chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Culoarea preferata iti spune mai multe despre personalitatea ta si a lui!

De în Monden 10 mar 2010
Cand esti trista te imbraci in culori inchise. Cand iubesti si te simti fericita preferi culorile pastelate. Atunci cand vrem sa descifram limbajul corpului vestimentatia este unul din indiciile demne de luat in seama, dar cine ar fi crezut ca o anumita culoare poate sa-ti influenteze personalitatea dincolo de nivelul comunicarii interumane?
Alb

El : Echilibrat, loial si totodata ferm pe pozitie atunci cand vine vorba de propriile valori si principii. Poate sa-si pastreze calmul chiar si in situatii tensionate. Este obsedat de ordine si curatenie. Meticulos, calculat, dependent de munca. Practic in gandire, serios si tolerant. Vrea sa fie intr-o forma fizica buna si prefera sporturile in aer liber.

Ea: Ingenua, generoasa, toleranta, cu un suflet nobil. In general este rezervata in reactii insa este o persoana sicera, pe care te poti baza. Inteligenta, ordonata, corecta si uneori conservatoare in idei. Are incredere in ea si nu se teme de provocari

Galben

El: Emotiv, sensibil, ii place sa fie in centrul atentiei. Are tendinta de a exagera, ceea ce nu-l impiedica sa socializeze si sa lege prietenii

Ea
: secretoasa, suspicioasa, are uneori tendinta de a barfi sau de a exagera. Nu-si poate tine in frau curiozitatea, ii place sa ia parte la discutii indiferent de tema, insa in general este genul de partener de cursa lunga

Rosu

El: curajos, viril, ii place sa se joace cu focul. Este temperamental, ii place sa traiasca viata la maxim si sa se bucure din plin de toate placerile pe care aceasta i le ofera. Uneori este imprudent tocmai pentru ca are mare incredere in el si nu-i este teama de pericole. Nu ezita atunci cand vine vorba de a-si asuma responsabilitati, infrunta obstacolele cu mult curaj. Munceste cu pasiune insa se plictiseste repede, iar detaliile si asteptarea il obosesc peste masura.

Ea: dinamica, draguta, indrazneata, este o femeie cu sange fierbinte dar indiferenta si cu o atitudine oarecum superioara fata de semenele sale. Ii place sa traiasca dupa propriile reguli si uraste compromisurile. Este plina de energie si da dovada de spirit de initiativa. Uneori este egosita si razbunatoare.

Mov


El : cheltuitor, iresponsabil, ii place sa fie admirat. Uneori este excesiv de narcisist iar egosimul de care da dovada ii poate stirbi din popularitate. Desi are idei sclipitoare este mai incet in reactii si are nevoie de timp pentru a se mobiliza. Lipsa de maturitate cu care abordeaza uneori problemele financiare il pot aduce in pragul falimentului.

Ea: Iubeste luxul si evenimentele mondene. Isi doreste o viata confortabila si o pozitie sociala care sa-i permita mici extravagante. Vrea sa fie mereu in centrul atentiei, este foarte preocupata de aspectul ei fizic si in general este inconjurata de numerosi admiratori. Este ambitioasa si increzatoare.

Roz

El: Pune mai mare accent pe intelect decat pe forta fizica. Ii lipseste agresivitatea si este mai degraba sensibil si emotiv. Evita sa ia parte la discutii in contradictoriu iar oratoria nu este punctul lui forte. In general este usor influentabil.

Ea: Vesela, draguta ca infatisare, de multe ori timida in relatiile cu barbatii - cel putin in faza de inceput a relatiei - insa nu este nici pe departe genul de femeie retrasa careia nu-i face placere sa se afiseze in sociatate. Desi este o femeie atenta cu infatisarea ei nu este nici narcisista nici egoista in relatiile cu semenele ei.

Portocaliu

El
: Echilibrat, serios, tolerant, lipsit de prejudecati in ceea ce-i priveste pe ceilalti. Iubeste foarte mult copiii, prin urmare este genul de parinte-model, pe care orice copil si l-ar dori in preajma. Are foarte putini prieteni insa stie ca se poate baza oricand pe sprijinul lor. Sunt calmi, toleranti iar situatiile tensionate le da o stare de disconfort.
 
Ea: Prietenoasa, calda, insa rezervata in prieteniile pe care le leaga. Mizeaza mult pe sexualitatea si mijloacele sale de seductie insa niciodata nu va putea fi acuzata de vulgaritate. In relatiile cu barbatii - indiferent daca este vorba de iubit sau de un coleg de serviciu - ramane ferma pe pozitii vrand sa demonstreze ca poate trece cu brio peste orice capcana intinsa de sexul opus.

Verde

El : Copilaros, uneori iresponasbil, insa mereu activ si optimist. Nu se teme de schimbari din contra, pana la un anumit punct, considera ca acestea fac parte din viata sa. Este tolerant si sufletist si depinde destul de mult de cei din jur astfel incat de multe ori este considerat ca fiind putin naiv. In realitate insa este iscoditor, adaptabil si putin viclean atunci cand vine vorba de propriile interese. Chiar daca nu te poti baza pe el intotdeauna, cand se ofera sa ajute pe cineva o face sincer si neconditionat.

Ea: sociabila, vorbareata, inteligenta, are abilitati excelente de comunicare si poate deveni uneori sarcastica sau chiar ironica. Gandeste rapid insa actioneaza mai lent. Poate renunta usor atunci cand se plictiseste de un proiect anume, insa nu putem spune ca-i lipseste vointa.

Gri

El: Educat, sofisticat, idealist. Inteligenta lor sclipitoare ii ajuta sa imbratiseze cu succes orice domeniu. Mizand mai mult pe intelect decat pe forta fizica au tendinta de a neglija sportul si exercitiile fizice, insa nu este un aspect general valabil ci tine mai mult de principiile fiecarui individ.

Ea
: Calculata, pasionata de meseria sa, are o minte sclipitoare si o vointa de fier. Lasa impresia ca este destul de rezervata in sentimente. Desi se incadreaza mai degraba in prototipul femeii de afaceri, are anumite calitate fizice de care este constienta dar pe care nu vrea sa le afiseze ostentativ. In afaceri este un partener de incredere.

Maro
 
El: Este incapatant si conservator in principii. II lipseste originalitatea si este mai putin ambitios, insa aceste lipsuri sunt compensate de luciditatea si capacitatea de analiza de care da dovada in multe situatii. Nu-i place sa depinda de ceilalti ci prefera sa se descurce pe cont propriu.

Ea: Echilibrata, ingaduitoare si calculata in tot ce tine de partea profesioanala. Nu-i place sa iasa in evidenta ci prefera mai degraba sa stea in spatele cortinei si sa se implice de la distanta. Pana la un anumit punct prefera rutina in locul provocarilor. Este sincera si la randul ei asteapta onestitate din partea celorlati. Tie foarte mult la norme si poate imbratisa cu succes o cariera in domeniul legislativ. In general este o persoana religioasa.

Albastru

El: Este o persoana energica si imprevizibila, care uraste rutina. Nu refuza provocarile, mai ales atunci cand acestea tin de latura profesioanala. Are sclipiri de geniu si se foloseste de multe ori de intuitie pentru a depasi un obstacol. Rezolvarile pe care le da problemelor cu care se confrunta sunt pe cat de neasteptate pe atat de originale. Este extrem de activ si cauta mereu sa-si ocupe timpul cu ceva constructiv. Cand lucrurile nu ies asa cum si-ar fi dorit devine usor iritabil.

Ea: Inteligenta, imprevizibila si totodata extrem de sensibila. Starea ei de spirit variaza foarte usor. Desi pare sigura pe ea, in realitate este o fire emotiva si tocmai din aceasta cauza tinde sa pozeze intr-o femeie rebela si independenta. In ciuda extravagantelor sale, este o persoana de incredere , cu multe calitati.

Negru

El: Sobru, mult prea serios, uneori cinic si dogmatic. Are un stil de viata greu de inteles, oarecum fixist. Este ordonat si constant in reactii. Vrea sa fie independent, sa ia singur decizii, tinde sa submineze orice autoritate. Este in general pesimist. Poate avea trairi mistice.

Ea: Melancolica, vesnic nemultumita de sine si de ceilalti. Isi face greu prieteni datorita atitudinii rezervate pe care o are fata de oameni. Da dovada de rigoare in gandire si in decizii. Tinde uneori sa devina depresiva.

Tag-uri: , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar