Pluto in semne de Aer

De în Monden 28 feb 2012
In acest material facem analiza lui Pluto in semne de Aer. De asemenea, vom afla care sunt trasaturile acestor nativi.

Pluto in Gemeni

Pluto in Gemeni satisface nevoile acestor nativi prin versatilitate. Interactioneaza bine cu ceilalti la un nivel intelectual. Accepta imediat idei noi si sunt in masura sa le adopte ca fiind ale lor, bineinteles cu ajustarile de rigoare, astfel incat sa le poata folosi in avantajul lor mai tarziu. De asemenea, nativii sunt foarte curiosi.

Pluto in Gemeni isi valorizeaza relatiile atata timp cat acestea sunt stimulate sa preia ideile lor si chiar mai mult. Doresc sa invete cat mai multe posibil, astfel incat sa poata fi intotdeauna stapani pe ceea ce fac. Au talentul de a rezolvare problemele complexe prin adoptarea de solutii simple. Principala lor problema este consolidarea cunostintelor pe care le au. Datorita curiozitatii lor este dificil sa faca acest lucru.

Pluto in semne de Pamant

Pluto in Gemeni aduce in prim plan idei noi si ceea ce a fost odata rasturnat poate fi acceptat ca fapt. Vor propune noi metode de comunicare si de cunoastere. Ele pot ajuta diverse campanii inca din momentul infiintarii, sa progreseze in directia obiectivelor pe care si le propun.

Pluto in Gemeni este interesat de tainele vietii si ale mortii si de alte lucruri ascunse. Pot avea competente in domeniile cinematografiei, a telepatiei si alte tipuri neconventionale de comunicare. Schimbarea pe care o aduc acesti nativi insa nu poate dura prea mult timp. Le plac ideile noi si cauta sa se schimbe prin intermediul acestora.

Pluto in Balanta

Pluton in Balanta poate fi un pic compulsiv. Ei doresc sa inteleaga lumea din jurul lor dar pot actiona inainte de a gandi pentru ca doresc sa para ca tin lucrurile sub control si nu ca nu sunt siguri de ei. Sunt harnici si sarguinciosi si trag din greu sa-si pastreze relatiile. Acesta este modul lor de a se transforma pe ei insisi dar si pe altii. Unele Balante pot fi neconventionale, in timp ce altele sunt foarte traditionaliste in modul in care privesc aceste relatii.

Balanta iubeste arta iar Pluto raspunde cel mai bine prin arta de impact, arta care face o impresie puternica asupra privitorului. Dreptatea si justitie sunt foarte importante pentru ei si de aceea pot ajuta reforma legislativa tocmai pentru a face lucrurile mai echitabile. Cu un simt diplomatic aparte, pot deveni furiosi cand vad nedreptate. In cele din urma doresc sa creeze armonie. Combativitatea si discordia le provoca durere. Sunt capabili sa se arunce cu capul inainte pentru a limpezi o situatie, dar cu toate acestea trebuie sa treaca prin toate neplacerile pentru a aduce linistea.

Pluto in Balanta are darul compromisului. El poate gasi o cale de mijloc in aproape orice problema. Asta in cazul in care nu exista nicio cale de mijloc si Balanta va pierde o parte din siguranta ei, in cazul in care situatia devine impasibil de rezolvat.

Pluto in Varsator

Persoanele nascute cu Pluto in Varsator sunt atipice si turbulente. Au idei originale desi cam partinitoare si au parte de experientele unice menite sa le sporeasca sensibilitatea. De obicei, nativii sunt nonconformisti astfel incat unii dintre acestia pot fi perceputi ca ciudati sau compulsivi, cu toate acestea stiu exact ce fac si de ce. Isi vor folosi punctul unic de vedere pentru a avea mai mult control asupra lor insisi. Simt ca ideile si convingerile lor se substituie altor probleme. Trebuie sa invete ca credinta si munca lor nu le da dreptul sa ii abureasca pe altii. Pluto in Varsator este fascinat de ideile de egalitate si libertate. Acestea pot fi parte a unei miscari care va duce la o schimbare sociala drastica.

Pluto in semne de Apa

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 ian