armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

NUMEROLOGIE: Cifra soarelui îţi spune dacă ai NOROC în luna mai

Vrei să afli cum va fi luna mai pentru tine? Numerologia îţi dezvăluie care sunt planurile asupra cărora ar trebui să te concentrezi, dar şi ce surprize îţi rezervă destinul!

Cifra_soarelui

Cifra soarelui este cea care scoate la iveală provocările lunii mai şi îţi oferă posibilitatea să prevezi anumite momente de cumpănă, astfel încât să iei cele mai bune decizii.

Calculează cifra soarelui cu ajutorul zilei şi lunii în care te-ai născut. Adună cele două numere până când obţii o cifră de la 1 la 9.

Exemplu: Dacă te-ai născut pe 3 februarie (luna a 2-a), cifra soarelui va fi in cazul tău 5 (3+2=5).

Cifra 1 

Pentru cei a căror cifră a soarelui este 1, luna mai vine cu o sumedenie de schimbări şi idei care vor da un alt curs vieţii tale. Eşti nerăbdătoare şi nu pari să oboseşti vreodată. Te afli într-un moment cheie al vieţii tale. O vacanţă sau schimbarea domiciliului te ajută să îţi găseşti inspiraţia. 

Nu iubeşti prea tare schimbările, însă ştii că, de această dată, schimbarea va atrage după ea numai lucruri bune. În sfârşit, după ani de aşteptare, o dorinţă ţi se va îndeplini. 

Viaţa ta socială înfloreşte în luna mai şi te bucuri, mai mult ca niciodată, de prezenţa oamenilor dragi. Interacţiunea cu cei din jur are, pentru tine, efecte terapeutice. 

Cifra 2 

Dacă cifra soarelui pentru tine este 2, atunci luna mai este una în care dai dovadă că eşti responsabilă şi că faci faţă cu brio provocărilor. Eşti devotată şi le eşti alături celor dragi în momentele dificile. 

Dragostea te preocupă mai mult ca niciodată luna aceasta. Dacă eşti singură probabil că îţi vei găsi sortitul. Pe de altă parte însă, dacă eşti implicată într-o relaţie, fie o vei oficializa, fie vei ajunge la o despărţire. 

Sinceritatea joacă un rol important în viaţa ta la acest moment aşa că ai face bine să nu (îţi) ascunzi nimic. Minciuna are picioare scurte şi adevărul iese întotdeauna la iveală aşa că ar fi bine să spui adevărul, oricât de crud ar fi uneori. Dacă vrei să reuşeşti tot ce îţi propui, e bine să ţii cont de propriile valori şi principii în orice situaţie.

Cifra 3

Pentru persoanele guvernate de cifra 3, luna mai 2015 este o perioadă propice în care aceşti oameni vor descoperi lucruri personale şi puternice, dar vor avea o intuiţie şi o percepţie ieşite din comun. Este, de asemenea, o perioadă spirituală, iar persoanele cu cifra 3 se vor retrage din grijile vieţii cotidiene. Se vor concentra acum spre contemplarea misterului propriei existenţe, iar interesele de acum sunt spirituale, nu tangibile.

Dacă cifra ta este 3, ar trebui să fii atentă îndeosebi la visele tale, la direcţia şi la informaţiile pe care ţi le oferă acum. Luna mai 2015 este o perioadă excelentă pentru a-ţi lua o vacanţă, atât timp cât eviţi activităţile de grup.

Grijile şi sarcinile sociale te vor face să fii irascibilă şi scoasă din minţi. Fii tu însăţi şi bucură-te de discuţiile pline de sens pe care le porţi cu cineva apropiat. În acest fel, îţi vei consolida mariajul sau relaţia romantică în care eşti implicată.

Cifra 4

Pentru persoanele guvernate de cifra 4, luna mai 2015 este o perioadă în care ar trebui să primească recompense financiare, în acelaşi timp cu respectul şi recunoaşterea celor din jur. Acest lucru, desigur, este proporţional cu efortul pe care oamenii cu cifra 4 l-au depus în ultimul an.

Dacă cifra ta este 4, luna mai 2015 este perfectă pentru a te concentra pe cariera ta, e momentul să fii un vizionar şi nu trebuie să dai înapoi atunci când trebuie să arăţi lumii lucrurile de care eşti capabilă. Dacă eşti implicată în afaceri, acesta este un timp prielnic pentru a finaliza anumite înţelegeri şi pentru a semna contracte. Investiţiile sunt în general favorabile, la fel cum sunt şi cererile de împrumuturi, ipotecile şi alte metode de sprijin financiar. Nu trebuie să îţi fie frică să rişti acum.

În privinţa aspectelor ce ţin de inimă şi suflet, luna mai 2015 este un timp perfect pentru a avea grijă de tine şi pentru a trata sentimentele tale cu un ochi critic. Eşti într-o dispoziţie bună, eşti generoasă, te simţi binecuvântată cu atât de mulţi prieteni buni şi cu un iubit sau amant atât de minunat. Dar când vine vorba de angajament, ai vrea să mai aştepţi câteva luni , când vei fi mai realistă în tot ce ţine de aceste aspecte. Dacă nu eşti într-o relaţie, o întâlnire accidentală cu cineva din trecutul tău ar putea scoate la iveală o poveste de iubire încântătoare.

Cifra 5

Persoanele guvernate de cifra 5 vor avea de-a face în luna mai cu unele tulburări emoţionale din cauza unor relaţii care nu au avut un final fericit. Un prieten sau un coleg ar putea să te dezamăgească, iar acest lucru te poate determina să îţi pui un semn de întrebare cu privire la relaţiile pe care ţi le creezi cu cei din jur.

Pentru că eşti o persoană înţeleaptă, vei reuşi să transformi furia şi dezamăgirea în înţelegere şi iertare, chiar dacă ce s-a stricat nu mai poate fi reparat. Viaţa îţi oferă posibilitatea de a te implica în anumite activităţi care îţi vor vindeca rănile, iar sacrificarea timpului şi energiei nu se vor dovedi a fi în zadar.

Pe plan profesional vor exista nişte schimbări benefice pentru tine în luna mai. Acest lucru te poate ajuta să faci o introspecţie în ceea ce priveşte viaţa ta.

Cifra 6

Luna mai îţi aduce un sentiment de prospeţime sau un nou început pe plan personal sau profesional. Eşti mult mai energică şi decisivă faţă de cum ai fost în luna aprilie, lucru ce te va ajuta să faci faţă mult mai uşor anumitor situaţii.

Pe plan profesional ţi se vor face anumite propuneri, pentru care ai nevoie de curaj şi dorinţa de a sacrifica unele lucruri pe termen scurt. Financiar, te afli într-o perioadă sensibilă, din cauza tendinţelor de a te răsfăţa.

Dacă eşti singură, se poate ca cineva să apară în viaţa ta şi să transforme momentele de monotonie în clipe interesante şi romantice. Dacă ai pe cineva, dragostea se va manifesta mai mult în luna mai.

Cifra 7

Persoanele născute sub semnul cifrei 7 trebuie să se concentreze în luna mai pe armonie şi diplomaţie în relaţii, fie ele personale sau profesionale. Vor fi mai sensibile şi mai conştiente de sentimentele celor din jur, fiind puse adesea în rolul de mediator, în vederea obţinerii unui echilibru la locul de muncă. Trebuie să înveţe să pună piciorul în prag şi în acelaşi timp să negocieze în mod diplomat. Vor reuşi acest lucru cu tact, sensibilitate şi putere de convingere.

Pe plan sentimental vor avea numai de câştigat, mai ales dacă se află la începutul unei relaţii.

Luna mai le aduce acestor persoane şi câştiguri financiare. Este important să acorde atenţie detaliilor, astfel încât să nu fie puşi în faţa unor situaţii haotice la finalul lunii. Dacă sunt implicaţi în vreun proces sau au probleme cu legea, în luna mai se prea poate să aibă câştig de cauză.

Cifra 8

Pentru cei cu cifra soarelui 8, luna mai va fi o perioadă excelentă pentru distracţie şi relaxare. Planificarea unei vacanţe prelungite este recomandată, pentru a putea visa cu ochii deschişi şi a-şi regăsi liniştea spirituală. O companie plăcută ar fi o persoană căreia îi pot împărtăşi cele mai intime gânduri şi sentimente. Cei născuţi sub semnul cifrei 8 simt nevoia de a se afla în mijlocul mulţimii, de a fi înconjuraţi de prieteni. Se arată schimbări la orizon, însă este recomandat să se lase purtaţi de val, pentru a putea găsi direcţia potrivită.

La locul de muncă vor face impresie bună datorită abilităţii de a se exprima aşa cum trebuie şi capacităţii de a-i motiva pe cei din jur să vadă lucrurile mai clar. Este, însă, de preferat să nu exagereze cu manipularea.

Luna mai este o perioadă norocoasă pentru cei guvernaţi de cifra 8, iar coincidenţele nu vor înceta să le apară în cale, tocmai la momentul oportun. În plus, vor atrage sexul opus precum un magnet şi vor primi propuneri de nerefuzat pe plan personal.

Cifra 9

Cei care au cifra soarelui 9 vor avea parte de progres şi multe oportunităţi pe plan profesional. Este recomandat să se cocentreze asupra carierei şi bugetului. Se arată la orizont tot soiul de schimbări, chiar şi unele ce ţin de locuinţă, angajator sau funcţia ocupată.

În prima parte a lunii mai apar frustrări legate de rutina şi detaliile de la locul de muncă. Cei guvernaţi de cifra 9 trebuie să scape de restanţele ce ţin de proiecte mai vechi şi vor avea de suferit de pe urma plictiselii şi neliniştii. Dacă au răbdare, vor avea parte şi de oportunitatea pe care o tot aşteptau. Important este să fie organizaţi şi să îşi gestioneze timpul cum trebuie.

Relaţiile personale devin şi ele mai armonioase în luna mai pentru cei născuţi sub semnul cifrei 9. Dacă sunt implicaţi într-o relaţie de lungă durată, vor găsi confortul şi siguranţa de care au nevoie pentru a scăpa de unele îndoieli în ceea ce priveşte viaţa de cuplu.

Tag-uri: , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr