Horoscop 2020 - Un an EXCELENT pentru LEI, SĂGETĂTORI şi...

Citeste mai mult»

Câte calorii au, de fapt, nucile

Citeste mai mult»

Lipsa acestor vitamine îți dă dureri de cap

Citeste mai mult»

Legătură surprinzătoare între CAFEA, diabet şi obezitate

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Cele mai bune 6 melodii de Crăciun din 2019

Citeste mai mult»

Cum să realizezi bilanțul de sfârșit de an

Citeste mai mult»

3 idei pentru a trece cu bine peste sărbători

Citeste mai mult»

20 de filme marca Hallmark, speciale pentru perioada...

Citeste mai mult»

Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

Horoscopul nătăfleţilor: Cum poţi fi tras pe sfoară, în funcţie de zodie

Vrei să ştii cum să obţii mai uşor ce îţi doreşti sau pur şi simplu să eviţi tentativele de manipulare ale celor din jur? Ei bine, slăbiciunile zodiilor îţi arată cât de uşor pot fi trase pe sfoară!

Berbec

Pe tine te trag pe sfoară persoanele care te cunosc extrem de bine. Fiind rebelă din fire, şi dorind cu orice preţ să faci lucrurile în felul tău, cine te cunoaşte foarte bine îţi va spune să faci opusul a ceea ce ar vrea să te convingă că trebuie să faci şi obţine exact ce îşi doreşte. Tu vei pica în plasă fără să ai habar, ba chiar vei considera că ai luat singură decizia şi că nimeni nu te poate manipula pe tine.

Taur

Încrederea Taurilor nu se câştigă peste noapte. Aceştia preferă să ţină la distanţă persoanele până când capătă încredere în acestea, aşa că sunt destul de greu de influenţat. Fiind şi foarte încăpăţânaţi, devine aproape imposibil să manipulezi un Taur.

Totuşi, partenerul de viaţă ar putea să îl manipuleze într-o oarecare măsură întrucât Taurul nu îşi ia măsuri de precauţie atunci când vine vorba despre jumătatea sa. Oricum, nu te aştepta la iertare din partea nativilor din această zodie întrucât nu o vei primi.

Gemeni

Gemenii fie manipulează, fie sunt manipulaţi... depinde numai de relaţia pe care o ai cu aceştia. Fiind pricepuţi la capitolul limbaj corporal, Gemenii detectează rapid un manipulator. Chiar şi aşa, aceştia vor da senzaţia că nu îşi dau seama şi vor lăsa manipulatorul să îşi facă numărul, pentru ca la final să îl încolţească. Chiar şi aşa, nativul din această zodie îşi va găsi naşul la un moment dat.

Rac

Nativii din zodia Rac au darul de a-şi permite să aibă încredere în propria lor intuiţie, tocmai de aceea nu sunt deloc uşor de manipulat. De obicei sunt sensibili la schimbările apărute în limbajul trupului, semnalele verbale şi în comunicare. Deşi celor din jur le poate fi greu să te tragă pe sfoară, există un "călcâi al lui Ahile" şi în cazul tău: dacă ţi-ai permis să te gândeşti şi să analizezi prea mult unele lucruri, atunci este posibil să fii manipulată.

Persoanele care vor să-ţi facă probleme şi să te tragă pe sfoară ar putea fi capabile să te împiedice să formezi o relaţie cu cineva. Cum pot face asta? Prin faptul că te mint şi îţi îndrugă tot felul de informaţii despre cealaltă persoană, ba chiar pretind că acea persoană flirtează şi face sex cu altcineva.

Astfel, unealta potrivită pentru a-l duce de nas pe un nativ din zodia Racului este legată de cât de multă crezare va da acesta opiniilor celorlalţi, în comparaţie cu ce îi spune instinctul.

Leu

Leii nu sunt uşor de manipulat. Deşi se spune că aceşti nativi au reputaţia de a fi interesaţi doar de propria persoană, asta nu înseamnă că nu sunt inteligenţi şi că nu ştiu să "citească" acţiunile altor persoane. Se spune adeseori că nativii din zodia Leului sunt prea încăpăţânaţi pentru a fi maipulaţi şi traşi pe sfoară, deoarece este puţin probabil ca cineva să îi facă să deraieze de pe calea pe care se află deja. Însă asta nu înseamnă că, deşi au învăţat să fie mereu în gardă, nu pot fi manipulaţi deloc.

Deşi celor din jur le este dificil să te facă să îţi schimbi direcţia, există un lucru care te poate trage pe sfoară foarte uşor: onestitatea.

Astfel, unealta potrivită pentru a-l duce de nas pe un nativ din zodia Leului nu este manipularea în sine. Onestitatea este cea mai bună politică pe care o pot adopta cei care vor să îl tragă pe sfoară pe Leu. Odată ce o persoană şi-a dovedit loialitatea în faţa acestui nativ, de acum va fi într-o poziţie mai bună pentru a-l determina pe Leu să facă ceea ce şi-a propus manipulatorul.

Fecioara

Sunt nativii din zodia Fecioară uşor de manipulat şi de tras pe sfoară? Nu ca regulă de viaţă. În primul rând, aceşti oameni se pot descurca foarte bune pe cont propriu, aşa că nu răspund la şantajul emoţional. În al doilea rând, Fecioarele au tendinţa de a analiza totul, de a despica firul în patru, iar asta include şi lucrurile care îi motivează pe alţii.

Deşi celor din jur le este dificil să te facă să îţi schimbi direcţia, există un lucru care te poate trage pe sfoară foarte uşor dacă eşti născută în zodia Fecioarei. Ideea este că manipulatorul trebuie să găsească unealta potrivită pentru a-l duce de nas pe un nativ din zodia Fecioarei.

Fecioarele analizează mult, limbajul corpului, indiciile verbale şi ce "spun" alţii pentru a descoperi ce urmăreşte şi de ce urmăreşte asta persoana, respectiv manipulatorul. Asta nu înseamnă că Fecioara nu va face ceea ce vrea manipulatorul. Dar înseamnă că, dacă aceşti nativi ajung să facă ce vor alte persoane, dacă se lasă traşi pe sfoară, fac asta deoarece chiar ei aleg să fie traşi pe sfoară şi înşelaţi, şi nu pentru că cineva i-a manipulat să facă astfel.

Balanţă

Sunt slabe şanse ca o Balanţă să fie manipulată. Acestea au o intuiţie deosebită şi se lasă motivate destul de uşor de nevoile celor din jur.

Balanţa este uşor de dus de nas doar în cazul în care îşi doreşte cu adevărat ca o relaţie să meargă cu adevărat mai departe. Acesteia îi place ca lucrurile să se desfăşoare corect, în deplină armonie şi echilibru, motiv pentru care îi este destul de greu să stea într-o relaţie manipulatoare.

Scorpion

Să manipulezi un semn zodiacal cunoscut pentru manipulare este într-adevăr un lucru care te face să râzi.

În anumite privinţe, poţi ajunge să manipulezi un Scorpion, deşi şansele sunt destul de mici. Cel mai probabil Scorpionul poate fi făcut gelos, dar trebuie să ai mare grijă pentru că gelozia îl irită destul de mult şi te poţi aştepta la reacţii destul de neplăcute.

Săgetător

Săgetătorul dansează în funcţie de propria muzică, ceea ce înseamnă că este destul de greu de manipulat.

Un Săgetător nu vrea să îşi asume responsabilitatea şi nici nu este de acord cu şantajul emoţional. Cel mai probabil săgetătorul te va lăsa să ai impresia că l-ai păcălit, iar la final te va surprinde că de fapt ai fost manipulat.

Capricorn

Nativii din zodia Capricornului sunt uşor de motivat, dar dificil de manipulat, pentru că au un simţ al autoconservării exacerbat.

Deşi celor din jur le este dificil să te facă să îţi schimbi direcţia, există o persoană care te poate trage pe sfoară foarte uşor. Este vorba de persoana iubită. Cei care reuşesc să îţi intre pe sub piele şi să îţi câştige încrederea prezentându-se drept uşă de biserică pot, de regulă, să te determine să ajungi să bagi mâna în foc pentru ei. Aşadar, unealta potrivită pentru a-l duce de nas pe un nativ din zodia Capricornului este tocmai încrederea lui în iubirea adevărată şi refuzul său de a crede că oamenii dragi lui pot avea intenţii ascunse.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsătorului fac, de regulă, totul după cum îi taie capul, ceea ce îi face să fie greu de manipulat. Nu le plac responsabilitatea şi obligaţiile, aşa că poţi uita de şantajul emoţional! Oricine pune preţ pe libertate aşa cum fac Vărsătorii va reuşi să identifice un manipulator de la o poştă. S-ar putea chiar să te lase să crezi că îi duci de nas, doar pentru a-ţi da un bobârnac la final. Vărsătorii privesc cu interes tactica de manipulare, fiindcă le place să analizeze natura umană.

Cu toate că eşti în stare să analizezi limbajul trupului şi pui la îndoială fiecare gest al celor din jur, poţi ajunge să fii dusă de nas atunci când se creează iluzia că ai, de fapt, dreptul de a alege!

Peşti

În ciuda capacităţii lor de a citi comportamentul celor din jur, Peştii sunt surprinzător de creduli. Par, uneori, dispuşi să se lase duşi de nas, probabil pentru că le este de cele mai multe ori milă de cei care încearcă să-i joace pe degete. Se gândesc că dacă a fost nevoie ca un om să pună la cale un plan atât de complicat pentru a obţine ceva de la ei, probabil ar fi recomandat să îi facă pe plac.

Atenţie, însă, la confuzia pe care nativii din zodia Peştilor tind să o facă între nevoile lor şi nevoile celor din jur. Aşadar, pentru a nu fi trasă pe sfoară, gândeşte-te de două ori dacă vrei sau nu să faci un anumit lucru sau pur şi simplu te simţi datoare să faci cuiva pe plac.

Tag-uri: , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 sep