Nu te-ai fi gândit niciodată că aceste 10 lucruri le excită pe femei

De în Coltul barbatului 22 aug 2019

Bărbații nu trebuie să mai creadă doar ce văd în filmele porno sau citesc prin reviste că le-ar excita pe femei, în primul rând trebuie să probeze și să-și cunoască femeia cu care împart patul.

Iată 10 lucruri cotidiene, care le excită pe femei fără prea mare efort.

1. Păstrarea curățeniei

Femeile sunt automat făcute responsabile de curățenie, așa că apreciază foarte mult când partenerul le respectă munca și o păstrează sau chiar mai mult, contribuie la curățenie, fiind considerat un gest foarte sexy.

2. Un sărut surpriză, pe la spate

Aceasta este o scenă din filme pe care toate femeiele o iubesc: să fie sărutate pe gât, pe neașteptate, pe la spate, fiind luate în același timp în brațe sau atinse pe coapse.

3. Un bărbat care se descurcă în bucătărie

Un bucătar bun va atrage mereu atenția unei femei, deoarece ea va fi recunoscătoare dacă partenerul știe să facă nu numai carfori prăjiți cu ouă.

4. Masaj

Oricine iubește un masaj bun cu atât mai mult dacă îl primește gratis și nu trebuie să-l ceară. O femeie care este atinsă se va relaxa instantaneu și sângele va începe să-i circule prin organism, către organele sexuale.

5. Un bărbat responsabil

Poate părea de la sine înțeles, dar conform femeilor, unul dintre cele mai excitante lucruri din viața lor este un bărbat care-și asumă responsabilitatea faptelor și vorbelor lui. Acest comportament face orice femeie să zâmbească.

6. Lauda

Când bărbatul se laudă prietenilor cu femeia lui, ea se simte umplută de sentimente pozitive la adresa lui. Excitare, bucurie și iubire sunt doar câteva emoții care o vor face să-și arate recunoștința.

7. Îmbrățișări instinctive în timpul nopții

Acest punct este unul dintre cele mai greu de îndeplinit, deoarece se întâmplă când ambii parteneri dorm sau sunt semi-treji, dar când partenerul începe să se trezească, chiar dacă este deja spre dimineață și cumva reușește ca în amețeala lui să o ia și pe ea în brațe, este una dintre cele mai romantice atitudini posibile.

8. Joc secret cu picioarele

Nimic nu este mai sexy decât atunci când la o masă oficială partenerul își freacă subtil piciorul de al ei. Această atitudine obraznică în public, dar totuși secretă, pe sub masă, excită pe oricine.

9. Un bărbat apropiat de familia ei

Când o femeie vede cât de apropiat este un bărbat față de familia ei și că se înțelege bine cu rudele atât ale lui cât și ale ei, acest lucru îi demonstrează că poate avea încredere în el și că acesta merită mai mult din partea ei.

10. Căratul bagajelor

Acest gest poate părea desprins din alte vremuri, dar este unul dintre cele mai apreciate și excitante pe care le poate face un bărbat, lucru valabil doar dacă nu este vorba despre poșeta ei super feminină ci despre sacoșe de cumpărături sau bagaje de călătorie. Această atitudine pare minoră, dar atrage cu siguranță atenția.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Coltul barbatului
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 noi