Demi Lovato se simte...

De în Monden 10 oct 2019

Demi Lovato se simte devastată după ce unul dintre prietenii ei a murit de la o supradoză și roagă pe toată lumea să mărturisească dacă are probleme cu vreo dependență.

Actrița-cântăreață în vârstă de 27 ani a spus că nu este de glumit cu așa ceva și îi pare nespus de rău pentru ce s-a întâmplat cu prietenul ei, Thomas, în noaptea de 08.10.2019. Ea a scris pe o rețea de socializare următoarele cuvinte:

Vă rog să-i țineți aproape pe cei dragi și să le spuneți cât sunt de speciali și cât de mult îi iubiți. Asigurați-vă că știu aceste lucruri. RIP. Dependența nu este o glumă... Raiul a câștigat un înger doborât de această teribilă boală... Îmi va fi dor de tine...

După moartea lui Thomas, Demi, care duce propria sa luptă cu drogurile, i-a îndemnat pe toți să recunoască și ei dacă au o problemă sau dacă cineva cunoscut lor se confruntă cu așa ceva să ceară ajutorul, deoarece ea însăși a suferit anul trecut în iulie de pe urma unei supradoze aproape fatală și s-a internat atunci la dezintoxicare. O lună mai târziu, artista le-a mulțumit fanilor pentru toate gândurile pozitive și rugăciunile pe care le-au făcut pentru ea.

Am fost mereu sinceră în legătură cu dependența mea și ceea ce am învățat este că această boală nu dispare în timp, este ceva cu care trebuie să lupt încontinuu. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ținut în viață și fanilor mei să le spun că le sunt recunoscătoare pentru dragostea arătată și sprijinul pe care mi l-au oferit în ultima vreme. Gândurile voastre bune și rugăciunile voastre m-au ajutat să trec prin această perioadă dificilă. Acum am timp să mă vindec și să mă concentrez pe drumul meu de recuperare. Dragostea pe care mi-ați arătat-o nu va fi niciodată uitată și abia aștept ziua în care să pot spune cu mâna pe inimă că am depășit această perioadă nefastă. Voi continua să lupt.

Tag-uri: , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
21 oct