Reteta zilei: Omleta cu dulceata

De în Monden 28 ian 2015
Te-ai gandit vreodata la aceasta combinatie? Noi nu, iar cand ne-am decis sa o incercam, nu ne-a venit sa credem ce a iesit.

Ingrediente

6 oua

200g dulceata

5 lingurite zahar

2 linguri faina 

unt pentru uns

Preparare

Separa ouale, bate bine albusul cu zaharul tos, adauga galbenusurile iar la urma amesteca usor faina. Compozitia astfel obtinuta se rastoarna intr-o tigaie unsa cu unt si se introduce in cuptor la foc potrivit. 

Cand s-a copt, scoate-o din tigaie,unge-o cu dulceata sau gem pe toata suprafata si ruleaz-o cat inca este fierbinte. Pudreaz-o cu zahar vanilinat, asaz-o pe un platou si savureaz-o cu drag. 

Pofta buna!

Sursa foto

Citeste si:

Reteta zilei: Rulada de pui cu branza feta

Reteta zilei: Branza la gratar cu oua

Reteta zilei: Tentatie de ciuperci la microunde

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
22 oct