chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Horoscopul seductiei: Gemeni

De în Explicit 29 iun 2009

Afla cum sa seduci Gemenii!

Cum seduci nativul Gemeni

La inceput o sa ai senzatia ca il cunosti pe nativul Gemeni de-o viata. Conversatiile voastre sunt spirituale, interesante, presarate cu glume. Vei izbucni in ras inainte sa-ti dai seama. Viata ta pare sa fie mai plina de sare si de piper de cand l-ai intalnit pe nativul Gemeni.

Daca ai grija ca la petrecerile tale sa inviti macar doi nativi din Gemeni, atunci distractia serii este asigurata. Acestia nu-i vor lasa pe ceilalti invitati sa se plictiseasca. Magnetismul lor vibrant poate lumina camera la fel cum artificiile pot lumina noaptea. Ei sunt cei care au declarat razboi plictiselii.

Cel mai indicat este sa-i starnesti in continuu curiozitatea nativului din Gemeni, pentru ca imprevizibilul ii incita. Daca stabilesti o intalnire cu un barbat Gemeni, fa in asa fel incat sa nu afle unde mergeti si asigura-te ca nu va fi dezamagit cand veti ajunge acolo. Vinul bun si cina nu sunt suficiente pentru a-l cuceri pe nativul din Gemeni, asa ca surprinde-l cu o locatie neobisnuita. Nu trebuie sa fie neaparat un restaurant scump (desi Geamanului nu i-ar displacea un asemenea loc), dar cu siguranta trebuie sa fie altfel.

Fii mereu atenta si vesela daca vrei sa-l seduci pe nativul din Gemeni. Nu lasa sa se vada prea curand ca esti deja fascinata de personalitatea sa, pentru ca ii place misterul. Tocmai cei rezervati ii trezesc interesul, pentru ca dau impresia unor profunzimi si taine nepatrunse. Tine minte: Geamanul este un curios incurabil.

Cuvantul cheie pentru a-l cuceri pe acest nativ este Imaginatie. Invita-l pe nativul Gemeni la o petrecere unde vin si celebritatile si unde poate participa la conversatii spumoase, la tot felul de jocuri distractive. Daca aceasta petrecere nu are efectul scontat, incearca un bal mascat. Chiar si numai ideea de a crea un costum care sa-i dea gata pe toti il va incita pe nativul Gemeni.

Fereste-te de rutina! Iesiti cu rolele, jucati minigolf, urmariti un meci de tenis, mergeti la un curs neconventional de yoga. Fa-i cunostinta cu acei prieteni ciudati ale caror calitati le-ai ignorat pana acum. Nativul din Gemeni va scoate la iveala acele laturi ale lor pe care nici tu nu le-ai banuit. Este spontan, are initiativa si ii place sa vorbeasca, deci tu nu trebuie sa fii decat o buna ascultatoare. Fii, asadar, dispusa sa-l asculti pana istoveste de atata vorbit si va sfarsi prin a se indragosti de tine.

Cand iesiti, cauta ocazia propice pentru ca nativul Gemeni sa-si poata manifesta bine stiuta dualitate. Nu te multumi sa iesiti la cina sau la film - de ce nu la amandoua! Daca nu-si permite sa achite nota unei cine, atunci iesiti la o gustare mai tarzie, la o cafea si la o inghetata.

Daca stati de vorba despre filmul pe care tocmai l-ati vazut impreuna (sau despre orice altceva), nu te abtine sa faci aluzii erotice. Barbatul Gemeni este maestru in a intretine o conversatie pe doua planuri simultan.

Fa tot posibilul sa fii apropiata de ai lui. Arata-te incantata de ideea de a petrece seara acasa, uitandu-va la filme sau peste albumul foto al familiei lui. In acest timp poti sa asculti si muzica, pe nativul Gemeni nu-l deranjeaza, pentru ca el poate fi atent la mai multe lucruri deodata.

Daca ai convingeri extremiste, fanatice in religie sau politica, nu te vei intelege cu nativul Gemeni, pentru ca el este o fire liberala si toleranta.

Nativului Gemeni ii place barfa, deci povesteste-i stirile picante pe care le-ai citit in ultima vreme in ziarele si revistele de scandal sau noutati si detalii din viata prietenilor si a cunostintelor comune. Bineinteles ca va veni si el cu mici comentarii legate mai ales de moralitatea prietenilor sau a cunostintelor in discutie, dar sa nu-l iei in serios. Aceste comentarii nu spun nimic despre comportamentul lui intr-o relatie intima. El are un set de valori dupa care ii judeca pe ceilalti, si altul cand vine vorba de propria lui persoana.

Totusi nu te astepta sa nu impartaseasca si altora din secretele voastre de alcov, pentru ca o va face.

Zone erogene ale Gemenilor


Zonele erogene ale nativilor din Gemeni sunt mainile si bratele. Femeia Gemeni este sensibila la gestul barbatului de a-i saruta mana. Barbatului Gemeni ii place sa i se suga degetele de la maini, incet, unul cate unul.

Mangaie-i usor bratul si vei avea parte de un raspuns puternic. Este de ajuns ca varfurile degetelor sa atinga intamplator mana nativului Gemeni pentru ca acesta sa fie topit de placere. Ii oferi un tratament deosebit daca il saruti pe interiorul bratului. Pentru o diversiune pe cat de interesanta pe atat de provocatoare, saruta-l fin cu buzele si cu limba de la cot in sus. Vei primi apoi de la nativul din Gemeni semnale incarcate de dorinta.

Cum scapi de un nativ Gemeni


Vrei sa stii cum intrerupi relatia cu nativul Gemeni? Simplu. Metoda poate fi rezumata in cateva cuvinte: fii plictisitoare, necomunicativa, iar atunci cand vorbesti, spune povesti lungi si intortocheate, pline de detalii obositoare. Nativul Gemeni te va asculta, insa iti va arunca o privire ca si cum s-ar simti sufocat.

Discutati in contradictoriu! Nativului din Gemeni nu-i place cearta. In timp ce va certati, nu-i da ragaz pentru nici un cuvant. Spune-i ce te framanta, in cuvinte multe. Pe nativul din Gemeni il deprima necazurile celorlalti.

Fii temperamentala si fara pic de rabdare, pentru ca Geamanul nu suporta acest lucru.

Mergeti de fiecare data in aceleasi locuri, intalniti-va cu aceiasi oameni, faceti aceleasi lucruri, spune-i aceleasi glume. Faceti dragoste in aceeasi pozitie, in acelasi cadru, nu schimba nimic din preludiu, iar dupa, vorbeste pe indelete despre cum a fost.

Arata-i ca vezi partea goala a paharului si ca, oricat de rau ar fi astazi, stii ca maine va fi si mai rau, nativul Gemeni fiind un optimist convins.

Limiteaza-i libertatea de actiune. Cauta pretexte sa ramaneti acasa seara de seara, insista sa te ajute la treburile casnice, mai ales la cele plictisitoare, insipide.

Invita-ti cei mai anosti prieteni ca sa petreceti impreuna cea mai anosta seara. Dupa ultimul invitat va iesi pe usa si nativul Gemeni - pentru totdeauna.

Citeste si: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun cu cine te potrivesti!, Zodia ta iti da energia fiecarei zile, Distractiile zodiei tale, Savureaza deliciul lunii soptit de zodia ta, Ingrijirea de vacanta pentru zodia ta , Frumusetea zodiei tale, Vacanta ta e scrisa in astre! , Barbatii si meciul: Cum sa "il citesti" dupa zodie!

Tag-uri: , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

unikataa22 (08.07.2009, 11:15)
DA ASA SUNT GEMENI,LE PLACE SA IA INITIATIVA ,SA DOMMINE SI E SI UN PIC GELOS.SOTUL MEU E GEAMAN SI E FOARTE DUSMANOS PE O PERSOANA CU CARE S CEARTA .SI E FOARTE CURIOS.LUI II PLACE SA I LASI LIBERTATE DAR EL SA DEA LIBERTATE NU I PLACE .
Răspunde-i
Elena B (04.07.2009, 14:06)
Foarte tare!!!M-am regasit in tot ce ai scris aici.As mai veni cu o completare,nu incerca niciodata sa domini un geaman,ideal ar fi sa te situezi la acelasi nivel cu el pentru ca nu ii plac oamenii care incearca sa ii domine dar nici cei prea slabi.Daca pe langa asta ii mai lasi si libertatea de care are nevoie ca de aer atunci este al tau pentru totdeauna.
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Explicit
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar