zodii

Horoscop 25 septembrie 2021: Berbecii au probleme la...

Citeste mai mult»
prajitura cu rom

Desertul pe care nu trebuie să-l ratezi. Cum faci cea mai...

Citeste mai mult»
cancer

Oamenii de știință, victorie în fața unei forme de cancer...

Citeste mai mult»
zodii

Horoscop 24 septembrie 2021. Berbecii nu sunt în formă,...

Citeste mai mult»
dorian popa

Dorian Popa, reacție dură după ce i s-a cerut...

Citeste mai mult»
Linda

Linda Evangelista, de nerecunoscut în urma unei proceduri...

Citeste mai mult»

Kim Kardashian, succes total. Ce se va întâmpla cu vedeta...

Citeste mai mult»
zodie pesti

Horoscop 23 septembrie 2021: Racii trec prin momente...

Citeste mai mult»
ciocolata

De ce este bine să mănânci ciocolată. Ce spune...

Citeste mai mult»
Loredana Groza

Loredana Groza, prima reacție după postarea din...

Citeste mai mult»
Willie

Actorul Willie Garson, cunoscut pentru rolurile din „Sex...

Citeste mai mult»
zeta jones

Catherine Zeta-Jones, primele declarații despre serialul...

Citeste mai mult»
zodie pesti

Horoscop 22 septembrie 2021: Berbecii nu trebuie să...

Citeste mai mult»
prajitura dulce

Cum faci cea mai simplă prăjitură cu brânză dulce

Citeste mai mult»
cuplu

Motivele pentru care o femeie nu respectă un bărbat....

Citeste mai mult»
britney spears

Britney Spears a revenit pe Instagram după ce şi-a...

Citeste mai mult»
dieta cu apa calda

Dieta cu apă caldă, cea mai eficientă. Cum slăbești ușor...

Citeste mai mult»
caderea parului

Cum să stopezi căderea părului. Măști pe care trebuie să...

Citeste mai mult»
zodii

Horoscop 21 septembrie 2021: Taurii au probleme în...

Citeste mai mult»
ardei umpluti cu orez

Cum faci cei mai buni ardei umpluți cu orez

Citeste mai mult»
beatrice

Prinţesa Beatrice a Marii Britanii a născut

Citeste mai mult»
horoscop

Horoscop 18 septembrie 2021: Taurii au o zi dificilă,...

Citeste mai mult»
simona halep

Halep, felicitată pentru căsătorie şi de site-ul Billie...

Citeste mai mult»
zodie pesti

Horoscop 17 septembrie 2021: Gemenii au discuții în...

Citeste mai mult»
suc de grapefruit

Pericolul din spatele sucului de grapefruit. Când nu...

Citeste mai mult»
Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, absentă la gala Primetime Emmy. Motivul...

Citeste mai mult»
britney spears

Motivul pentru care Britney Spears și-a închis conturile...

Citeste mai mult»
harry

Harry şi Meghan, între cele mai influente 100 de persoane...

Citeste mai mult»
zodii

Horoscop 16 septembrie 2021: O zodie are probleme cu...

Citeste mai mult»
printul harry

Prințul Harry a împlinit 37 de ani. Mesajul transmis de...

Citeste mai mult»
Jeff Bridges

Jeff Bridges a contractat coronavirusul în timp ce făcea...

Citeste mai mult»
simona halep

Primele imagini de la nunta Simonei Halep: Sportiva s-a...

Citeste mai mult»
prietena toxica

Cum îți dai seama că prietena ta te folosește

Citeste mai mult»
zodii

Horoscop 15 septembrie 2021: Taurii au noroc de bani,...

Citeste mai mult»
dieta 5:2

De ce să urmezi dieta 5:2. Medicul Nițescu îți spune care...

Citeste mai mult»
zacusca

Cea mai bună rețetă de zacuscă de fasole boabe - cum o...

Citeste mai mult»
Dani Otil

Dani Oțil, despre prima noapte alături de fiul său: „Am...

Citeste mai mult»
Adela Popescu

Cum se simte Adela Popescu, după ce s-a îmbolnăvit de...

Citeste mai mult»
zodie capricorn

Horoscop 14 septembrie 2021: Berbecii își achită...

Citeste mai mult»
munca de acasa

Pericolul din spatele muncii de acasă. De ce nu e bine să...

Citeste mai mult»

Horoscopul nătăfleţilor: Cum poţi fi tras pe sfoară, în funcţie de zodie

Vrei să ştii cum să obţii mai uşor ce îţi doreşti sau pur şi simplu să eviţi tentativele de manipulare ale celor din jur? Ei bine, slăbiciunile zodiilor îţi arată cât de uşor pot fi trase pe sfoară!

Berbec

Pe tine te trag pe sfoară persoanele care te cunosc extrem de bine. Fiind rebelă din fire, şi dorind cu orice preţ să faci lucrurile în felul tău, cine te cunoaşte foarte bine îţi va spune să faci opusul a ceea ce ar vrea să te convingă că trebuie să faci şi obţine exact ce îşi doreşte. Tu vei pica în plasă fără să ai habar, ba chiar vei considera că ai luat singură decizia şi că nimeni nu te poate manipula pe tine.

Taur

Încrederea Taurilor nu se câştigă peste noapte. Aceştia preferă să ţină la distanţă persoanele până când capătă încredere în acestea, aşa că sunt destul de greu de influenţat. Fiind şi foarte încăpăţânaţi, devine aproape imposibil să manipulezi un Taur.

Totuşi, partenerul de viaţă ar putea să îl manipuleze într-o oarecare măsură întrucât Taurul nu îşi ia măsuri de precauţie atunci când vine vorba despre jumătatea sa. Oricum, nu te aştepta la iertare din partea nativilor din această zodie întrucât nu o vei primi.

Gemeni

Gemenii fie manipulează, fie sunt manipulaţi... depinde numai de relaţia pe care o ai cu aceştia. Fiind pricepuţi la capitolul limbaj corporal, Gemenii detectează rapid un manipulator. Chiar şi aşa, aceştia vor da senzaţia că nu îşi dau seama şi vor lăsa manipulatorul să îşi facă numărul, pentru ca la final să îl încolţească. Chiar şi aşa, nativul din această zodie îşi va găsi naşul la un moment dat.

Rac

Nativii din zodia Rac au darul de a-şi permite să aibă încredere în propria lor intuiţie, tocmai de aceea nu sunt deloc uşor de manipulat. De obicei sunt sensibili la schimbările apărute în limbajul trupului, semnalele verbale şi în comunicare. Deşi celor din jur le poate fi greu să te tragă pe sfoară, există un "călcâi al lui Ahile" şi în cazul tău: dacă ţi-ai permis să te gândeşti şi să analizezi prea mult unele lucruri, atunci este posibil să fii manipulată.

Persoanele care vor să-ţi facă probleme şi să te tragă pe sfoară ar putea fi capabile să te împiedice să formezi o relaţie cu cineva. Cum pot face asta? Prin faptul că te mint şi îţi îndrugă tot felul de informaţii despre cealaltă persoană, ba chiar pretind că acea persoană flirtează şi face sex cu altcineva.

Astfel, unealta potrivită pentru a-l duce de nas pe un nativ din zodia Racului este legată de cât de multă crezare va da acesta opiniilor celorlalţi, în comparaţie cu ce îi spune instinctul.

Leu

Leii nu sunt uşor de manipulat. Deşi se spune că aceşti nativi au reputaţia de a fi interesaţi doar de propria persoană, asta nu înseamnă că nu sunt inteligenţi şi că nu ştiu să "citească" acţiunile altor persoane. Se spune adeseori că nativii din zodia Leului sunt prea încăpăţânaţi pentru a fi maipulaţi şi traşi pe sfoară, deoarece este puţin probabil ca cineva să îi facă să deraieze de pe calea pe care se află deja. Însă asta nu înseamnă că, deşi au învăţat să fie mereu în gardă, nu pot fi manipulaţi deloc.

Deşi celor din jur le este dificil să te facă să îţi schimbi direcţia, există un lucru care te poate trage pe sfoară foarte uşor: onestitatea.

Astfel, unealta potrivită pentru a-l duce de nas pe un nativ din zodia Leului nu este manipularea în sine. Onestitatea este cea mai bună politică pe care o pot adopta cei care vor să îl tragă pe sfoară pe Leu. Odată ce o persoană şi-a dovedit loialitatea în faţa acestui nativ, de acum va fi într-o poziţie mai bună pentru a-l determina pe Leu să facă ceea ce şi-a propus manipulatorul.

Fecioara

Sunt nativii din zodia Fecioară uşor de manipulat şi de tras pe sfoară? Nu ca regulă de viaţă. În primul rând, aceşti oameni se pot descurca foarte bune pe cont propriu, aşa că nu răspund la şantajul emoţional. În al doilea rând, Fecioarele au tendinţa de a analiza totul, de a despica firul în patru, iar asta include şi lucrurile care îi motivează pe alţii.

Deşi celor din jur le este dificil să te facă să îţi schimbi direcţia, există un lucru care te poate trage pe sfoară foarte uşor dacă eşti născută în zodia Fecioarei. Ideea este că manipulatorul trebuie să găsească unealta potrivită pentru a-l duce de nas pe un nativ din zodia Fecioarei.

Fecioarele analizează mult, limbajul corpului, indiciile verbale şi ce "spun" alţii pentru a descoperi ce urmăreşte şi de ce urmăreşte asta persoana, respectiv manipulatorul. Asta nu înseamnă că Fecioara nu va face ceea ce vrea manipulatorul. Dar înseamnă că, dacă aceşti nativi ajung să facă ce vor alte persoane, dacă se lasă traşi pe sfoară, fac asta deoarece chiar ei aleg să fie traşi pe sfoară şi înşelaţi, şi nu pentru că cineva i-a manipulat să facă astfel.

Balanţă

Sunt slabe şanse ca o Balanţă să fie manipulată. Acestea au o intuiţie deosebită şi se lasă motivate destul de uşor de nevoile celor din jur.

Balanţa este uşor de dus de nas doar în cazul în care îşi doreşte cu adevărat ca o relaţie să meargă cu adevărat mai departe. Acesteia îi place ca lucrurile să se desfăşoare corect, în deplină armonie şi echilibru, motiv pentru care îi este destul de greu să stea într-o relaţie manipulatoare.

Scorpion

Să manipulezi un semn zodiacal cunoscut pentru manipulare este într-adevăr un lucru care te face să râzi.

În anumite privinţe, poţi ajunge să manipulezi un Scorpion, deşi şansele sunt destul de mici. Cel mai probabil Scorpionul poate fi făcut gelos, dar trebuie să ai mare grijă pentru că gelozia îl irită destul de mult şi te poţi aştepta la reacţii destul de neplăcute.

Săgetător

Săgetătorul dansează în funcţie de propria muzică, ceea ce înseamnă că este destul de greu de manipulat.

Un Săgetător nu vrea să îşi asume responsabilitatea şi nici nu este de acord cu şantajul emoţional. Cel mai probabil săgetătorul te va lăsa să ai impresia că l-ai păcălit, iar la final te va surprinde că de fapt ai fost manipulat.

Capricorn

Nativii din zodia Capricornului sunt uşor de motivat, dar dificil de manipulat, pentru că au un simţ al autoconservării exacerbat.

Deşi celor din jur le este dificil să te facă să îţi schimbi direcţia, există o persoană care te poate trage pe sfoară foarte uşor. Este vorba de persoana iubită. Cei care reuşesc să îţi intre pe sub piele şi să îţi câştige încrederea prezentându-se drept uşă de biserică pot, de regulă, să te determine să ajungi să bagi mâna în foc pentru ei. Aşadar, unealta potrivită pentru a-l duce de nas pe un nativ din zodia Capricornului este tocmai încrederea lui în iubirea adevărată şi refuzul său de a crede că oamenii dragi lui pot avea intenţii ascunse.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsătorului fac, de regulă, totul după cum îi taie capul, ceea ce îi face să fie greu de manipulat. Nu le plac responsabilitatea şi obligaţiile, aşa că poţi uita de şantajul emoţional! Oricine pune preţ pe libertate aşa cum fac Vărsătorii va reuşi să identifice un manipulator de la o poştă. S-ar putea chiar să te lase să crezi că îi duci de nas, doar pentru a-ţi da un bobârnac la final. Vărsătorii privesc cu interes tactica de manipulare, fiindcă le place să analizeze natura umană.

Cu toate că eşti în stare să analizezi limbajul trupului şi pui la îndoială fiecare gest al celor din jur, poţi ajunge să fii dusă de nas atunci când se creează iluzia că ai, de fapt, dreptul de a alege!

Peşti

În ciuda capacităţii lor de a citi comportamentul celor din jur, Peştii sunt surprinzător de creduli. Par, uneori, dispuşi să se lase duşi de nas, probabil pentru că le este de cele mai multe ori milă de cei care încearcă să-i joace pe degete. Se gândesc că dacă a fost nevoie ca un om să pună la cale un plan atât de complicat pentru a obţine ceva de la ei, probabil ar fi recomandat să îi facă pe plac.

Atenţie, însă, la confuzia pe care nativii din zodia Peştilor tind să o facă între nevoile lor şi nevoile celor din jur. Aşadar, pentru a nu fi trasă pe sfoară, gândeşte-te de două ori dacă vrei sau nu să faci un anumit lucru sau pur şi simplu te simţi datoare să faci cuiva pe plac.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 sep