Mariajul cosmic: De ce eşuează atât de multe căsnicii tradiţionale

De în Nunţi 30 oct 2015

Sufletul pereche este ales de la naştere, fără ca noi să ştim, este un eveniment menit să ni se întâmple. Universul ştie, instinctul tău îţi spune asta, a fost dat ca voi să fiţi împreună cu multe vieţi înainte.

relatie succes

Nu este nimic nou şi simţi că sunteţi căsătoriţi de sute de ani, iar persoana de lângă tine ştie când şi ce să spună, pentru ca totul să fie minunat.

Întotdeauna vă veţi întoarce unul la celălalt sau veţi fi împreună în momentele cheie ale vieţii.

Multe persoane nu mai găsesc de cuviinţă să se căsătorească respectând tradiţia. Spunem jurăminte în care nu credem şi pe care nu le simţim din inimă, semnăm contracte pentru o instituţie şi cheltuim mulţi bani pentru o ceremonie incredibilă, pe care nu ne-o dorim cu adevărat.

Relaţiile din trecut

Este un timp şi un loc pentru orice. Nu poţi schimba sentimentele cuiva şi nu poţi să faci ca ceva să meargă, atunci când eşte deja stricat de o altă persoană sau dacă cealaltă persoană nu luptă pentru dragoste.

Pe parcursul relaţiilor trecute ai învăţat cine eşti, de ce ai nevoie pentru a străluci, pentru a înflori şi pentru a rămâne în picioare la intemperiile vieţii, care nu sunt puţine deloc.

Înveţi lucruri despre personalitatea ta şi despre ego-ul tău, înveţi să fii o persoană puternică şi cum să faci ca persoana de lângă tine să ajungă o persoană puternică prin vibraţia pe care eşti capabilă să o transmiţi prin intermediul unei legături bazate pe adevăr. Iubeşti cu adevărat atunci când reuşeşti să transformi persoana de lângă tine într-o fiinţă mai puternică, nu mai slabă.

Reflexia ta - Cum te întâlneşti pe tine

Când găseşti pe cineva, care este sincer cu sine însuşi, care a trecut prin situaţii dificile, dar nu s-a plâns niciodată, cu siguranţă acea persoană este pregătită să îşi ia un angajament faţă de tine.

Jumătatea ta trebuie să fie sinceră cu ea, înţeleaptă, în căutarea unui suflet pereche, să cadă, dar să ştie de fiecare dată să se ridice mai puternică.

Când îţi iei un angajament faţă de cineva, eşti capabil să treci atât prin momente frumoase, cât şi prin cele dificile. Mai mult decât atât, trebuie să înveţi să vezi reflexia cuiva.

Chiar şi atunci când partenerul tău este într-o cameră cu 20 de oameni minunaţi sau călătoreşte prin lume fără tine, trebuie să fii capabilă să îl aştepti înapoi cu inima curată, să fii împăcată cu tine şi să ai încredere în el.

Angajamentul trebuie să se facă din inimă, este o conexiune divină, aveţi o călătorie de făcut împreună, iar dragostea voastră trebuie să urmeze acelaşi traseu, presărat cu încredere reciprocă.

Mariajul fără o conexiune de suflet

Tot mai multe căsnicii tradiţionale se termină pentru că relaţiile nu mai sunt bazate pe legături spirituale. Lucruri precum banii, siguranţa sau dorinţa de a fi cu cineva pentru a nu sta singur, duc la un mariaj în grabă.

Multe persoane se confruntă cu ideea că dragostea pentru sine este mai importantă decât orice altceva. De fapt, secretul este să ştii şi să poţi să te sacrifici pe tine pentru binele sufletului pereche.

Întunericul dizolvă lumina dragostei

Energia din inimă este atât de puternică, încât depăşeşte puterea minţii. Într-un mariaj cosmic, toate locurile întunecate se ascund adânc în inimă şi apar la lumina dragostei.

Dragostea este cea mai puternică vibraţie, în vreme ce întunericul are o vibraţie mult mai scăzută.

Dacă cineva te iubeşte cu adevărat, toate aspectele nevăzute ies la iveală, pentru că acea persoană îţi va spun ce anume poţi schimba la tine.

Respiră, plimbă-te, cântă, dansează, plângi şi lasă-l întotdeauna să fie lângă tine. Nu îţi judeca temerile şi nesiguranţa pe care o simţi în anumite momente. Chiar dacă nu credem, se pare că aceasta este singura cale prin care putem creşte în această aventură numită căsnicie.

Sursa

Tag-uri: , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Nunţi
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
04 dec