Dacă ești în căutarea unui loc de muncă trebuie să faci acest test geometric

De în Teste 2 noi 2017

Acest test te va ajuta să găsești profesia ideală pentru tine și să te concentrezi pe ceea ce știi să faci mai bine.

Foarte mulți oameni din ziua de astăzi se confruntă cu următoarea dilemă: ce profesie este cea mai bună pentru ei, așa că doctorul în științe Susan Dellinger, a realizat acest test, care să-i ajute să descopere mai multe despre propria persoană și ceea ce li se potrivește.

Pentru a afla dacă ocupi poziția potrivită și ce este mai bine pentru viitorul tău profesional, ar trebui să alegi forma geometrică pe care o crezi ca fiind cea mai potrivită pentru tine, apoi aranjează celelalte forme pornind de la cea pe care o consideri cea mai atrăgătoare.

Cel mai bun lucru în legătură cu acest test este că nu există răspunsuri corecte sau greșite și fiecare formă a personalității este una bună, pentru că fiecare personalitate are trăsături admirabile și fiecare are potențialul de a reuși în viață.

1. Cerc

Cel mai important lucru pentru tine sunt relațiile interpersonale și tocmai deaceea este important să te simți bine în mediul în care lucrezi. Ești precum un magnet care îi ține pe toți la un loc și ești capabilă să stabilizezi un grup datorită capacității tale mari de empatie și a faptului că emani fericire și simți durerea celorlalți ca și când ar fi a ta. Ai tendința să vorbești foarte mult despre alții, pentru că ești indecisă și uneori leneșă, dar sacrificiul propriu te pune de mult ori la marginea prăpastiei, fiindcă dacă încerci să-ți găsești pacea câștigi doar recunoaștere.

Domeniile în care poți lucra cu cele mai multe realizări sunt actoria, marketingul, istoria, resursele umane, învățământul, cateringul, dar mai poți fi și o scriitoare foarte bună sau o soție casnică excelentă.

2. Pătrat

Ești o persoană care muncește mult și întodeauna vrei să termini ceea ce ai început. Unele dintre cele mai mari calități ale tale sunt meticulozitatea și răbdarea ta, dar faptul că poți verifica de mai multe ori fiecare detaliu al muncii tale te încetinește din drumul către succes, astfel că îți va fi destul de geu să ajungi în poziții de conducere. Din cauza că îți folosești în mod predominant partea stângă a creierului, de care este strâns legată gândirea logică, nu-ți asculți mai niciodată conștiința și vocea interioară, dar ești capabilă să analizezi ore întregi situația și să ajungi la o concluzie privind cea mai bună rezolvare, dar nu să-ți asculți intuiția.

Cel mai bine te-ai descurca fiind contabil, programator, muncitor în construcții, doctor, inginer, secretară sau șoferiță.

3. Triunghi

Ești un manager înăscut și te poți concentra cu ușurință asupra îndeplinirii obiectivelor, pentru că reușești să analizezi situațiile în timpul desfășurării lor și totodată să tragi învățămintele necesare. Ai o mare încredere în forțele proprii, drept pentru care vrei să-ți impui punctul de vedere în orice, deci îți este foarte greu să-ți recunoști greșelile. Preferi să deții controlul asupra fiecărui lucru din viața ta și a celor apropiați ție, ai o gândire critică, ești creativă, ambițioasă și respecți ierarhia.

Profesiile care te-ar împlini cel mai mult sunt cea de arhitect, constructor, designer, economist, manager, avocat, soldat, pilot, politician sau lider de sindicat.

4. Dreptunghi

Nu-ți cunoști propria valoare și îți cauți mereu locul pe lume. Alții te-ar descrie ca fiind aeriană și o persoană fără prea mare încredere în sine, toate aceste în timp ce ești foarte curioasă și curajoasă. Încerci să faci ceva ce nimeni n-a mai făcut înainte și mereu pui întrebările delicate, pe care nimeni nu are curajul să le rostească.

Cele mai bune profesii pentru tine ar fi cea de antreprenor, animator, șef de departament sau lucrător în departamentul de achiziții publice.

5. Zigzag

Ești foarte creativă și te bazezi pe imaginație. Ai abilitatea de a crea o imagine echilibrată despre lume și vezi frumusețea din orice lucru mărunt. Pe de altă parte, ești foarte activă și nu poți lucra prea mult timp în același loc, deoarce te plictisești rapid, mai ales când observi că nu există reguli scrise. Este foarte ușor pentru tine să vii cu idei bune, dar problema ta este că te prinzi foarte greu care sunt acelea.

Profesiile ideale pentru tine sunt cea de artist, designer de interior, inventator, muzician, profesor, promoter, cercetător și zugrav.

Galerie foto
Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Teste
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi