„Nu mai mănânc pâine, în primul rând, nu mai mănânc dulciuri. Până acum, aveam obiceiul, noaptea, să dau iama în dulapul cu dulciuri – nu mai fac asta. La ora 17.00 este ultima masă – ceva piept de curcan cu salată sau ceva ușor, un iaurt grecesc cu brânză de vaci. A doua zi încep să mănânc pe la 12-13, așa că există un fasting – nu știu dacă este exact ca la carte. Seara, dacă mi se face îngrozitor de foame, mănânc, pe la 20.00, un măr, dar atât”, a explicat prezentatorul rubricii meteo de la PROTV, într-un interviu pentru Viva.
De asemenea, actorul a spus că a renunțat și la fumat după infarctul suferit, iar cafea bea mai puțină decât obișnuia. Florin Busuioc a mărturisit că s-a adaptat rapid noului regim, astfel că nu i-a fost greu să renunțe la anumite feluri de mâncare. A ținut cont de recomandarea specialiștilor pentru a evita problemele de sănătate, potrivit Adevărul.
În primăvara anului trecut, vedeta a povestit că a renunțat la mici, paste, sosuri, pâine și dulciuri.
„Nu mai mănânc mici, sosuri, paste, pâine. Mănânc doar o pâine fără gluten, care de fapt sunt crackersi. Eu mă simt puțin vinovat acum, pentru că de ziua mea am fost la un restaurant și am mâncat un biban de mare cu un sos și am mai mâncat și niște focaccia. De tort nu m-am atins, eu nu mănânc”, a mai spus acesta la emisiunea „Vorbește lumea”.