Formația „Backstreet Boys” vrea să colaboreze cu...

De în Monden 21 aug 2020

În cadrul „All I Have to Give Radio”, noua emisiune de pe Apple Music, Nick Carter a dezvăluit mai multe amănunte ale proiectului „nostalgia-heavy” a celor de la Backstreet Boys.

Cei cinci băieți celebri în anii 90 sunt de părere că cel mai bun mod de a retrăi părți din copilărie este să asculți muzica acelei perioade, motiv pentru care lansează propria emisiune radiofonică, care împrumută numele unei melodii de pe al doilea album al lor. În cadrul acesteia, Nick Carter, AJ McLean, Brian Littrell, Kevin Richardson și Howie Dorough vorbesc despre cariera lor și împărtășesc cu fanii povești din culise, dar vorbesc și despre cum cred ei că va arăta muzica de acum încolo și planurile lor de viitor, care includ și o colaborare cu *NSYNC.

Cântăreții au recunoscut că întotdeauna au vrut să facă o astfel de emisiune, dar că planurile lor s-au concretizat abia în timpul celui mai recent turneu, după care acestea au fost amânate de instalarea pandemiei. După cei 27 de ani de carieră, băieții au simțit totuși că trebuie să interacționeze mai mult cu cei care le-au rămas fani fideli atâta timp. Astfel, oamenii pot comunica direct cu ei, punându-le întrebări telefonice, iar deși aceasta este o emisiune colectivă, în ultimele episoade fiecare component va găzdui câte o transmisiune.

Cât despre viitoare albume, Nick a declarat că pentru artiștii solo e mai ușor să lanseze melodii în această perioadă, deoarece pot compune și înregistra chiar din propria casă, dar deși băieților din Backstreet Boys le place să compună împreună în studio, le este încă destul de greu să se întâlnească cu toții în studio pentru a înregistra. Cu toate acestea, spre deosebire de perioada anilor 90, când erau adolescenți și înregistrau numai cântece despre dragoste și speranță, ei încearcă acum să facă ceva care să le reflecte și îmbine viața actuală, de soți și tați devotați și consideră că este mai important decât oricând să fie alături de familiile lor și să sărbătorească viața în sine.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 noi