Mărturii de nuntă - 20 de modele cu haz

De în Nunţi 21 mar 2017

Mărturiile sau darurile către invitaţii de la nuntă sunt poate locul unde mirii pot jongla cel mai mult cu ideile. De obicei, acestea reflectă personalitatea celor care au ales să-şi unească destinele şi reprezintă o amintire pentru cei care au binevoit să participe la fericitul eveniment.

Gestul contează, deci acestea pot fi de la o punguţă cu bomboane, care probabil se vor consuma destul de repede, pentru a-şi păstra savoarea unică, încărcată de magia nunţii şi până la solniţe utile multă vreme după terminarea petrecerii sau chiar mini-bibelouri precum o cheiţă ornament, o statuetă cu specific sau mai modernele foto-mărturii, care pot fi şi magnetice.

Cine vrea însă să iasă din anonimat face întâi o cercetare de piaţă şi descoperă, dacă nu ştia deja, ce tip de invitaţi va avea. Respectiv, dacă media de vârstă este destul de joasă şi ocupaţiile sunt unele liberale, atunci mărturiile pot fi nişte "accesorii" personalizate. Dacă majoritatea celor care vor fi prezenţi sunt firi practice, poate cel mai bine ar fi să se ofere lucruri pe care le pot folosi mai apoi în activităţile de zi cu zi, pe când dacă grupul este unul omogen, de rude şi prieteni de-ai părinţilor, deci oameni de o anumită vârstă, ideal ar fi ca mărturiile să fie amintiri clasice, poate o mini-bicicletă de metal cu medalionul mirilor sau doar un baton de scorţişoară cu o bucăţică colorată de carton, pe care să scrie numele mirilor şi data nunţii.

Pentru cei care sunt încă nehotărâţi, dar le sunt dragi aceste atenţii şi nu vor să renunţe la ele, am pregătit următoarea galerie cu surprize.

Galerie foto
Tag-uri: , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Nunţi
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 noi