armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Monica Columbeanu: Pledez pentru mame tinere chiar si cu tati nepotriviti

De în Monden 15 oct 2009
Spune ca are "o relatie karmica cu Irinel", pledeaza pentru mamele tinere, cu riscul de avea un copil cu tatal nepotrivit, spune ca prefera sa aiba propriile resurse financiare cu care sa poata sa-si creasca fetita si spune ca naturaletea poate fi cheia unei relatii reusite. Afla mai multe despre succes, determinare, dragoste, cariera si rolul de a fi parinte intr-un interviu acordat Feminis.ro de Monica Columbeanu.

Monica Columbeanu va dansa in noul sezon al show-ului de televiziune Dansez pentru tine, pentru ca visul partenerului ei, Andrei Vlad, sa devina realitate. Tanarul vrea sa-si ajute mama somera sa-si termine studiile universitare si sa o rasplateasca pentru tot ce a facut pentru el de-a lungul timpului. In pauzele dintre antrenamentele dure de la Buftea, Monica Columbeanu si-a gasit timp sa ne vorbeasca despre ultimele evenimente din viata ei, relatia cu Irinel, dar si despre ultimele noi cuvinte pe care le-a invatat.

S-a spus ca v-ati negociat separat contractul cu Pro TV-ul pentru emisiunea Dansez pentru tine, urmand sa primiti 5.000 de euro pe editie in timp ce restul vedetelor participante vor primi 1.000 de euro. Cu totii ne dorim sa obtinem ceea ce este mai bun pentru noi. Cum ati negociat o suma de 5 ori mai mare decat a celorlalti participanti?

Acest aspect a fost intotdeauna o chestiune confidentiala, profesionalismul nu ne permite sa dam astfel de amanunte. Oricum sunt foarte recunoscatoare Celui de Sus ca imi merge foarte bine si din acest punct de vedere.

Foarte multe femei si-ar dori sa fie bune negociatoare. Ce sfaturi le puteti da in acest sens? Care sunt argumentele si trasaturile de caracter pe care le considerati obligatorii pentru a reusi sa stapanesti arta negocierii?

Cred ca aceasta calitate este esentiala pentru un specialist in relatii publice, ceea ce am devenit anul acesta absolvind facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul S.N.S.P.A. Este cea mai potrivita universitate ale carei cursuri puteam sa le urmez, ma intalnesc in fiecare zi cu situatii in care trebuie sa pun in aplicare ce am invatat acolo. Am avut niste profesori foarte dedicati, care m-au invatat multe detalii care fac diferenta.

Sunteti o persoana foarte determinata; cand, sau in ce conditii ati fi dispusa sa renuntati la anumite cerinte, principii de la care in mod normal nu faceti derogari?

Nu consider ca a fi determinat inseamna a fi capabil sau nu sa-ti mentii pricipiile de la care ai face sau nu "derogari". Determinarea mea se reflecta si se refera la felul in care am depus eforturi considerabile sa imi iau examenele intr-o perioada in care puteam sa nasc dintr-o clipa in alta, cand mi-am luat licenta cu 10 sau cand am intrat prima pe tara la master cu 9,75 intr-o perioada in care eram atacata din toate partile. Determinarea mea se mai refera si la faptul ca prefer sa am propriile resurse financiare cu care sa pot sa-mi cresc fetita.

Ziarele de scandal speculeaza foarte mult pe seama despartirii de Irinel Columbeanu. Cum priviti aceste comentarii? Care sunt motivele care va fac sa aveti atat de multa incredere in relatia cu Irinel?

Problema principala este ca se pleaca de la stereotipia conform careia doua persoane atat de diferite (varsta, inaltime, statut social) nu pot avea o relatie frumoasa. Nu vreau sa schimb nimanui parerea in legatura cu noi, cred ca mult mai important este cum suntem noi acasa, in intimatatea caminului. Avem o relatie karmica, fiecare dintre noi am reusit sa ii schimbam celuilalt cursul vietii. Sunt mandra ca m-a considerat femeia care trebuie sa ii devina sotie. Asta spune multe despre el. A asteptat pana s-a decis, credem noi ca pentru toata viata.

De foarte multe ori cand se vorbeste de Monica Columbeanu este adus in discutie si faptul ca proveniti dintr-o familie modesta si ca ati urcat pe scara sociala prin casatoria cu Irinel Columbeanu. Cum credeti ca ar fi aratat viata dumneavoastra daca dumneavoastra v-ati fi nascut intr-o familie bogata?

Aproape 90% dintre locuitorii acestei tari ar parea modesti daca ar fi pusi in antinomie cu averea si statutul sotului meu. Intr-adevar am fost o familie modesta, dar nicidecum nu am avut lipsuri foarte mari. Probabil ca daca as fi provenit dintr-o familie instarita, nu as mai fi apreciat la fel de mult dorinta sotului meu de a ma introduce in aceasta lume si nici faptul ca ma trateaza ca pe o printesa.

Care este replica pe care o aveti cand se spune ca v-ati casatorit cu Irinel Columbeanu si pentru banii lui?

Replica? Nu sunt obligata sa dau replici, prefer sa-mi concentrez atentia pe cresterea copilului nostru, pe cariera. Nu cred ca trebuie sa-mi irosesc energia explicandu-mi fiecare alegere din viata. Fiecare e liber sa gandeasca ce doreste. Un mic avertisment am de facut: mare atentie la frustrarile nedefulate, s-ar putea ca aceasta parere preconceputa despre mine sa izvorasca de undeva din acea zona.

In contextul in care multe femei amana foarte mult momentul de a deveni mame, dumneavoastra ati luat decizia de a face un copil la o varsta foarte tanara. Ce sfaturi i-ati da unei femei care penduleaza intre dezvoltare personala/ cariera si dorinta de a deveni mama?

Am intalnit multe femei de succes, cu o cariera inchegata dar care aveau un mare regret, respectiv faptul ca nu au avut puterea sa se hotarasca sa devina mame. Din pacate de cele mai multe ori, dupa indelungi sovaieli, ar putea exista nesansa sa nu mai poti ramane insarcinata. Pledez pentru mamele tinere, cu riscul de a avea un copil cu tatal nepotrivit. De ce trebuie sa depindem de altii cand vine vorba de implinirea noastra? Poate ar fi bine sa nu mai viseze la Fat Frumos venit pe un cal alb, gata sa le devina sot si tata pentru copiii lor si sa ia "taurul de coarne" si sa faca marele pas. Este de departe cea mai mare realizare din viata unui om si nu este un simplu cliseu, este chiar un adevar.

Cat de importanta credeti ca este prezenta materna in viata copilului? Sunteti implicata in foarte multe proiecte, calatoriti mult, cum reusiti sa va implicati in cresterea fetitei dvs?

Sunt norocoasa si din acest punct de vedere, mama mea este persoana cu care fetita mea ramane atunci cand sunt departe de ea. Sunt sigura ca o iubeste pe nepotica ei intr-un mod altruist. Eu sunt in viata fetitei mele o prezenta constanta, ne jucam si invatam foarte multe lucruri impreuna. Mai nou am inscris-o la gradinita si este foarte incantata de faptul ca socializeaza.

Sunteti foarte activa si apareti relativ des la evenimentele mondene. Va plac aceste evenimente sau considerati ca sunt necesare pentru a va mentine in prim-planul vietii publice si implicit pentru a va consolida cariera?

Prezenta mea in cadrul majoritatii evenimentelor mondene este rezultatul insistentelor organizatorilor de a fi acolo. In orice caz, prezenta mea este tradusa in special prin faptul ca acesta este job-ul meu, am patru ore de emisiune in fiecare saptamana si imi place sa ofer telespectatorilor o perspectiva, un unghi din care poate nu ar avea niciodata ocazia sa priveasca astfel de evenimente.

Care sunt lucrurile, locurile cele mai noi pe care le-ati intalnit in lumea pe care o frecventati, atat din Romania cat si din strainatate? Ce v-a impresionat in materie de magazine de lux, spa, restaurante in ultimul timp?

Daca vorbim despre lux, atunci trebuie sa precizez despre Casa Vernescu, unul dintre cele mai bune restaurante din lume si care se afla in Bucuresti, tot acolo este si un Aristoclub, unde evident bunul gust si eleganta sunt la ele acasa. In materie de SPA prefer sa merg la Silhouette-centre de slabit si infrumusetare.
Care este diferenta intre ceea ce se considera produs de lux in Romania si ceea ce trece drept produs de lux in strainatate?

Cred ca atat in Romania, cat si in strainatate luxul reprezinta fast, eleganta, somptuozitate. Produsele de lux sunt acelea de calitate superioara si care nu reprezinta prima necesitate. Totusi, luxul are o definitie diferita pentru fiecare dintre noi. Pentru unii dintre noi a-ti schimba Rolls-Royce-ul cu varianta mai exclusivista a acestuia, pentru altii a-si petrece o saptamana intreaga alaturi de copilul lor poate reprezenta mult mai mult decat orice pe lume.

Cum comentati campania dusa de anumite televiziuni si tabloide prin care viata dumneavoastra si a familiei dumneavoastra este disecata inca de cand ati facut primii pasi? Cum va protejati de aceste "rautati"? Cine va ajuta sa treceti peste ele?


Sunt profund dezamagita de felul in care-si cauta cu disperare unii realizatori de emisiuni drumul catre cel mai mare rating. Sunt dispusi sa calce pe cadavre pentru un punct in plus la masuratori. Fiind vorba despre viata mea, stiu de fiecare data cand spre exemplu isi dau cu parerea despre mine si familia mea persoane care ma cunosc eventual doar de la televizor si care se erijeaza in cunostinte sau chiar membri ai familiei mele. Practic ei permit oricui sa ia cuvantul, nu au decenta necesara sa verifice informatiile inainte.

Cum poti sa te aperi de minciuni intr-o lume innebunita dupa descoperiri senzationale din viata vedetelor?


Adunand probe pana obtii siguranta ca nu scapa nepedepsiti.

Care este cel mai mare neadevar care s-a spuns despre dumneavoastra?

O minciuna e o minciuna, nu cred ca pot fi cantarite decat prin prisma daunelor sa spunem.

Desi ati nascut, sarcina nu a lasat nicio urma pe corpul dumneavoastra? Cum ati reusit?

Marele meu atu a fost varsta la care am nascut copilul. Aveam 20 de ani, asadar metabolismul m-a ajutat foarte mult.

Care este secretul? Ce stil de viata aveti?


Apelez la masaje de tonifiere, anticelulitice si de electrostimulare. Mananc destul de sanatos, mai ales in aceasta perioada cand imi petrec mai tot timpul la Buftea, repetand pentru "Dansez pentru tine". Cei de acolo sunt foarte draguti si au grija si de acest aspect, oferindu-ne mancare foarte sanatoasa.

Cum ar suna decalogul unei sotii fericite si respectate de sotul sau, din punctul dvs. de vedere?

Chiar zece reguli nu stiu daca pot sa enumar chiar pe loc, dar cu siguranta una dintre ele este sa fii naturala intrucat este o virtute care nu mai poate fi intalnita foarte des in ultimul timp.

Se spune ca invatati constant noi cuvinte. Care sunt cele mai recent invatate?


Sunt destul de multe... Imi amintesc cateva: vicisitudine, gamofobie, kainolofobie.

Va ocupati de relatiile cu presa pentru Casa Vernescu. Care sunt principalele reguli pe care le aveti, in aceasta calitate, in colaborarea cu presa?


Din cate imi amintesc, daca ar fi sa faci totul dupa principiile lui Michael Bland sau David Wragg, aceste reguli ar fi in jur de douazeci si cinci la numar. In practica relatiile cu presa capata alte valente, dar cu siguranta ca drumul spre reusita este o colectie de tactici si strategii bazate pe cunoasterea in cele mai mici detalii a modului in care functioneaza mass-media in societatea contemporana.

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 5

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

(27.10.2009, 15:36)
Monica Columbeanu??? Pe bune??? Altceva muuult mai interesant nu ati gasit??? Si de ce adresarea cu pronumele de politete??? Zice ca a facut SNSPA- ul..Si vai cu ce note mari a terminat...Si a mai intrat "prima pe tara" la masterat..Pai cum altfel daca sotul ei are bani? Subscriu persoanelor care sunt dezamagite de acest articol
Răspunde-i
(23.10.2009, 19:26)
Care este culmea pupincurismului? Sa i te adresezi Monicai Columbeanu cu dumneavoastra!
Răspunde-i
ioana miruna tataru (18.10.2009, 18:59)
Cred ca sunt singura reprezentanta a generatiei mele (17 ani) care nu viseaza sa devina ca Moni :)). N-am nimic cu ea, nu o invidiez si nici nu comentez nimic la adresa ei.
Răspunde-i
ELEONORA MAGIAR (16.10.2009, 11:14)
Daca doamna Monica pledeaza pentru mame tinere chiar si cu tati nepotriviti, si eu pledez pentru prostituate de liceu (pardon: am vrut sa zic "fotomodele"..)care se marita cu "bunici" foarte bogati iar apoi isi dau aere de mari aristocrate cultivate si bune negociatoare !! :)) dezamagitor articol....Acum, nici nu ma mai mir ca pentru elevele din Romania, modelul de succes in viata este reprezentat de Moni Columbeanu. Bravo ! imi pare rau ca feminis.ro se transforma intr-un tabloid...Locul unor astfel de "femei de succes" este in Playboy sau la rubrica "Fata de la pagina 5", nu pe un site serios...Imi pare rau, chiar nu-mi place sa judec pe nimeni, insa mi se face scarba cand tot felul de inculti si prostituate ajung mari vedete de carton care, chipurile, mai sunt si prezentati ca modele de urmat. Trist.
Răspunde-i
dana iosif (16.10.2009, 10:26)
Astfel de exemple incercati sa aduceti in atentia cititoarelor? O femeie care nu a fost capabila niciodata sa realizeze nimic pe cont propriu? O femeie vulgara? O persoana superficiala? Iar lista poate continua. Nu doresc sa denigrez imaginea acestei femei, dar consider ca exista in Romania multe alte modele demne de a fi ascultate. Ar fi de apreciat faptul ca incearca sa invete cateva cuvinte.
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr