nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»

Horoscop saptamana 19-25 ianuarie 2015

În Astrologie & Numerologie 19 ian 2015
Afla ce ti-au rezervat astrele pentru aceasta saptamana!

Berbec 

Saptamana aceasta nu este indicat sa te incapatanezi pentru a fi singura aflata in lumina reflectoarelor. Mai bine imparti gloria cu membrii echipei. Pana la urma, talentul tau este evident, asa ca da-le si celorlalti sansa de a se afirma! Vezi ca nu cumva mandria sa te coste si in dragoste. Nu da atat de repede cu piciorul unui potential partener! Doar pentru ca iti asumi un angajament fata de cineva nu inseamna ca sunteti legati unul de celalalt! E in regula sa ai autonomie, insa nu este corect sa iti tot tii partenerul ca pe ace doar pentru a nu te simti tu prinsa intr-o cusca. Intra in vorba cu oamenii care locuiesc in acelasi bloc sau cu un coleg pe care in mod normal nu l-ai aborda, insa nu te stradui prea tare sa faci conversatie. Ii vei cuceri de la primele cuvinte, asa ca vezi sa nu ii sperii cu legendarele tale explicatii. 

Horoscop chinezesc: MESAJUL astrelor pentru zodia ta in 2015

Taur 

Ai senzatia ca te afli in serialul “Game of Thrones” si ca faci parte ori din  familia Lannister, ori din clanul Targaryen, insa astrele ti-au pregatit putina armonie saptamana aceasta. Nu e cazul sa iti faci probleme pentru cei din familie, intrucat te vor slabi in ceea ce priveste obligatiile. Nu lua partea nimanui saptamana aceasta, chiar daca este vorba despre parintii care se cearta sau cele mai bune prietene care sunt tot timpul in competitie. Daca te-ai simtit mainipulata in ultima vreme, iti vei da seama exact de catre cine si in ce scop. Detaseaza-te de orice influenta dramatica, chiar daca asta inseamna sa iei o pauza. Incearca sa faci mai multe si sa vorbesti mai putin. Fa-ti un plan de atac si respecta-l intocmai! 

Gemeni 

Gandeste global si actioneaza local. Astrele aduc schimbari in ceea ce priveste anturajul. Poate ca nu iti place prea mult zona in care locuiesti, insa daca te implici ceva mai mult in relatia cu vecinii, s-ar putea ca lucrurile sa se schimbe putin. S-ar putea ca localnicii sa aiba nevoie de influenta ta pentru a deveni o comunitate ceva mai unita. Poti da nastere unor traditii care sa va apropie. De miercuri iti recapeti abilitatile excelente de exprimare verbala, iar cuvintele tale au mare greutate. Foloseste-le cu incredere! 

Rac 

Astrele te ajuta sa fii echilibrata in ceea ce priveste finantele. Iti vei recapata echilibrul si pe plan emotional, mai ales daca ai avut probleme cu unul dintre cei dragi in ultima vreme. Daca ai tot profitat de pe urma unui prieten sau a unui membru al familiei cand vine vorba de iesitul in oras, nu ezita sa platesti tu nota saptamana aceasta! Si ai grija la relatiile cu cei din jur. Taie legatura cu cei care nu stiu ce inseamna reciprocitatea! Pe plan mental, nu e totul foarte clar, dar stai excelent la capitolul creativitate, asa ca profita din plin. 

Leu 

Astrele te ajuta sa gasesti echilibrul intre increzator in fortele proprii si pur si simplu increzut. Nu te poate invinovati nimeni ca-ti doresti atentie, insa gandeste-te daca esti motivata de aplauze sau mai degraba de legaturile pe care le creezi cu oamenii din jur? Nu e indicat sa cazi in capcana nevoii de validare din partea celorlalti. Invata sa impartasesti ceea ce simti si vei vedea ca vei capata mai multa atentie de la cei din jur decat atunci cand faci pe regina balului. Cand iti exprimi ideile, ai grija sa subliniezi de ce sunt benefice pentru intreaga echipa! 

Fecioara

Ia vezi daca nu cumva iar ai dat in stanga si in dreapta pana si pielea de pe tine? Si mai gandeste-te daca nu cumva sprijinindu-i pe altii ai ajuns sa te plangi prea mult cuiva din anturajul apropiat. Astrele iti aduc o dorinta clara de a stabili limite la capitolul compasiune si legaturi emotionale. Incurajeaza pasarile ranite din jurul tau sa se descurce singure, ofera-le sfatul tau si asigura-le ca se pot descurca si fara ajutor din exterior. Daca tu esti cea care  are nevoie de ajutor, vezi daca nu poti gasi singura solutii in loc sa-i obligi pe cei dragi sa joace rol de terapeut. 

Balanta 

Daca nu-i poti invinge, alatura-te lor. Cam asa spune o vorba din popor, insa nu e tocmai o idee buna. Apartenenta are privilegii, insa doar daca e vorba despre grupul potrivit! Altfel, s-ar putea sa te gasesti din nou in situatia neplacuta de a evita telefoanele si de a te da lovita pentru a nu iesi in compania celor din grup. Ai grija, pentru ca nu vrei sa capeti reputatia de neserioasa! Daca nu-ti mai arde sa iesi in compania lor, spune-le pur si simplu. Vor gasi pe cineva care sa te inlocuiasca. 

Scorpion 

Esti motivata si plina de energie saptamana aceasta, iar ambitia este un cuvant mult prea slab pentru a te descrie! Insa ai grija sa nu cumva sa devi mult prea competitiva. Te vei simti singura in varf daca iti indepartezi toti prietenii pe parcurs! Incetineste putin si vezi daca nu cumva calci pe cadavre pentru a obtine ceea ce iti doresti. Cat de realist este planul tau de a ajunge acolo sus? Incearca sa construiesti relatii solide in loc sa arzi poduri. O optiune ar fi sa delegi in loc sa te impovarezi cu tot soiul de sarcini minore, doar de teama ca ar putea altcineva sa isi asume meritele pentru munca depusa de tine. Vezi sa nu te concentrezi prea mult pe plan profesional si sa lasi locul rece si gol in pat, langa partener! 

Sagetator 

Saptamana aceasta, ambitia ta este la cote maxime, asa ca propune-ti teluri inalte, intrucat nu are cine sa te opreasca! Nu mai esti aventuriera ca de obicei, iar astrele te indeamna sa iti recalibrezi busola. Fa o pauza si vezi daca ai sanse sa ajungi acolo unde iti doresti. O analiza atenta a realitatii nu ti-ar strica. Fa calcule, analizeaza costurile si vezi cat timp si energie trebuie sa investesti pentru a pune proiectul pe picioare. Te-ar ajuta niscaiva cunostinte de peste hotare, asa ca intinde-ti antenele si vezi daca nu cumva ai deja in cercul ce prieteni pe cineva care te-ar putea ajuta in acest sens. 

Capricorn 

Viata e plina de mistere, dar vei rata magia daca insisti sa vezi totulin termeni atat de logici. Nu rata misterul doar pentru ca vrei sa dovedesti fiecare detaliu. Saptamana aceasta ai nevoie mai mult de inima ta decat de minte, asa ca lasa-ti sentimentele si intuitia sa preia controlul. Daca simti o “tragere de inima” intr-o anumita directie, lasa-te purtata de val! Esti mai mult decat un corp, asa ca analizeaza ce iti alimenteaza constiinta. Exploreaza latura esoterica. S-ar putea sa gasesti activitati care sa te ajute in acest sens, precum yoga, meditatie si nu numai.

Varsator 

Esti un maestru al socializarii, insa vezi sa nu ii neglijezi prea tare pe cei dragi! Recapata echilibrul in cuplu stabilind intalniri mai dese si pastreaza ceva timp si pentru tine, pentru a-ti reincarca bateriile in liniste. Nu e o rusine sa apelezi la ajutorul celorlalti daca simti ca nu mai faci fata sarcinilor de zi cu zi. Cere o mana de ajutor daca simti ca te duci la fund si daca te sitmi confortabil stiind ca ai platit intr-un fel sau altul pentru serviciile care ti-au fost oferite, atunci propune-le asta celor dragi. Sigur nu vor refuza o cafea sau o ciocolata calda in compania ta atunci cand te mai eliberezi! Si intelege odata pentru totdeauna ca nu iti poate citi nimeni gandurile. Cere ceea ce iti doresti, chiar daca saptamana aceasta s-ar putea sa insemne pur si simplu ca vrei sa fii lasata in pace. 

Pesti 

Saptamana aceasta punctul forte este eficienta. Daca ai fost imprastiata in zece directii in ultima vreme, e momentul sa te trezesti. Prioritizeaza si vei avea mai mult timp pentru lucrurile care conteaza. Insa ai grija de tine mai intai. Mananca bine, dormi suficient si fa miscare. Evita tentatia alcoolului, zaharului in exces si altor vicii care nu fac decat sa se joace cu nivelul tau de energie. Odata ce ai revenit putin cu picioarele pe pamant, iti va fi mai usor sa te lansezi in tot felul de proiecte. Ai grija sa iesi periodic din starea de visare caracteristica zodiei tale si sa analizezi situatia in mod realist. 

Tag-uri: , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 apr