Horoscop săptămânal de nuntă: 31 august - 6 septembrie 2015

De în Nunţi 31 aug 2015

Află ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna dinaintea nunţii voastre. Horoscop săptămânal de nuntă: 31 august - 6 septembrie 2015!

horoscop de nunta 31 august

Berbec

Ai energie cât pentru două persoane săptămâna aceasta, aşa că nu ai de ce să îţi faci probleme. Nu eşti genul de persoană care să aibă nevoie de o motivaţie pentru a face un lucru. Termină cu detaliile de nuntă şi petrecere o zi doar cu fetele.

Taur

Săptămâna aceasta ai o mulţime de idei legate de ceea ce ai putea face la nuntă, aşa că petrece cât mai mult timp alături de cei care se ocupă de decorul de la restaurant pentru a pune la punct tot ceea ce îţi doreşti.

Gemeni

"Pot să fac asta!" Repetă-ţi aceste cuvinte ca pe o mantră în săptămâna dinaintea nunţii şi vei vedea că totul va veni de la sine treptat. Nu forţa lucrurile, învaţă să asculţi şi să evaluezi ceea ce zice şi face fiecare persoană în parte.

Rac

Când vine vorba de lucrurile pe care le iubeşti cu adevărat, nu îţi este deloc uşor să faci treaba să meargă. Ţine minte, totuşi, că nu va fi totul numai lapte şi miere, vor exista şi mici impedimente, dar este normal, dragostea vă este pusă la încercare.

Leu

Ai tendinţa să exagerezi în unele situaţii, dar ţine cont de faptul că săptămâna aceasta este bine să o laşi mai moale, pentru că nicio persoană nu este obligată să facă ceva anume pentru tine. N-ar fi o idee rea să împarţi ceva mai multă voie bună cu cei care îşi dau tot interesul pentru ca nunta ta să iasă ca la carte.

Fecioară

Este perioada cea mai bună în care poţi să verifici ceea ce mai este de făcut pentru cel mai important eveniment din viaţa ta. Gândeşte-te foarte bine încă o dată la ceea ce îţi doreşti cu adevărat şi nu mai încerca să le rezolvi tu pe toate.

Balanţă

Ai un simţ deosebit atunci când vine vorba de creaţie, aşa că nu ar fi o idee rea dacă le-ai da organizatorilor nişte idei pe care să le ia în seamă pentru ziua nunţii. Încearcă să nu te mai cerţi cu cei din jur şi investeşte mai mult timp şi energie în latura ta creativă.

Scorpion

Te simţi fără speranţă şi descurajată în ultima vreme în ceea ce priveşte nunta ta. Rezervă-ţi timp pentru a reflecta asupra problemelor pe care le ai şi încearcă să iei în calcul şi sugestiile pe care le au cei din jur.

Săgetător

Ai în vedere doar discuţiile constructive săptămâna aceasta şi încearcă să îndepărtezi orice critici şi gânduri rele. Te pricepi la cuvinte, aşa că nu îţi va fi deloc greu să discuţi cu uşurinţă cu cei din jur şi să îi determini să facă exact ceea ce îţi doreşti.

Capricorn

Planificarea unei nunţi se presupune că trebuie să fie ceva distractiv, dar tu nu ai făcut decât să munceşti până acum din zori până în seară şi nu ai lăsat glumiţele celor din jur să te atragă într-un mediu relaxant. Ai preferat să te închizi în bula ta de sticlă şi să nu laşi pe nimeni să pătrundă în ea.

Vărsător

Ai o mulţime de lucruri de rezolvat şi pregăteşte-te pentru că vei avea de luat decizii majore săptămâna aceasta. Consultă-te cu logodnicul tău sau cu mama ta şi, de ce nu, cu domişoarele de onoare, pentru a-ţi fi mult mai uşor în stabilirea priorităţilor.

Peşti

Te-ai trezit cu o mulţime de idei pentru nunta ta şi se pare că toate săptămâna va fi la fel. De aceea, este bine să ai permanent la tine un carneţel în care să notezi schimbările pe care ţi le doreşti şi pe care să le poţi transmite mai departe.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Nunţi
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
03 dec