armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Neptun in Al Patrulea Cadran

De în Monden 22 feb 2012
Vorbim acum despre Neptun in Al Patrulea Cadran, in Casele a 10-a, a 11-a si a 12-a.

Casa a 10-a

Casa a 10-a este asociata cu ambitia profesionala, cariera, realizarile profesionale, imaginea noastra in ochii publicului si mama care a avut influenta dominanta sau aparenta in dezvoltarea nativilor. Atunci cand Neptun este plasat aici, acesta ar putea influenta negativ ambitiile nativului. Aceste persoane, de obicei, muncesc intr-o atmosfera armonioasa si acest lucru poate fi mai important pentru ei decat castigul sau recunoasterea publica. Unii ar putea sa nici nu se simta prea confortabil in ochii publicului si sa urmeze o cariera ascunsa de ochii lumii. In schimb, altii suporta judecata sau aprobarea publica, in special in domeniile artistice.

Drogurile si alcoolul sunt legate de aceasta planeta, asa ca acest lucru ar putea indica vanzatorii de asemenea substante, distilatorii sau farmacistii. Cu toate acestea, in cazul in care Neptun este afectat aici, acest lucru ar putea sugera ca abuzul de substante nepermisae de catre nativ ar putea fi cauza pierderii pozitiei si cauza scandalului public. Piscicultura, transportul marin, shippingul, consilierea sau activitatea religioasa in care compasiunea si sacrificiul joaca un rol important, se pot regasi aici.

Aspectele cu Soarele

Se regasesc la nivelul acestei case unele similitudini cu Neptun in Casa a 4-a (mama dominatoare, posesiva, neglijenta sau lipsa). Acestea ar putea induce copilului ideea ca mama s-a sacrificat pentru el ca sa ajunga unde a ajuns si odata instalat in acea pozitie trebuie, la randul sau, se se sacrifice pentru mama, dar la fel de bine, nativul si-ar putea sacrifica mama pentru munca sa.

Mama care a absentat mult din viata copilului a trebuit sa fie departe de casa de multe ori. Acest parinte a fost perceput de copil ca un martir cu foarte multa compasiune si mila. La fel, poate fi vorba despre o mama daruita cu talent artistic dar care, din anumite motive, nu a putut sa-si manifeste talentul, dar face totul ca nativiilor sai sa li se permita sa-si cultive talentul. Exista posibilitatea ca mama sa fi fost medic si prin devotamentul ei pentru munca nu s-a putut darui cu acelasi devotament copilului. 

Daca Neptun este afectat, am putea avea un parinte care a avut probleme de pe urma consumului de alcool, de medicamente sau de droguri. Daca pozitia este bine aspectata, nativul poate avea parte de recunoasterea meritelor sale. Daca nu, poate trudi indelung si greu pentru o recompensa minima sau poate fi confuz cu privire la cariera pe care sa si-o aleaga.

Casa a 11-a

Aceasta casa este asociata cu prietenii, asociatiile de grup, organizatiile profesionale, sperantele, dorintele, scopurile si obiectivele. Luam in considerare acest lucru cand nativii tanjesc sa fie mai mult decat persoane fizice, izolate. Cu Neptun aici, de obicei, avem un indiciu al idealurilor inalte fata de oameni. Aceste persoane vor lupta pentru cei asupriti in societate si sunt capabile prin sensibilitatea lor sa simta acut durerea altora. In cautarea lor de a se contopi cu altii, se pot asocia cu grupuri dedicate celor mai slabi si mai nenorociti.

Aspectele cu Luna

Aceste persoane pot fi prieteni adevarati si intotodeauna isi vor ajuta prietenii in vremuri de criza. In cazul in care Neptun este afectat, ar putea sa cada prada sensibilitatii prieteniilor, castigand sprijinul lor pentru sarcini care sunt de fapt responsabilitatea lor. Acest lucru ar putea aduce, de asemenea, posibilitatea de inselaciune in prim-plan, fie prin nativul insusi, fie nativul ar putea deveni o victima a inselaciunii prietenilor. Prietenii l-ar putea submina pe nativ si astfel, sa fie cauza pentru care acesta din urma ar putea fi martirizat in vreun fel.

Partea pozitiva a acestei pozitii este ca prietenii rezoneaza cu natura lui Neptun, fiind artisti, vindecatori sau muzicieni, iar aceasta influenta se poate reflecta prin afilierea nativilor la organizatiile cu caracter artistic sau altruist. In cadrul grupului va lucra probabil ca voluntar si va face sacrificii pentru grup, dar ar trebui sa stie sa faca acest lucrur cu masura nu sa se transforme intr-un sclav. Este recomandat pentru nativ sa aleaga cu intelepciune in cazul in care aceste chestiuni se ivesc, pentru ca datorita lui Neptun, are tendinta de a cadea sub influenta altora prea usor, atat in bine cat si in rau.

Cea mai extraordinara manifestare a lui Neptun in Casa a 11-a este ca persoana este cu adevarat plina de compasiune si de sensibilitate la nevoile altora. Aceste persoane pot crede cu adevarat ca toata omenirea este conectata si ca daca cineva sufera, toti suferim alaturi de ei. Unii se alatura societatilor mistice, in timp ce altii cauta Utopia.

Casa a 12- a

Casa a 12-a este asociata cu institutiile cu caracter restrictiv, cum ar fi spitalele penitenciar, penitenciarele, azilurile, manastirile si personalul care lucreaza acolo. Tot aici se gasesc lucrurile ascunse, in special problemele de familie, precum si inconstientul, acei dusmani nestiuti. Mai gasim reflectate aici si institutii cum ar fi muzeele, bibliotecile si personalul angajat. Atunci cand Neptun este plasat aici, vom gasi, de obicei, o sporire a compasiunii si sensibilitatii, dar la fel de bine creste si vulnerabilitatea acestor persoane. Multi care il au pe Neptun aici se bucura de singuratate sau au nevoie de multe ori de singuratate pentru a se limpezi si clarifica vis-a-vis de problemele de zi cu zi. Acestia ar trebui sa fie avertizati cu privire la administrarea acestor extreme pentru ca atitudinea aceasta poate ascunde, de fapt, un acut sentiment de slabiciune.

Aspectele cu Mercur

Unele dintre aceste persoane pot fi destul de imaginative, iar daca nu sunt creatori activi sunt ele insele, in mod frecvent, atrase de artele frumoase sau orice forma de arta. De fapt, este stiut ca aceste persoane cand se confrunta cu probleme pe care nu stiu cum sa le gestioneze, cea mai buna terapie este sa se concentreze pe frumusetea din jurul lor. Aceste eforturi se pot materializa intr-o galerie de arta, un concert sau doar o calatorie initiatica. Orice lucru care ii ajuta sa se concentreze pe frumusete in viata este, de obicei, benefic.

Daca aceasta pozitie a lui Neptun este afectata, vom observa cum gandirea nativilor ar putea fi confuza sau chiar au tendinte nevrotice ori maniaco-depresive. Creativitatea potentiala a unor nativi poate fi si cea de a visa cu ochii deschisi pentru altii. Unele persoane evadeaza intr-o lume de vis care are putine legaturi cu realitatea. In cazul in care problemele vietii sunt prea grele, unii nativi pot deveni autodistructivi sau aleg sa scape de ele cu ajutorul vehiculelor asociate lui Neptun: alcool, droguri, medicamente. In cazuri extreme, unii se victimizeaza, considerand ca nu au niciun control asupra vietii. Acest lucru ar putea fi simptomatic cu prea mari asteptari, care poate duce la dezamagire.

Asa cum am mentionat mai devreme, arta poate avea scop terapeutic pentru acesti oameni. In cazul in care nu sunt ei insisi creativi, pot sa se bucure de frumusetea lumii, de arta sau de muzica pentru a pastra legatura cu ei insisi. Aceasta pozitie este, de asemenea, favorabila pentru profesii care ajuta in spitale cum este psihiatria si psihologia. In acest fel, Neptun are o expresie pozitiva pentru darurile sale.

Aspectele cu Venus

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr