Eminem

Eminem anunţă noul album "The Death of Slim Shady (Coup...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan revine în rolul de spion, într-un film...

Citeste mai mult»
Malala Yousafzai

Malala, criticată pentru un musical produs împreună cu...

Citeste mai mult»
Harvey Weinstein

Curtea de Apel din New York a anulat condamnarea pentru...

Citeste mai mult»
Laurent Cantet

Regizorul Laurent Cantet, premiat cu Palme d'Or pentru...

Citeste mai mult»
smiley

Damian Drăghici şi Smiley au lansat melodia „S-a furat...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al...

Citeste mai mult»
belinda

Belinda Bencic a devenit mamă

Citeste mai mult»
nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»

Horoscop saptamanal: 23-29 iunie 2014

De în Monden 22 iun 2014
Descopera ce ti-au rezervat astrele pentru aceasta saptamana in dragoste, cariera si sanatate!

Berbec

Saptamana aceasta esti irezistibila. Cuvintele iti ies exact asa cum trebuie, insa s-ar putea sa transmiti semnale mixte si sa induci lumea in eroare. Vezi sa nu-ti castigi reputatia de "jucator" vara aceasta. Spune pur si simplu ce iti doresti si nu lasa loc de interpretari, fie ca este vorba despre un flirt nevinovat sau ceva serios. Bucura-te de intalniri cu mai multi pretendenti, fara vina sau obligatii. Daca ai deja o relatie, saptamana aceasta vei deveni cel mai bun prieten al partenerului tau. Ai grija sa va sprijiniti reciproc visele. Exprima-ti viziunea, insa nu fii rigida in ceea ce priveste imaginea de ansamblu. Pune intrebari si vezi ce vrea partenerul de la viata. S-ar putea sa te surprinda, insa este sansa de a incepe un nou capitol al relatiei voastre, bazat pe cooperare si compromis.

Horoscop luna iunie - Noroc in dragoste sau probleme cu sefii?

Taur

Astrele iti rezerva materiale de lux, parfumuri exclusiviste si mancaruri decadente pentru aceasta saptamana. Te vei concentra pe aspectele deosebite ale lumii, iar simturile tale isi fac de cap, asa ca fa rost de ulei de masaj, cumpara-ti flori sau o sticla de vin scump, fiindca detaliile fac diferenta. Gasesten parfumul care ti se potriveste saptamana aceasta si da-ti gata partenerul. Daca va dati intalnire, alege o cafenea deosebita sau un spectacol romantic. 

Aici gasesti horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Gemeni

Vara aceasta stai bine pe plan sentimental, iar saptamana aceasta vei intoarce capete si te vei bucura de multa atentie din partea celor din jur. E important, insa, sa stii ce iti doresti. Profita de farmecul tau pentru a stabili limite clare si pentru a-i penaliza pe cei care le depasesc. Iti place independenta, asa ca nu te grabi sa intri intr-o relatie daca te simti mai bine singura pentru moment. Fara obligatii este conditia perfecta pentru o vara fierbinte. Daca ai deja o relatie, fa-ti mai mult timp pentru partener. Artistul din tine are nevoie de inspiratie si de o noua perspectiva, asa ca ai putea avea nevoie de o schimbare de look. Asteapta, insa, pana pe 1 iulie pentru schimbari dramatice, precum un tatuaj sau o tunsoare pixie.

Rac 

Vei visa cu ochii deschisi in saptamana care urmeaza si ai prefera sa fii luata pe sus si scoasa din rutina care te ucide. Insa ai face bine sa casti bine ochii si sa nu privesti totul printr-o lentila roz. Incearca sa-i vezi pe ceilalti asa cum sunt, fara sa creezi un tipar idealist in care sa-i incadrezi. Verifica inainte de a-ti declara noua cucerire drept sufletul pereche. Daca te-ai despartit de curand sau inca exista rani care nu s-au vindecat, profita de muzica pentru a accelera procesul de vindecare. Fa loc in mintea ta pentru amintiri noi. Daca e sa revina candva in viata ta, o va face probabil atunci cand vei uita ca a existat vreodata.

Leu 

Socializarea este cuvantul cheie pentru saptamana aceasta, asa ca flirteaza dupa bunul plac si fa-ti noi prieteni! Cand vine vorba de dragoste, totul merge bine, cu o singura conditie - las-o mai moale! Ai fost atat de serioasa si ai tinut cu dintii de telurile pe care ti le-ai propus in ultima vreme, insa ai putea foarte bine sa mai visezi cu ochii deschisi din cand in cand. Lasa-te purtata de val si vei descoperi o poveste de dragoste cum n-ai mai trait de ceva vreme. Vei gasi pe cineva care gandeste ca tine si vei fi fascinata de inteligenta lui. Accepta toate invitatiile la petreceri si activitati de grup, fiindca iti aduc beneficii pe plan sentimental.

Fecioara

Ceea ce te propulseaza in cariera nu se traduce printr-un succes si in jocul dragostei. Ti-ar placea sa planifici, sa gasesti o strategie prin care sa intersectezi viitorul tau cu al partenerului si apoi sa va vedeti linistiti de relatie. Daca sunteti la inceput, afla care ii sunt interesele si ambitiile. Daca sunteti deja de ceva vreme impreuna, poti sa incepi o discutie despre pasul urmator, insa un subiect precum ceasul biologic care nu-ti da pace nu iti va aduce reatii pozitive. Mai degraba picteaza o imagine de vis a viitorului tau si persoana potrivita ti se va alatura cu siguranta. Inceteaza sa mai faci pe majoreta pentru un geniu neinteles, care se tine cu o mana de fusta mamei si cu cealalta de inima ta. Renunta la genul acesta de dependenta si cere-i barbatului de langa tine sa se comporte asa cum trebuie. Persoana potrivita se va ridica la inaltimea asteptarilor. 

Balanta

Esti un soi de unicorn pe cale de disparitie, extrem de cautat, ceea ce iti aduce beneficii pe plan sentimental. Dorinta este la cote maxime, asa ca profita de moment si organizeaza o escapada pentru luna iulie. Daca esti singura, vacanta iti aduce si un partener pe masura, asa ca impacheteaza si ceva sexy, chiar daca destinatia nu o impune. Nu stii niciodata de unde sare iepurele. Nu exclude nici varianta unei relatii la distanta. 

Scorpion

Reputatia de semn zodiacal seducator se confirma saptamana aceasta. Desi se va face coada la usa ta, pastreaza ce e mai bun pentru cel alaturi de care simti ca exista si o legatura sufleteasca. Cei tacuti te vor surprinde in mod placut, asa ca ai rabdare sa-i dezbraci de secrete. Fa ceva miscare pentru a-ti intelege mai bine corpul, fie ca este vorba de dans, yoga sau pur si simplu cateva plimbari. Concentreaza-te asupra a ceea ce simti atat cand esti cu el, cand si cand esti singura. Daca totul este in regula in ambele cazuri, s-ar putea sa semnati impreuna niscaiva acte importante pana la sfarsitul verii.

Sagetator

Ori te bagi, ori stai pe bara! Astrele iti cam joaca feste la capitolul angajamente. Se intensifica dorinta de a te alatura unui grup, vrei echilibru si liniste in relatiile apropiate. Esti un negociator diplomat din fericire, asa ca pune problema din punctul tau de vedere, astfel incat sa nu para ca ii acuzi pe ceilalti. Vei vedea ca poate nu ai ascultat cum trebuie ce ti se spune in ultima vreme. Ai ignorat unele semne care te-au indepartat de cei dragi. Nu mai presupune si incearca sa adresezi cat mai multe intrebari. E mai usor sa afli adevarul asa decat analizand in mintea ta ipotezele. Asteapta pana pe 1 iulie pentru a semna diverse acte si pentru a oficializa o eventuala relatie, insa consolideaza relatiile zilnic, fie ele profesionale sau personale.

Capricorn

Vrei sa te apuci de jogging si bine faci! Stilul de viata sanatos iti poate aduce si un partener pe masura, pe care il vei cunoaste in parc sau la sala de fitness! Daca esti deja intr-o relatie, adoptati impreuna o dieta sanatoasa si veti vedea rezultatele in dormitor! Unde mai pui ca e mai usor sa te tii de regim daca sunteti amandoi in aceeasi barca. Poate va apucati si de un sport extrem, miscarea fiind o modalitate excelenta de a va suda relatia.

Varsator

Mai lasa-l in pace pe Cupidon saptamana aceasta si incearca sa iti asculti instinctele, sa te lasi dusa de val, in loc sa alungi sentimentele si sa incerci sa fii detasata si logica tot timpul. Fii jucausa si flirteaza, insa fii sigura ca nu vei regasi magia pe plan sentimental daca stai acasa. Poti cunoaste un partener interesant pe ringul de dans sau poate ca iti vei da seama ca locul tau este in bratele partenerului care te asteapta rabdator acasa. Indiferent de situatie, important este sa iesi din carapace si sa nu mai analizezi totul atat de mult. Vei fi tentata sa faci si modificari radicale de stil. Insa gandeste-te bine inainte sa-ti faci un tatuaj sau inca un piercing. Asteapta pana dupa 1 iulie sa vezi daca inca iti mai doresti schimbarile. Astrele dicteaza sa fii atenta la capitolul protectie daca nu ai un copil in plan pentru 2015. Desigur, potentiala sarcina ar putea pur si simplu sa fie de fapt nasterea unui proiect extraordinar pe plan profesional. Muza nu te va parasi pe tot parcursul saptamanii, asa ca profita din plin!

Pesti

Obsesia decoratiunilor te subjuga saptamana aceasta. Visezi numai culori, materiale si accesorii. Vezi daca nu cumva culorile care te obsedeaza au o semnificatie aparte. Inainte sa darami un perete, asteapta cateva saptamani pentru a fi sigura ca planurile te vor satisface pe termen lung. Intimitatea este cuvantul cheie pe plan emotional, asa ca petrece-ti cateva zile acasa impreuna cu partenerul, gatind si adormind imbratisati. Daca esti singura,  da-i o sansa tipului familist, desi tie iti plac in mod clar rebelii. Poate ca pasiunea nu se va aprinde cat ai clipi, insa exista sansa unei relatii care sa te faca fericita pe termen lung. Daca mama sau prietenele incearca sa te trimita la o intalnire, nu refuza! S-ar putea sa ai parte de o surpriza placuta!

Berbec
Saptamana aceasta esti irezistibila. Cuvintele iti ies exact asa cum trebuie, insa s-ar putea sa transmiti semnale mixte si sa induci lumea in eroare. Vezi sa nu-ti castigi reputatia de "jucator" vara aceasta. Spune pur si simplu ce iti doresti si nu lasa loc de interpretari, fie ca este vorba despre un flirt nevinovat sau ceva serios. Bucura-te de intalniri cu mai multi pretendenti, fara vina sau obligatii. Daca ai deja o relatie, saptamana aceasta vei deveni cel mai bun prieten al partenerului tau. Ai grija sa va sprijiniti reciproc visele. Exprima-ti viziunea, insa nu fii rigida in ceea ce priveste imaginea de ansamblu. Pune intrebari si vezi ce vrea partenerul de la viata. S-ar putea sa te surprinda, insa este sansa de a incepe un nou capitol al relatiei voastre, bazat pe cooperare si compromis.
Taur
Astrele iti rezerva materiale de lux, parfumuri exclusiviste si mancaruri decadente pentru aceasta saptamana. Te vei concentra pe aspectele deosebite ale lumii, iar simturile tale isi fac de cap, asa ca fa rost de ulei de masaj, cumpara-ti flori sau o sticla de vin scump, fiindca detaliile fac diferenta. Gasesten parfumul care ti se potriveste saptamana aceasta si da-ti gata partenerul. Daca va dati intalnire, alege o cafenea deosebita sau un spectacol romantic. 
Gemeni
Vara aceasta stai bine pe plan sentimental, iar saptamana aceasta vei intoarce capete si te vei bucura de multa atentie din partea celor din jur. E important, insa, sa stii ce iti doresti. Profita de farmecul tau pentru a stabili limite clare si pentru a-i penaliza pe cei care le depasesc. Iti place independenta, asa ca nu te grabi sa intri intr-o relatie daca te simti mai bine singura pentru moment. Fara obligatii este conditia perfecta pentru o vara fierbinte. Daca ai deja o relatie, fa-ti mai mult timp pentru partener. Artistul din tine are nevoie de inspiratie si de o noua perspectiva, asa ca ai putea avea nevoie de o schimbare de look. Asteapta, insa, pana pe 1 iulie pentru schimbari dramatice, precum un tatuaj sau o tunsoare pixie.
Rac 
Vei visa cu ochii deschisi in saptamana care urmeaza si ai prefera sa fii luata pe sus si scoasa din rutina care te ucide. Insa ai face bine sa casti bine ochii si sa nu privesti totul printr-o lentila roz. Incearca sa-i vezi pe ceilalti asa cum sunt, fara sa creezi un tipar idealist in care sa-i incadrezi. Verifica inainte de a-ti declara noua cucerire drept sufletul pereche. Daca te-ai despartit de curand sau inca exista rani care nu s-au vindecat, profita de muzica pentru a accelera procesul de vindecare. Fa loc in mintea ta pentru amintiri noi. Daca e sa revina candva in viata ta, o va face probabil atunci cand vei uita ca a existat vreodata.
Leu 
Socializarea este cuvantul cheie pentru saptamana aceasta, asa ca flirteaza dupa bunul plac si fa-ti noi prieteni! Cand vine vorba de dragoste, totul merge bine, cu o singura conditie - las-o mai moale! Ai fost atat de serioasa si ai tinut cu dintii de telurile pe care ti le-ai propus in ultima vreme, insa ai putea foarte bine sa mai visezi cu ochii deschisi din cand in cand. Lasa-te purtata de val si vei descoperi o poveste de dragoste cum n-ai mai trait de ceva vreme. Vei gasi pe cineva care gandeste ca tine si vei fi fascinata de inteligenta lui. Accepta toate invitatiile la petreceri si activitati de grup, fiindca iti aduc beneficii pe plan sentimental.
Fecioara
Ceea ce te propulseaza in cariera nu se traduce printr-un succes si in jocul dragostei. Ti-ar placea sa planifici, sa gasesti o strategie prin care sa intersectezi viitorul tau cu al partenerului si apoi sa va vedeti linistiti de relatie. Daca sunteti la inceput, afla care ii sunt interesele si ambitiile. Daca sunteti deja de ceva vreme impreuna, poti sa incepi o discutie despre pasul urmator, insa un subiect precum ceasul biologic care nu-ti da pace nu iti va aduce reatii pozitive. Mai degraba picteaza o imagine de vis a viitorului tau si persoana potrivita ti se va alatura cu siguranta. Inceteaza sa mai faci pe majoreta pentru un geniu neinteles, care se tine cu o mana de fusta mamei si cu cealalta de inima ta. Renunta la genul acesta de dependenta si cere-i barbatului de langa tine sa se comporte asa cum trebuie. Persoana potrivita se va ridica la inaltimea asteptarilor. 
Balanta
Esti un soi de unicorn pe cale de disparitie, extrem de cautat, ceea ce iti aduce beneficii pe plan sentimental. Dorinta este la cote maxime, asa ca profita de moment si organizeaza o escapada pentru luna iulie. Daca esti singura, vacanta iti aduce si un partener pe masura, asa ca impacheteaza si ceva sexy, chiar daca destinatia nu o impune. Nu stii niciodata de unde sare iepurele. Nu exclude nici varianta unei relatii la distanta. 
Scorpion
Reputatia de semn zodiacal seducator se confirma saptamana aceasta. Desi se va face coada la usa ta, pastreaza ce e mai bun pentru cel alaturi de care simti ca exista si o legatura sufleteasca. Cei tacuti te vor surprinde in mod placut, asa ca ai rabdare sa-i dezbraci de secrete. Fa ceva miscare pentru a-ti intelege mai bine corpul, fie ca este vorba de dans, yoga sau pur si simplu cateva plimbari. Concentreaza-te asupra a ceea ce simti atat cand esti cu el, cand si cand esti singura. Daca totul este in regula in ambele cazuri, s-ar putea sa semnati impreuna niscaiva acte importante pana la sfarsitul verii.
Sagetator
Ori te bagi, ori stai pe bara! Astrele iti cam joaca feste la capitolul angajamente. Se intensifica dorinta de a te alatura unui grup, vrei echilibru si liniste in relatiile apropiate. Esti un negociator diplomat din fericire, asa ca pune problema din punctul tau de vedere, astfel incat sa nu para ca ii acuzi pe ceilalti. Vei vedea ca poate nu ai ascultat cum trebuie ce ti se spune in ultima vreme. Ai ignorat unele semne care te-au indepartat de cei dragi. Nu mai presupune si incearca sa adresezi cat mai multe intrebari. E mai usor sa afli adevarul asa decat analizand in mintea ta ipotezele. Asteapta pana pe 1 iulie pentru a semna diverse acte si pentru a oficializa o eventuala relatie, insa consolideaza relatiile zilnic, fie ele profesionale sau personale.
Capricorn
Vrei sa te apuci de jogging si bine faci! Stilul de viata sanatos iti poate aduce si un partener pe masura, pe care il vei cunoaste in parc sau la sala de fitness! Daca esti deja intr-o relatie, adoptati impreuna o dieta sanatoasa si veti vedea rezultatele in dormitor! Unde mai pui ca e mai usor sa te tii de regim daca sunteti amandoi in aceeasi barca. Poate va apucati si de un sport extrem, miscarea fiind o modalitate excelenta de a va suda relatia.
Varsator
Mai lasa-l in pace pe Cupidon saptamana aceasta si incearca sa iti asculti instinctele, sa te lasi dusa de val, in loc sa alungi sentimentele si sa incerci sa fii detasata si logica tot timpul. Fii jucausa si flirteaza, insa fii sigura ca nu vei regasi magia pe plan sentimental daca stai acasa. Poti cunoaste un partener interesant pe ringul de dans sau poate ca iti vei da seama ca locul tau este in bratele partenerului care te asteapta rabdator acasa. Indiferent de situatie, important este sa iesi din carapace si sa nu mai analizezi totul atat de mult. Vei fi tentata sa faci si modificari radicale de stil. Insa gandeste-te bine inainte sa-ti faci un tatuaj sau inca un piercing. Asteapta pana dupa 1 iulie sa vezi daca inca iti mai doresti schimbarile. Astrele dicteaza sa fii atenta la capitolul protectie daca nu ai un copil in plan pentru 2015. Desigur, potentiala sarcina ar putea pur si simplu sa fie de fapt nasterea unui proiect extraordinar pe plan profesional. Muza nu te va parasi pe tot parcursul saptamanii, asa ca profita din plin!
Pesti
Obsesia decoratiunilor te subjuga saptamana aceasta. Visezi numai culori, materiale si accesorii. Vezi daca nu cumva culorile care te obsedeaza au o semnificatie aparte. Inainte sa darami un perete, asteapta cateva saptamani pentru a fi sigura ca planurile te vor satisface pe termen lung. Intimitatea este cuvantul cheie pe plan emotional, asa ca petrece-ti cateva zile acasa impreuna cu partenerul, gatind si adormind imbratisati. Daca esti singura,  da-i o sansa tipului familist, desi tie iti plac in mod clar rebelii. Poate ca pasiunea nu se va aprinde cat ai clipi, insa exista sansa unei relatii care sa te faca fericita pe termen lung. Daca mama sau prietenele incearca sa te trimita la o intalnire, nu refuza! S-ar putea sa ai parte de o surpriza placuta!
Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
27 apr