Ricky Martin dezvăluie de ce a ținut secret atâta timp faptul că este homosexual

De în Monden 30 mar 2018

Ricky Martin și-a găsit fercirea și a decis să dezvăluie de ce și-a ținut ascunsă sexualitatea atâta timp.

Cântărețul de 46 de ani a vorbit deschis despre starea sa sexuală într-un interviu acordat revistei Attitude și în martie 2010 el a declarat pe site-ul personal că se consideră un „homosexual norocos, binecuvântat”. Acesta a adăugat că în anii 90, când cariera sa era pe val ca star pop, i-a fost cel mai greu, deoarece se transformase într-un gay nedeclarat, care-și obliga partenerii să se ascundă.

Nivelul de nedreptate cu care se confruntă comunitatea LGTB este de neimaginat”, a declarat cântărețul care, mai nou, joacă rolul lui Antonio D'Amico în „The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story”. El a spus că înainte de lansarea acestui film a jucat deja în viața reală toate ipostazele respective. A avut relații cu bărbați care trebuiau să se ascundă de familiile lor, dar și cu unii homosexuali care erau deja declarați, însă din cauza lui a trebuit să se ascundă din nou de societate. El regretă doar că a pierdut atâta timp încercând să-și manipuleze sexualitatea.

M-am dedicat total carierei mele și nu m-am arătat deschis la noi relații, nici romantice, dar nici sociale, deoarece nu voiam ca oamenii să știe prea multe despre mine. Nici măcar nu legam prietenii cu producători excepționali de film, pentru că-mi era frică că dacă vom petrece prea mult timp împreună, adică mai mult de două ore, își vor da seama de cea ce sunt. Am irosit prea multă energie penru a ascunde acest lucru” a declarat artistul.

La ora actuală, Ricky Martin este mai fericit decât oricând și se bucură de viață alături de soțul său, artistul suedez Jwan Yosef și gemenii lor de 9 ani, Valentino și Matteo, născuți cu ajutorul unei mame surogat. El a povestit despre cum și-a cunoscut soțul online și cum au vorbit timp de 6 luni despre probleme existențiale înainte de a se cunoaște față în față și a vorbi despre lucruri mai intime și a-și mărturisi unul altuia sentimentele.

Așadar, principalul motiv din cauza căruia cântărețul nu și-a mărturisit înclinațiile a fost pentru că oamenii nu erau pregătiți să primească în lumea mondenă un star homosexual, dar el își dorește acum o familie curajoasă, care să știe valoarea adevărului și realizează că pentru acest lucru trebuie în primul rând să stabilească el un exemplu de sinceritate și conduită.

Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 aug