NIVEA Romania doneaza 1 leu catre SOS Satele Copiilor pentru orice cutie de NIVEA Creme vanduta

De în Monden 10 dec 2012
In luna decembrie, NIVEA strange din nou bani pentru programele de prevenire a abandonului infantil sustinute de SOS Satele Copiilor Romania. NIVEA intelege cat de importanta este grija pentru cei dragi si cat de importanta este familia, motiv pentru care sprijina dezvoltarea armonioasa a copiilor incepand din anul 2010, cand a dat startul parteneriatului cu SOS Satele Copiilor Romania.

Cand avem grija unii de altii, suntem toti o familie! Avand o experienta de peste 100 de ani, NIVEA intelege cat de importanta este grija pentru piele si pentru cei apropiati, motiv pentru care relanseaza aceasta initiativa umanitara pentru a veni in ajutorul copiilor aflati la nevoie.

In perioada 20 noiembrie – 31 decembrie, NIVEA – o marca pentru intreaga familie – deruleaza o campanie la punctul de vanzare prin care, pentru orice cutie de NIVEA Creme cumparata, compania va dona 1 leu pentru programele de prevenire a abandonului familial infantil sustinute de SOS Satele Copiilor Romania. Cumpara un produs NIVEA Creme si ajuta si tu copiii, oferindu-le o sansa reala la educatie intr-un mediu afectiv si educational benefic dezvoltarii ulterioare.  

Campania va fi sustinuta prin mai multe canale de comunicare inclusiv un spot TV, materiale informative disponibile la punctele de vanzare si presa.

Parteneriat international

NIVEA si SOS Kinderdorf International sunt parteneri si la nivel international, prin programul NIVEA Family Fests desfasurat in Austria ce atinge anual 250,000 de copii si familiile lor cu ajutorul unui festival ambulant. Pana in 2009 acest program a strans peste 1 milion de euro. Proiectele sociale realizate au demonstrat ca cele doua organizatii au avut intotdeauna un scop comun: acela de a contribui la educatia copiilor si de a le oferi o copilarie frumoasa.

Despre NIVEA

NIVEA, renumitul brand al companiei Beiersdorf Romania, este cea mai de incredere marca de cosmetice si produse de ingrijire a pielii din Romania

Conform studiului Reader’s Digest Romania 2010. NIVEA a implinit anul trecut 100 de ani si continua sa sustina valori precum grija, dragostea si atentia pentru oameni cu fiecare produs din portofoliul sau.

Despre SOS Satele Copiilor

SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie non-guvernamentala, centrata pe asistarea si sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei lor biologice. SOS Satele Copiilor Romania a fost infiintata in anul 1990. in acest moment asociatia implementeaza 3 programe la nivel national in Bucuresti, Sibiu si Bacau oferind servicii de ingrijire de tip familial (Sate SOS), servicii de consiliere (Programe de intarire a Familiei) si servicii educationale (Gradinite SOS, Masina cu Jucarii, Tabara Sociala, Proiecte Educationale).

Organizatia SOS Satele Copiilor Romania este membra a SOS Kinderdorf International, una dintre cele mai mari organizatii non-profit din lume, cu sediul central in Austria. Istoria Federatiei SOS Kinderdorf International incepe acum 60 de ani cand medicul Hermann Gmeiner a gasit o solutie pentru a ajuta orfanii si copiii ramasi fara casa dupa cel de-al doilea Razboi Mondial asigurandu-le un mediu cat mai apropiat de cel familial.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
01 dec