Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»
oscar

Filmul "Oppenheimer", marele câştigător al celei de-a...

Citeste mai mult»
avion

Un pilot şi un copilot, suspendaţi după ce au adormit...

Citeste mai mult»
kate

Cea mai recentă fotografie oficială cu prinţesa Kate ar...

Citeste mai mult»
adam sandler

Adam Sandler, cel mai bine plătit actor de la Hollywood...

Citeste mai mult»
Rupert Murdoch

Magnatul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a...

Citeste mai mult»
Jane Fonda

Julianne Moore, Jane Fonda şi Emma Thompson se numără...

Citeste mai mult»
oscar

Ce cadouri vor primi vedetele nominalizate la premiile Oscar

Citeste mai mult»
Hannah Gutierrez-Reed

Armuriera filmului ''Rust'', găsită vinovată de omor prin...

Citeste mai mult»
Colin

Cămaşa albă purtată de Colin Firth în "Mândrie şi...

Citeste mai mult»
Karl Lagerfeld

Apartamentul din Paris al lui Karl Lagerfeld va fi scos...

Citeste mai mult»

Rihanna, criticată pentru performanța „leneșă” de la...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Kate Middleton revine la angajamentele oficiale la 8...

Citeste mai mult»
Sinead O'Connor

Administratorii averii lui Sinéad O'Connor denunţă...

Citeste mai mult»
stela

Stella McCartney atrage atenţia asupra a efectelor nocive...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk a dat în judecată OpenAI şi pe CEO-ul Sam...

Citeste mai mult»
iris

Iris Apfel, simbol al modei şi "starletă geriatrică", a...

Citeste mai mult»
Victoria Beckham

Prezentarea de modă a Victoriei Beckham la Paris,...

Citeste mai mult»
furla

Lux în fiecare Detaliu - Descoperiți Frumusețea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Palatul Kensington face o actualizare cu privire la...

Citeste mai mult»
 Elton John

O colecţie a lui Elton John a obţinut peste 20 de...

Citeste mai mult»

Rihanna şi Zuckerberg se află în India, invitaţi la...

Citeste mai mult»
Kanye West

Kanye West, dat în judecată de moştenitorii Donnei Summer...

Citeste mai mult»
richard

Actorul american Richard Lewis a murit la vârsta de 76 de...

Citeste mai mult»
anxietate

Ce este anxietatea socială și cum poate fi depășită?

Citeste mai mult»

Horoscop: Femeia, de ziua ei, dezbracata de secrete

În Astrologie & Numerologie 5 mar 2015
In preajma zilei de 8 Martie, femeile primesc mai multa atentie decat de obicei, asa ca ne-am gandit sa le oferim o mana de ajutor celor care vor sa le intre in gratii reprezentantelor sexului feminin cu o serie de trasaturi dictate de fiecare zodie in parte.

Berbec

Plina de viata, increzatoare si spontana, femeia Berbec accepta provocarile, ba chiar se bucura de ele. Femeile nascute sub acest semn zodiacal pot deveni o sursa de inspiratie pentru alte femei din jurul lor. 

Reprezentantele sexului feminin din zodia Berbec sunt competitive si nu pot accepta nicio infrangere. Nu ai vrea, sub nicio forma, sa fii rivala unei femei din aceasta zodie.

Taur

Loiale din fire, femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt calme si rabdatoare, nu se supara cu una cu doua, insa atunci cand o fac sunt categorice si cu greu le mai poti indupleca. 

Devotate pana in panzele albe, femeile Taur iti vor fi alaturi si la bine si la greu, insa asteapta de la tine loialitate si sinceritate. Intrucat sunt prietenoase, acestea au un cerc larg de prieteni, insa de regula prefera sa ramana apropiate de cateva persoane atent selectionate.

Gemeni 

Femeile Gemeni sunt caracterizate de o atitudine pozitiva si de o personalitate jucausa. Acestea sunt puternice si nu se lasa invinse de neajunsuri. Dualitata specifica zodiei ingreuneaza uneori comunicarea cu femeia nascuta sub acest semn zodiacal.

Prietena de nadejde, femeia din zodia Gemeni iti va fi mereu alaturi, te va sfatui si te va ajuta oricand vei avea nevoie. 

Citeste continuarea in pagina urmatoare!

Rac

Calma, dar pasionala, femeia din zodia Rac poate fi la fel de uimitoare pe cat iti poti imagina. Femeile nascute sub acest semn zodiacal ii lasa pe barbati perplecsi - fiind fiinte care au o stare de spirit fluctuanta, sunt pline de emotii, sunt incapatanate, dar in acelasi timp docile si afectuoase. Insa nu sunt tot timpul un amalgam de sentimente.

Femeile din zodia Rac au tot ce le trebuie pentru a fi considerate cele mai bune prietener. Atunci cand sunt ranite, ele se retrag intr-un con de tacere - si le place sa fie lasate in pace o vreme. Ele nu planifica o razbunare impotriva celor care le-au tradat. De asemenea, ele pot deveni extrem de irascibile, dar rareori vor face ceva pentru a-si rani intentionat semenii, deoarece si ele sunt prea sensibile.

Femeile Rac sunt foarte capabile si pot sa aiba singure grija de ele, dar nu sunt slabe din punct de vedere emotional. Cu toate acestea, ele au nevoie sa li se spuna in mod regulat ca sunt iubite si ca este nevoie de ele.

Leu

Femeia din zodia Leu are nevoie din belsug de urmatoarele - atentie, respect si admiratie. Ele pot fi socotite ca fiind "incuiate" sau pot avea un comportament arogant si sunt pline de mandrie uneori. Dar exact atunci ele sunt Leoaice in adevaratul sens al cuvantului, asa ca barbatii nu trebuie sa uite asta.

Adevarul este ca femeile din zodia Leu pot fi un pic cam nepoliticoase, dar ele pot fi un prieten de nadejde. Femeile-Leu nu umbla dupa bani si dupa obiecte luxoase, dar mediile si imprejurarile saracacioase si mizere le fac sa se simta inconfortabil.

Sub esteriorul dur al unei femei din zodia Leu se ascunde, cu toate acestea, o fetita sensibila care pretuieste fiecare lucru - oricat de mic - pe care il are in posesie. Au inimi bune si sunt politicoase, femeile din zodia Leu sunt intotdeauna gata pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi - fie ca sunt prieteni, membri ai familiei sau straini.

Fecioara

Practica, modesta, iubitoare, inteligenta si utila, femeia nascuta sub semnul Fecioarei poate fi - intr-un cuvant - ascutita sau dura. Fecioarele aduc stabilitate si ordine si de cele mai multe ori nu uita sa se laude pentru multitudinea lor de calitati. Iar atunci cand fac asta, nu gresesc deloc. Insa aspectul la care gresesc foarte mult este atunci cand exagereaza cu criticile pe care le aduc altora.

Adeseori, sfaturile lor si criticile lor pot fi pasionate si rostite fara ca cineva sa le solicite. Iar tocmai acest lucru le aduce multi dusmani Fecioarelor.

Cele mai de pret bunuri ale femeii Fecioara sunt inteligenta ei, mintea ei analitica si memoria excelenta. Fecioarele nu se lasa influentate usor, deoarece ele se tem sa isi expuna vulnerabilitatea emotionala si posibilitatea de a fi astfel ranite. Cu toate astea, ele au o latura mai moale si calma a personalitatii.

Citeste continuarea in pagina urmatoare!

Balanta

Femeile Balanta sunt fermecatoare, iar de multe ori au doua personalitati. Cel mai ciudat este ca, de multe ori se intampla ca acestea doua sa actioneze in acelasi timp. Mentinerea echilibrului este o lupta interioara constanta a balantelor, ceea ce le face niste femei destul de complexe. Fermecatoare, elegante si atractive, femeile Balanta sunt intotdeauna constinte de punctele forte si de cele slabe.

Cele mai multe femei Balanta au tendinta de a evita confruntarile si, de obicei ajung sa spuna ceea ce isi doresc altii sa auda. Cu toate acestea, exista momente cand femeile Balanta pot fi formidabile. Femeile Balanta stiu sa isi faca prieteni buni, loiali, care nu intervin niciodata in viata lor intima.

Scorpion

Femeile Scorpion tind sa fie foarte sensibile, cer si ofera iubire intr-o maniera demonstrativa. Femeia Scorpion traieste extrem si intens, are mult sarm si putere. Aceasta nu este un simbol al frumusetii, dar are o energie debordanta si o personalitate imposibil de ignorat.

Femeia Scorpion este atrasa de putere, pozitie si bani si este neinfricata si incapatanata. De cele mai multe ori, aceasta obtine ceea ce isi doreste si sacrifice orice pentru a-si atinge obiectivele. Daca te comporti bine cu ea, aceasta iti va fi vesnic recunoscatoare, iar daca esti o persoana rea, va avea ac de cojocul tau.

Sagetator

Femeia Sagetator este cinstita, idealista, iubitoare si spirituala. Ii place sa intalneasca oameni noi, sa impartaseasca experiente, sa incerce intotdeauna lucruri diferite, sa se bucure de nou si de calatorii. De asemnea, aceasta are deseori o abordare filosofica si cauta adevarul in toate imprejurarile.

Femeia Sagetator este o persoana versatila, fermecatoare si se bucura de fiecare experienta care ii apare in cale. Aceasta prefera sa traiasca in prezent si nu isi doreste sa fie in situatii care sa ii compromita libertatea, ci prefera sa fie independenta, atat financiar, cat si emotional.

Citeste continuarea in pagina urmatoare!

Capricorn

Femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt modeste si mereu cu ochii pe prada, insa pot deveni agresive in legatura cu activitatea pe care o desfasoara. Metodice si disciplinate, aceste femei au incredere in fortele proprii si isi cunosc slabiciunile. Femeia Capricorn nu construieste cxastele de nisip. Daca isi propune ceva, este probabil un tel practic si stie exact cum sa faca pentru a ajunge acolo.

Gandesc profund, apeleaza la latura rationala si cantaresc toate argumentele inainte de a lua o decizie. Nu decid in baza impulsurilor, fiindca siguranta este mult prea pretioasa pentru ele. Valorile familiale sunt, de asemenea, importante pentru aceste femei sincere si prudente. Majoritatea femeilor din aceasta zodie nu ar actiona impotriva vointei familiei pentru a obtine ceva. Prietenii joaca, la randul lor, un rol important in viata femeii Capricorn. In ciuda faptului ca au cercuri de cunostinte extinse, ajung sa isi petreaca timpul doar cu un numar limitat de prieteni apropiati. 

Varsator

Inteligenta, independenta si prietenoasa, femeia Varsator are o forta interioara care o ajuta sa depaseasca si cele mai dure provocari. Aceste femei spun ce gandesc, au opinii bine conturate, insa sunt tolerante si nu au prejudecati in legatura cu opiniile celorlalti.

Femeia Varsator este imprevizibila si nu tocmai practica, iar a tine pasul cu ea este adesea o provocare pentru cei din jur. Ai nevoie de foarte multa rabdare pentru a intelege femeia Varsator. Insa cand li se ofera suficient spatiu emotional, brusc nu mai este o problema sa ii intri in gratii.

Femeia Varsator se naste cu o minte agera si calitati de lider. De asemenea, le place sa impartaseasca din cunostintele acumulate, extinzandu-si astfel orizontul cunoasterii. Asadar, activitatile de grup le intereseaza in mod special, fiind o adevarata bijuterie pentru echipele din care fac parte.

Pesti

Misterioasa si senzuala, femeia Pesti este poetica, romantica si spirituala, bantuita de emotii puternice. Are si credinte ine inradacinate. Adesea, visele ei sunt vii si pline de semnificatii, insa nu tocmai usor de inteles pentru fiintele rationale, practice. Femeia Pesti are nevoie sa fie iubita si protejata. Pana si cele mai mici semne de neglijenta ii ranesc sentimentele.

Nu numai ca are o dispozitie schimbatoare, dar este si foarte sensibila. Asa ca trebuie sa ai mare grija cand i te adresezi. Nu face greseala de a parea prea slab, totusi. Cand sunt aruncate in apa cu oala fierbinte, nativele din zodia Pestilor surprind prin forta interioara. De asemenea, are un temperament complicat. N-o provoca pentru a-i scoate la iveala latura negativa. Poate deveni amara si sarcastica, indepartandu-se definitiv de cel care a provocat-o in acest fel.

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 mar