Natalie Portman despre rolul din Star Wars

De în Monden 10 mai 2019

Natalie Portman a recunoscut că i-a fost foarte greu să joace în trilogia Star Wars, dar se bucură că foarte multă lume a ajuns până la urmă să îndrăgească aceste filme.

Actrița de 37 ani a cunoscut faima după ce a avut rolul lui Padme Amidala în „Star Wars: Episode I - The Phantom Menace”, care alături de „Attack of the Clones” și „The Revenge of the Sith” a fost un film criticat foarte aspru de către fani și nu numai.

Actrița era doar o adolescentă în 1999, dar într-un interviu acordat revistei Empire, ea a declarat că: „A fost greu... și mai greu deoarece oamenii erau foarte încântați de apriția unui nou film din serie și au ajuns să fie dezamăgiți. De asemenea, să primești astfel de feedback la o vârstă pe care eu nu o înțelegeam pe deplin nici atunci și nici acum este foarte dificil. Când ceva este atât de mult așteptat e aproape imposibil să nu dezamăgească.

Cu toate acestea, actrița a apreciat că unii fani și-au reevaluat poziția inițială față de film, bazată în principiu pe antipatia față de extraterestrul Jar Jar Binks. Ea a adăugat că: „Odată cu trecerea timpului, acestea filme au fost reevaluate de foarte multe persoane, care au ajuns să le îndrăgească și mulți cred chiar că sunt cele mai bune din serie, însă eu nu sunt suficient de imparțială pentru a le evalua corect și obiectiv.

Între timp, fanii din toată lumea îl deplâng pe actorul Peter Mayhew, cunoscut pentru rolul lui Chewbacca, care a murit în mod tragic pe data de 30 aprilie 2019, la vârsta de 73 ani. George Lucas, creatorul „Star Wars” a declarat: „Peter era un om minunat și a fost pe cât de aproape poate fi un om de un Wookiee, era mărinimos și blând... și am învățat să-l las întotdeauna să câștige. A fost un bun prieten și îmi pare rău că a murit.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 oct