Eveniment urban inedit: Festivalului Electronic Beats, pe 2-3 octombrie, în Bucuresti

De în 20 aug 2015

Festivalului Electronic Beats este un eveniment urban inedit, cu două zile de muzică electronică live, care va avea loc în perioada 2-3 octombrie în Bucureşti.

electronic

Programul festivalului include nume internaţionale, precum  Actress, Brandt Brauer Frick with Beaver, DJ Hell, Francesca Lombardo, Hudson Mohawke, Max Graef & Kickflip Mike, Tanya & Josa, Ten Fé, Totally Enormous Extinct Dinosaurs (TEED) și WEVAL. Aceştia vor susţine concerte în patru cluburi diferite pe parcursul celor două zile de festival, alături de artiști locali, precum DJ Alexandra, DJ Miss I, Monty Clunk şi Nipple’s Delight.  

Pe lângă concertele de muzică electronică şi mixurile susţinute de artiştii români şi internaţionali, festivalul include și o competiție pentru DJ-ii români, organizată în parteneriat cu Native Instruments, producătorul programului RAKTOR DJ şi lider în producţia de muzică electronică şi DJ.   

Competiţia se va desfăşura în perioada 20 august – 23 septembrie şi se adresează comunităţii de DJ din România. Participanţii îşi pot înscrie mixurile realizate (şi găzduite în SoundCloud, MixCloud sau alte platforme similare) începând cu data de 20 septembrie pe pagina de Facebook a Festivalului Electronic Beats.

În prima etapă, vor fi selectate primele 15 aplicaţii cu cele mai multe aprecieri înregistrate pe pagina de Facebook a festivalului. Un juriu format din critici muzicali și organizatori de evenimente va acorda un punctaj fiecărei aplicaţii pe baza unor criterii ce ţin de abilităţile tehnice, impresia generală, creativitate şi selecţia pieselor. Mixurile trebuie să aparţină unor genuri muzicale precum Deep House, Tech House, Minimal, Techno sau altele asemănătoare. Lista câştigătorilor va fi stabilită până pe data de 25 septembrie şi va fi publicată pe website-ul www.electronicbeats.net şi pe pagina de Facebook a evenimentului. Vârsta concurenţilor trebuie să fie de minimum 18 ani.

Marele câştigător va avea ocazia de a mixa în deschiderea festivalului şi va primi echipamente Native Instruments în valoare de 1.600 euro.

Informaţii suplimentare despre punerea în vânzare a biletelor, concerte, dar şi despre competiţia de DJ sunt disponibile pe www.electronicbeats.net.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 sep