chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Rasfat de Craciun, in functie de zodia ta

De în Monden 12 dec 2013
Nu-i musai sa-l astepti pe Mosul pentru a te bucura de cadouri! Daca tot mergi la cumparaturi pentru cei dragi, ce-ar fi sa te rasfeti si tu putin? Cand ramai in pana de idei, poti folosi sugestiile si pentru a le surprinde pe prietenele tale cu un dar recomandat de astre! Mama si sora ta vor aprecia si ele cadourile alese in functie de zodie!

Berbec

Berbecii vor sa fie mereu in centrul atentiei, asa ca trebuie sa fie in pas cu moda in fiecare sezon. Si cum in aceasta iarna tricotajele sunt in tendinte, ai face bine sa iti achizitionezi cateva piese vestimentare tricotate.

De la modele cu o croiala clasica pana la cele supradimensionate, cu imprimeu sau fara, tricotajele se dovedesc a fi o piesa versatila ce pot transforma orice outfit intr-unul original. Colectia bogata ce se poate gasi in magazinele Takko Fashion pentru toamna/iarna 2013-2014 face mult mai usoara crearea tinutei adecvate pentru zilele reci, astfel tu vei arata mereu bine.

Pret: la cerere

De asemenea, nativii guvernati de zodia berbecului sunt destul de rasfatati, asa ca o emulsie care sa le calmeze pielea dupa epilare este perfecta. Drept urmare, iti recomand o emulsie cu argan.

Emulsia cu argan de la Rica este hidratanta si hranitoare. Si nu contine coloranti, alergeni si parabeni. Aceasta indeparteaza delicat orice urma de ceara. Reface pielea hidropidica, reducand roseata. Iar uleiul de argan, bogat in vitamina E, Omega 6 si acizi grasi esentiali, o lasa neteda. Catifelata si fara vreo urma de iritare.

Emulsia cu argan se absoarbe rapid in piele. Nu este un produs gras. Si este ideala chiar si pentru hidratarea zilnica. Deoarece reda elasticitatea pielii.

Produsele Rica le gasesti in saloanele de specialitate.

Pret: 125 lei

 

Berbec

Taur

Taurii sunt destul de delasatori atunci cand vine vorba despre curatenie, asa ca un produs care iti va usura munca va fi, in mod cert, pe placul tau.

Noua solutie universala de curatat suprafete AJAX Tulip & Lychee poarta aroma proaspata a lalelei si a fructului tropical Lychee, asigurand o curatare eficienta. Gama este completata de AJAX Lagoon Flowers, lichid universal de suprafete, cu accente florale exotice incantatoare, ce face parte dintr-o editie speciala, relansata in Romania.

Produsele din gama AJAX FLORAL FIESTA curata in profunzime, lasand suprafetele stralucitor de curate, cu un efort minim, fara a fi nevoie de clatire. Astfel, rezultatele dorite se obtin intr-un timp mult mai scurt. Un alt beneficiu oferit de folosirea  produselor AJAX FLORAL FIESTA consta in efectul sau de lunga durata, prospetimea irezistibila pastrandu-se chiar si a doua zi!

Pret: la cerere

Atunci cand vine vorba despre ritualul de infrumusetare insa, taurii vor sa aiba intotdeauna tot ce este mai bun si mai nou pe piata. Asadar, iti recomand balsamul expres de regenerare de la Londa Professional, care ofera hidratare rapida si repara parul deteriorat. Intrucat contine proteine de matase si ulei de migdale, efectele sunt vizibile inca de la prima utilizare.

Taur
 

Gemeni

Nativii nascuti in zodia Gemeni pun mare pret pe imagine asa ca, pentru un ten mai luminos, iti recomand un ser care iti va face pielea sa radieze.

Biolight Brightening Skin Correct Serum de la Repechage poate fi aliatul tau. Cu ajutorul complexului Laminaria, acest ser revolutionar face pielea sa radieze. Gratie celor doua alge selectate EcoCert, combinate cu extracte din scoarta de salcie si lemn dulce. Ele accelereaza refacerea celulara. Reduc inflamatia tenului. Si ii ofera luminozitate. Iar extractul de pepene rosu il protejeaza impotriva deteriorarii ADN-ului. Vinovatul principal pentru decolorarea pielii.

Pret: 255 lei

Gemenii sunt preocupati de curatenie asa ca noul Persil Expert Gel, care indeparteaza rapid petele de pe haine, dizolvandu-se usor chiar si in apa rece te va surprinde in mod placut si te va ajuta sa iti termini curatenie de iarna mai repede.

Datorita performantei si avantajelor sale superioare vechiului detergent pudra, iti recomand Persil Gel intrucat iti ofera calitate la un pret accesibil.

Pret: la cerere 

Gemeni

Rac

Racii au o pasiune pentru tot ce este frumos, asa ca hainele in tendinte nu trebuie sa iti lipseasca in acest sezon. Sparge monotonia cromatica si intra in dinastia culorilor! Sezonul rece propune un joc cromatic, in care femeile sunt provocate sa se transforme in muze ale elegantei supreme, dive puternice sau firi romantice si boeme. De la rochii diafane, din matasuri fine, bluze elegante in nuante calde si pana la pantaloni cu linii moderne si detalii minimaliste, tinutele Only For You pot fi mixate in functie de stilul personal.

De asemenea, racii sunt atenti la detalii asa ca sunt preocupati de aspectul parului lor. Asadar, iti recomand Oil Reflections de la Wella Professionals, care contine ulei de macadamia, de avocado si vitamina E. Acestea se combina intr-o formula fina si usoara ce se traduce prin hidratare de durata, netezire vizibila si stralucire puternica. Actiunea vitaminei E intensifica reflexiile culorii. Aceasta este revitalizata si potentata. Dar totodata, functioneaza ca o bariera in jurul firului de par impotriva radicalilor liberi. Iti ofera dublu beneficiu: parul este protejat impotriva deteriorarii dar in acelasi timp capata un aspect moale, neted si hidratat. Datorita uleiurilor de avocadosi de macadamia il vei simti foarte catifelat la atingere.

 

Rac

Leu

Daca nativii din zodia Leu au pielea uscata si iritata, le recomandam sa foloseasca o lotiune din ulei de canepa. Lotiunea CANAH cu ulei de canepa, unt de Shea, zinc si extract de galbenele, special creata pentru ingrijirea pielii sensibile se dovedeste a fi benefica in ritualul de ingrjire in conditiile in care, desi pot parea banale la prima vedere, probleme precum uscarea pielii si mancarimea sunt destul de serioase si duc, deseori, la aparitia de complicatii suplimentare. Uleiul din seminte de canepa este unicul ulei vegetal care contine raportul ideal 3:1 intre acizii grasi esentiali omega 6 & 3 plus acidul gamma - Linolenic (GLA), fiind un excelent emolient si hidratant natural. Lotiunea de la CANAH are capacitatea de a reduce disconfortul pielii prin calmarea si reconditionarea epidermei uscate, deteriorate si ajuta la cresterea elasticitatii membranei si la mentinerea apei in tesuturi. 

Pret: 50 lei (200 ml)

Si cum nativilor din zodia Leu le place sa fie mereu in pas cu moda, le spunem care sunt tendintele acestei ierni. Pentru sezonul iarna 2013 / 2014, IL PASSO propune modele de cizme, botine si ghete cu personalitate, inspirate din trendurile internationale. Printre tendintele vedeta ale colectiei dedicate anotimpului rece se numara pielea matlasata, accesoriile si detaliile metalice, modelele de Chelsea boots, combinatiile de piele si piele intoarsa, dar si nuante aristocrate de navy sau burgund. Cizmele si botinele in nuante aristocrate, precum navy sau burgund sparg monotonia pieselor negre si aduc eleganta si acel je-ne-sais-quoi oricarui outfit.

Pret: 299 lei

Leu

Fecioara

Pentru nativii din zodia Fecioara, daca sunt ceva mai frigurosi, le recomandam sa opteze iarna aceasta pentru haine tricotate. Comode, practice si romantice, tricotajele sunt si vor fi intotdeauna in tendinte. De la rochii comfortabile, pulovere si cardigan-uri comode si pana la esarfe calduroase, Loveubaby isi lasa propria amprenta asupra colectiei, prin elementele de stil si originalitate incluse in linia vestimentara prezentata. Noul sezon vine cu o gama diversificata de materiale, texturi si modele de tricotaje, ce pot fi combinate cu skinny jeans, pantaloni tip pana sau chiar evazati, din piele sau stofa, in nuante calde sau, dimpotriva, "color blocks".

Rochie din mohair, pret: 100 lei

Iar cum nativii din zodia Fecioara adora bijuteriile, cea de-a doua recomandare a noastra se refera la accesorii mici si elegante. Din fire de aur, argint si borangic s-a nascut “Fire din poveste”, cea mai noua colectie MyPrecious Buzztard. Luna de argint cu raze de borangic, aripi transparente de Zana, palos de Greuceanu si podoabe de Ilene Cosanzene si Feti-Frumosi contemporani. Inspirata din basme romanesti, colectia poate fi gasita pe buzztard.ro sau pe pagina oficiala de Facebook.

Cununa de flori Ileana Cozanzeana, pret: 500 lei 

Fecioara

Balanta 

Stim ca nativii din zodia Balanta pot fi uneori un pic prea exigenti, asa ca le recomandam sa isi protejeze parul de caldura ustensilelor de coafat. Drept sau ondulat? Indiferent de preferinte, protectia termica se impune. Inainte de a folosi placa sau ondulatorul aplica pe parul uscat spray-ul Thermal Image de la Wella Professionals. Acesta protejeaza impotriva caldurii degajate de aparatele de styling. Creeaza un strat protector si racoreste parul in timpul coafarii.

Pret: 63 lei

Iar in ceea ce priveste ingrijirea tenului, le recomandam Balantelor 'vedeta' acestui sezon: C-SERUM. Unul dintre produsele vedete Repechage este Filtratul de alge- C Serum. Un serum concetrat de alge - Un supliment cu multi-vitamine pentru ten, conceput pentru a accelera regenerarea celulelor. C-Serum este un serum concentrat de alge care vindeca si reface tenul. Un alt atuu al sau? El impedica deshidratarea si aparitia liniilor fine.

Pret: 199 de lei (30 ml)

Balanta

Scorpion

Nativii din Scorpion stiu ca tenul matur necesita o crema cu "experienta", prin urmare recomandarea noastra este Vita Cura Triple Firming Cream, pentru un ten vesnic tanar. De la Repechage. Fiecare tip de ten necesita ingrijire speciala. Insa cel matur, o cere de trei ori mai mult. Cremele obisnuite nu mai au nici un efect? Atunci este momentul sa treci la urmatorul nivel, si sa folosesti un produs cu ingrediente anti aging. Care se adreseaza tenului matur, deteriorat de soare. Vita Cura Triple Firming Cream de la Repechage contine ingrediente active, cu puterea de a stimula tenul. Facandu-l sa para mai tanar, intr-un mod natural. Cu extracte speciale din alge, aceasta crema stimuleaza productia de colagen. Si blocheaza enzima ce distruge elastina. Iar trifoiul rosu, un alt ingredient cheie al acestui produs, stimuleaza hormonal. Astfel incat tenul va arata cu cativa ani mai tanar. Rezultatele sunt vizibile, intr-un timp relativ scurt. Iar beneficiile sunt de lunga durata.

Pret: 275 lei

Parului tau ii este sete de hidratare? Dupa o vara fierbinte, parul tau are sigur nevoie de hidratare. Intensa. Puternica. Benefica. Solutia vine de la samponul Deep Moisture de la Londa Professional. Gratie tehnologiei Radialux Micro-Ioni, precum si extrasului de mango si miere, parul tau renaste si straluceste. Vrei sa-l incerci? Il gasesti in saloanele Londa Professional.

Pret: 31 lei

Scorpion

Sagetator 

Pentru ca esti tot timpul pe fuga, iar coafura ta trebuie sa tina pasul cu tine, ai nevoie de un produs care te ajuta sa faci asta. Este vorba de crema remodelabila Change Over de la Londa Professional. Aplic-o pe parul uscat pentru a crea texturi. Joaca-te. Parul tau va fi moale si usor de aranjat. Modeleaza si remodeleaza. 

Pret: 29 lei 

Si ca sa fii sigura ca parul tau nu are de suferit de pe urma stilului tau de viata activ, fa-ti cadou de Craciun un sampon care sa previna ruperea deteriorarea firului de par. Curatarea este primul pas pentru un par minunat. Mai ales daca vrei sa il pastrezi des si puternic. Foloseste cu regularitate Nioxin Scalp Cleanser System 6. Acest sampon contine aminoacizi de matase, ulei de nuci Kukui si agenti de ingrijire care mentin hidratarea parului si reduc caderea cauzata de rupere. Curata si ofera un aspect mai des. 

Pret: 77 lei 

Sagetator

Capricorn 

Pentru ca nativele din zodia Capricornului sunt ceva mai conservatoare, o gama de produse precum cele de la Elmiplant sunt alegerea ideala pentru ingrijirea tenului. In functie de nevoile tale, poti alege unul dintre pachetele speciale de sarbatori! 

Pachetul Elmiplant dedicat ingrijirii corpului contine Gel de dus crema hidratant imbogatit cu extract de Bambus si proteine din Orez si Lotiune de corp intensiv hidratanta pe baza de proteine, minerale, vitamine din Iaurt si extract de Bambus. Produsele sunt potrivite pentru hidratarea si hranirea pielii uscate. 

Mentine tenul perfect curatat si hidratat, cu ajutorul produselor din pachetul de sarbatori dedicat tenului normal sau mixt, de la Elmiplant! Inspirata din natura, Crema hidratanta 24h este imbogatita cu extract de Gutuie care hidrateaza intes pielea. HYDRO-NUTRIENT 24h, un mix ingenios intre natura si cele mai noi tendinte in cosmetologie,  reda pielii supletea si confortul de care are nevoie. Servetelele demachiante Elmiplant cu nectar de Gutuie si Vitamina E curata delicat si hidrateaza tenul, un item ideal pentru trusa de beauty din vacanta.

Descopera in galeria foto si pachetul pentru ingrijire antirid de baza pentru tenul normal sau mixt, ingrijire antirid avansata pentru orice tip de ten si pachetul destinat ingrijirii corpului pentru piele foarte uscata

Pret: intre 17 si 35 de lei 

Si cum o piele ingrijita are nevoie de putina “reclama”, ce spui si de un parfum care sa o invaluie in aroma de sarbatoare? In functie de preferinte, poti alege intre pachetul C-THRU Golden Touch, Black Beauty sau Lovely Garden si B.U. Heartbeat, Trendy, Rockmatic sau Wild. 

Pret: intre 24 si 46 de lei

 

Capricorn

Varsator 

Esti tot timpul tentata sa incerci o culoare noua de par, asa ca gama de ingrijire pentru podoaba capilara de la Satinique este perfecta pentru tine. 

Cheia puterii produselor SATINIQUE se afla in tehnologia brevetata ENERJUVE. Conceputa exclusiv pentru brandul SATINIQUE de cercetatorii Amway tehnologia ENERJUVE reprezinta un complex de lipide fortifiante incarcate pozitiv, creatina si 18-MEA sau acid 18-metil-eicosanoic, care se regaseste doar in structura parului. Incarcatura pozitiva a ENERJUVE contracareaza incarcatura negativa naturala a parului, iar rezultatul se observa in noul mod in care se aranjeaza parul. 

Formulele unice SATINIQUE contin ENERJUVE, un amestec autentic de substante nutritive si unul dintre cele doua parfumuri create in exclusivitate pentru aceasta colectie. Formulele sunt clasificate in functie de beneficii si personalizate prin ambalaje colorate usor de retinut care evidentiaza aceste beneficii: Portocaliu = Hidratare delicata (parfumat cu Signature Fragrance); Magenta = Repararea culorii (parfumat cu Refreshing Fragrance); Violet = Extra Volum (parfumat cu Signature Fragrance); Verde = 2 in 1 (parfumat cu Signature Fragrance).

Si pentru ca simti intotdeauna dorinta de a fi la curent cu cele mai noi produse care te ajuta sa te simti bine in pielea ta, poti incerca ingrijirea organica, Chocolate Fantasy – un kit de produse pentru ingrijirea corporala pe baza de cacao si portocale rosii, de la Lavera. Rasfatul incepe cu gelul de dus cremos. Care curata delicat pielea. Si o netezeste. Si apoi continua cu lotiunea de corp. Care ofera ingrijire suplimentara. Si hidrateaza in profunzime. Pe langa extractul de portocala si cel de cacao care stimuleaza productia de endorfina si are un efect de lifting, aceste produse contin si cafeina. Care stimuleaza microcirculatia. Produsele Lavera sunt 100% naturale. Nu contin parabeni, parafina si nici uleiuri minerale. Si sunt tolerate de orice tip de piele. 

Pret: 90 lei

Varsator

Pesti 

Pentru ca nativele din zodia Pestilor adora tot ce inseamna stralucire, bijuteriile sunt un elemente de baza pentru tinuta de sarbatori.  Asadar, Un set cu cercei si pandantiv in forma de fulg de zapada va fi perfect pentru mama sau matusa ta, iar prietenele tale vor fi cu siguranta incantate de colierele cu pandantiv in forma de ingeras, un cadou delicat care le va arata ca veghezi mereu asupra lor.  SilverZone ti-a pregatit cele mai pretioase cadouri: bijuterii din argint sau placate cu aur care vor lumina chipul si Sarbatorile celor dragi! Cercei stralucitori, coliere din argint sau suflate cu aur si pandantive cu pietre pretioase sunt acum disponibile in colectia speciala cu bijuterii de Craciun. 

Pret: intre 46 si 284 de lei 

Si pentru ca stralucirea este cuvantul care te defineste, daca vrei sa pasesti in lumina reflectoarelor gratie coafurii tale, alege Brilliance Leave In Balm de la Wella Professionals. Are la baza o formula speciala care intensifica rezultatele de colorare si care daruieste parului vitalitate. Parul devine moale si placut la atingere. Ingredientele sale secrete? Praful de diamant si extractul de orhidee. Fii indrazneata. Iesi in fata! 

Pret: 63 de lei

Pesti

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar