Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»
alla

Alla Pugaciova, 'regina muzicii pop sovietice', ar putea...

Citeste mai mult»
Alessandro Michele

Designerul Alessandro Michele, ex-Gucci, va crea...

Citeste mai mult»
nolan

Regizorul Christopher Nolan va fi făcut cavaler de regele...

Citeste mai mult»
chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»

Feminis experimenteaza

De în Moda 9 mar 2009
Cine a spus ca nu poti purta pantaloni cu talie joasa daca ai "aripioare", pantofi cu toc mic daca esti mignona? Stim si noi cum e sa-ti pice cu tronc un element vestimentar, desi stilistii ti-ar spune ca nu e pentru tine. Trucuri cu style-stement.
Skinny Jeans pentru un trup not so skinny

Dintotdeauna mi-au placut blugii stramti! Asoratati la balerini, uggs, cizme de cowboy sau platforme, as fi in stare sa-i port oriune, oricand si oricum. Chiar si cu riscul de a arata ca Peggy Bundy! O singura retinere: ca sa arati ca la carte imbracata cu ei e de preferat sa fii si tu slim sau skinny la randul tau. Lucru deloc valabil in cazul meu.

Metabolismul meu a inceput sa se blazeze. Judecand dupa varsta - 23 - si dupa faptul ca pana mai ieri puteam sa mananc orice, oricat si oricand fara sa se vada, intuiesc ca-si urmeza propriul ritm si se pregateste cu incapatanare pentru un eventual bebe. Nu e cazul (desi daca privesc nu cu mult in urma, am cam inceput usor-usor sa mananc cat pentru doi). Cum isi fac loc blugisorii mei stramti in aceasta situatie? Cu greu (tip #1: cu un pic de lotiune de corp aplicata pe solduri si picioare, aluneca muuult mai bine).

Te incapatanezi sa-i porti? Iata cateva sfaturi prietenesti pentru a masca zonele cu probleme.

Iar prin zonele cu probleme ma refer, asa cum probabil deja te-ai prins, la posterior.

- Daca ai aceeasi conformatie ca mine, cu posterior destul de maricel dar picioare relativ subtiri, poarta-i mai degraba cu cizme decat cu balerini. Astfel, mai echilibrezi putin "situatia". Pentru primavara, exista cizme din materiale subtiri.

- Inlocuieste tricourile si topurile stramte cu unele ceva mai largute si mai lungi, care sa cada lejer pe langa solduri, mascandu-le. baby-doll-urile sunt si ele binevenite, atata timp cat nu concurezi la bust cu Pam Anderson. Altfel, risti sa arati ca o gravida.

- Blugii skinny vin in mai multe modele. Daca funduletul tau nu e tocmai atletic, opteaza pentru unii care sa nu fie chiar mulati pe gambe.

- Culorile inchise sunt intotdeauna mai avantajoase decat cele deschise (logic!). Daca ii preferi insa pe cei deschisi la culoare, cei usor prespalati sunt de preferat celor gri sau albi.

Poarta-i cu incredere! (Catalina Sevastre)O bluza sport capata accente de club-chic

Nu vi s-a intamplat niciodata sa va cumparati o bluza doar pentru ca v-a atras foarte tare modelul, chiar daca ea nu se aseza la perfectie pe trupul vostru? Eu sunt as in astfel de decizii mai putin inspirate si de foarte multe ori mi-am cumparat haine doar pentru ca imi placeau foarte, foarte tare, dar cand le probam inca o data si inca o data, observam ca nu este tocmai modelul bun pentru mine...
 
Cam asa s-a intamplat si cu aceasta bluza galbena... o piesa vestimentara subtire, desi fara maneca scurta, ea este de primavara, cu un decolteu foarte adanc, destul de lunguta si larguta. M-a atras din prima. Am vazut-o ca pe o bluza sport-casual, mi se parea ca merge foarte si cu o alta bluzita pe dedesubt, cu un top mai glamy sau cu o alta haina pe deasupra. M-am gandit ca pot sa o combin in fel si chip, pentru ca modelul permite.
 
De data aceasta, am scos-o un pic din tipar si am accesorizat-o pentru un club nu prea pretentios. Evident ca doar cu sutien nu mergea sa o port, deoarece decolteul era mai mult decat indraznet, astfel ca am ales un top negru, simplu pe dedesubt, asortandu-l astfel cu pantalonii 3/4 si cu cizmele. Totul bine pana aici, dar nici asa nu parea sa ma avantajeze, pentru ca era usor larguta (ceea ce pentru mine e bine pentru ca am soldurile proeminente), dar parca prea arata "ca pe gard", cum s-ar spune in popor. Ceva lipsea, era prea larga si un pic cam lunga, aveam senzatia ca imi “taia” din inaltimea picioarelor, ceea ce nu era bine, pentru ca "detin" picioare lungi, si chiar frumoase, sunt mandra de ele. Era pacat sa fie acoperite atat de mult. Trebuia sa fac ceva. Si am gasit: o curea lata pusa pe solduri! Poate va intrebati de ce nu am pozitionat-o mai sus, pentru ca in trend este sa se poarte imediat sub san sau direct pe talie.

Pentru ca daca as purta-o astfel cu aceasta bluza, nu as face altceva decat sa evidentiez soldurile late si burtica un pic proeminenta. Insa asa, am acoperit soldurile cu aceasta centura-curea si am folosit-o si ca truc pentru a scurta bluza, pentru ca inainte de a o introduce in outfit, am ridicat de bluzita pentru a fi mai scurta si abia apoi am pus cureaua...nimeni nu s-a prins de acest lucru! Am adaugat niste margele inedite din bile si pluta, pentru a fi in ton cu bluza, iar pentru ca centura era din material lucios, am ales un plic din lac si am fost gata de petrecerea aniversara a unei prietene. (Daniela Ganciu)Fara tocuri pentru mignone

Tocurile inalte au fost (bine, si mai sunt inca!) unul dintre lucrurile care ma defineau. De la cutezanta primelor ghete cu toc, cumparate undeva pe la sfarsitul scolii generale, stilul meu personal insemna mereu picioare incaltate cu tocuri. Nefiind inalta, mi s-a parut intotdeauna ca tocurile imi lungesc picioarele si imi fac o statura impresionanta.

Toate bune si frumoase, tocurile nu m-au deranjat niciodata, ba chiar gasesc si acum ca cele mai confortabile incaltari (alaturi de pantofii sport) sunt niste cizme cu tocuri inalte-in care pot merge si chiar alerga fara nicio problema- si pantofii mei preferati, de vara, cu toc inalt.

Pot sa va spun chiar ca nu imi amintesc sa-mi fi cumparat vreodata pantofi fara toc, de la 13-14 ani si pana acum. Singurele exceptii, notabile, dar foarte rare, o constituiau pantofii luati in scopuri bine-definite si sportive.

Toate pana anul trecut, cand o fractura mica, cat un fir de par, la glezna dreapta m-a facut sa nu mai fiu atat de sigura pe gleznele mele. Nu mai pot petrece ore intregi in pantofi cu tocuri inalte, nu imi vine sa mai alerg. In principiu, parteneriatul de o viata intre mine si tocuri a luat o pauza. Si a venit era in care imi caut si imi cumpar, cu placere, pantofi comozi, era in care o pereche de balerini ma incanta mai mult decat credeam ca se poate.

Micul truc, care e foarte de ajutor femeilor de statura medie, este sa asorteze ghetutele, pantofii sport sau balerinii cu pantalonii care sa nu le dezavantajeze, care sa nu le scurteze picioarele. Jeansii skinny sunt una din cele mai bune optiuni pentru momentele in care alegi sa porti, la fel ca mine, pantofi fara toc. (Georgiana Papari)Pantalonii cu talie joasa - ideali atunci cand ai “aripioare”?

In sezonul de promavara-vara ador sa ma plimb. Dar de fapt cui nu ii place? Oricum, in acelasi timp pot face o mica “gazeta” a modului in care femeile sau fetele din indragitul nostru Bucuresti percep tendintele. Cand ni s-a propus sa facem acest tip de articol de grup, primul meu gand a fost cum iubim pantalonii cu talie joasa, pentru ca ne rotunjeste posteriorul, insa care ne evidentieaza “aripioarele”, daca exista.

Trebuie sa recunoastem ca e putin revoltator sa vezi o femeie care poarta pantaloni cu talie joasa cu un top mulat, care ii pune in valoare “aripioarele”. De aceea, cum primavara ne-a imbratisat, garderoba noastra a “suferit” adevarate modificari, uitam de pulovere, rochite din tricot, etc. si spunem “welcome” la bluzele subtiri. Tot din acelasi motiv am testat asa-zisi pantaloni “buclucasi”, cu talie joasa care nu prea ne avantajeaza pe noi cele care ne “imprietenim” cu biroul mai mult de 8 ore pe zi si nu prea facem miscare, dezvoltand “aripi”.

Iau una bucata pereche de pantaloni cu talie joasa, o pereche de botine cu toc inalt ca sa lungim vizual picioarele iar pentru a “cosmetiza” zona care spune un Nu categoric acestor pantaloni alegem o bluza “gogosar”, care sa sublinieze linia corpului decat pana la bust, iar spre zona soldurilor sa fie vaporoasa, prinzandu-se cu o banta elastica chiar sub solduri. Perfect!

Deasemenea o buna solurie sunt si rochitele din matase care se prind imediat sub linia sanilor si este vaporoasa in rest. Insa este un bun truc pentru femei mai inalte, pentru mignone este o catastrofa a stilului, taind si mai mult din inalttime, daca e purtata cu cizme.

Accesorii “must-have”: O esarfa sau un sirag de margele lung ca pata de culoare, pentru a se subtia optic linia siluetei.

Concluzie: Cine a zis ca nu putem purta pantaloni cu talie joasa daca am dezvoltat ceva “aripioare”? Eu am demonstrat contrariul. (Nicoleta Bujor)
Tag-uri: , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 4

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Rusu Alina (16.12.2010, 19:35)
Adevarul este ca trebuie sa ai ceva imaginatie, si daca vrei cu adevarat poti...adica gasesti o solutie pentru a purta pantalonul care iti place dar fara sa cazi in ridicol, ba chiar sa iesi in evidenta la modul placut
Răspunde-i
Mirela Pavel (15.09.2010, 11:53)
Da, nu e o problema sa ajuti blugii sa itre pe tine, dupa o sa te acomodezi si gata.
Răspunde-i
alina brusture (14.09.2010, 18:21)
un articol foarte util din care avem ce invata.bravo feminis,la cat mai multe aricole de acest gen!
Răspunde-i
irina sorlescu (14.09.2010, 17:03)
Felicitari pentru articol.F interesant
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Moda
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
16 apr