are chef de sex si tu ai? O harjoneala mica, o tinuta mai provocatoare si gata, l-ai pus pe jar!

In ceea ce priveste relatia ta de cuplu, lucrurile nu vor evolua foarte mult comparativ cu 2009. Cu alte cuvinte anul 2010 va trece sub semnul stabilitatii: nici artificii pe un cer instelat dar nici neintelegeri majore. Ca sa nu ajungi totusi in punctul de a prefera aventura sigurantei caminului tau, ai putea sa-i propui partenerului tau sa plecati impreuna intr-o calatorie (chiar si una scurta, de 2-3 zile) pentru ca acest gen de escapade au toate sansele sa-i binedispuna pe Sagetatori. Tu si partenerul tau veti trai momente inedite in perioada iunie – iulie 2010 cand planeta Venus isi va revarsa din plin influenta sa benefica asupra relatiei tale. Asteapta-te asadar la cele mai incendiare partide de sex din ultima vreme!

Daca esti singura, atunci vestile sunt cat se poate de bune pentru ca vei gusta din plin din roadele dragostei: un flirt nevinovat se poate transforma oricand intr-o aventura pasionala de-o noapte sau, cine stie, intr-o relatie de durata. In orice caz, indiferent care sunt obiectivele tale, se poate spune ca esti in carti mai putin in luna martie cand influenta planetei omonime va fi una mai putin fasta in ceea priveste viata ta sexuala. Priveste totusi partea plina a paharului: o pauza (mica!) nu strica! Din mai pana in august, viata ta sentimentala va fi pur si simplu electrizata de Uranus, planeta realizarilor spectaculoase, prin urmare nici nu stii de unde poate sari iepurele! Din iunie pana in septembrie Jupiter, planeta norocului, s-ar putea sa-ti puna o vorba buna la Cupidon, prin urmare anul 2010 se anunta cat se poate de bun din punct de vedere sentimental!

Predictii karmice

Daca dispui de ceva bani si vrei sa-i investesti in ceva sigur, nu te grabi sa-ti cumperi un teren sau o casa ci mai degraba o masina sau obiecte pentru caminul tau. Nu te arunca la cheltuileli foarte mari ci ai grija sa-ti supraveghezi foarte atent bugetul, mai ales in primele patru luni ale anului. Daca lucrezi in dimeniul imobiliar sau in cel bancar, trateazata-ti cu mult tact si diplomatie noii clienti pentru a avea rezultate remarcabile. Nu este insa un moment prielnic pentru parteneriate financiare iar daca tinzi sa imbini viata privata cu afacerile, s-ar putea sa regreti mai tarziu.

Esti o persoana verticala insa din cand in cand putina superficialitatea nu strica : nu-ti pune sufletul pe tava atunci cand incepi o noua relatie si nu-ti lasa partenerii de afaceri sa-ti ghiceasca toate cartile din maneca. Flirturi si relatii pasagere? De ce nu, atat timp cat esti constienta care iti sunt limitele. Angajamente de lunga durata? Mai bine nu, cel putin nu in decursul anului 2010, altfel risti sa iei o decizie pripita. Daca esti inclinata spre mister si ezoterism, ar fi mai bine sa renunti o perioada la hobby-urile legate de aceste domenii, optand pentru influenta benefica a soarelui. Nu este momentul potrivit pentru schimbari importante (de domiciliu sau de job) : ele pot astepta pana spre sfaristul anului sau inceputul anului 2011. Daca totusi trebuie sa iei o decizie (in special legata de job), fii sincera cu tine si cu cei din jur, poarta-te cu diplomatie si totul va fi bine.

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar