nasty

"NASTY", documentarul despre Ilie Năstase, în selecţia...

Citeste mai mult»
Regele Harald

Regele Harald al V-lea al Norvegiei, în vârstă de 87 de...

Citeste mai mult»
louis

William şi Kate mulţumesc publicului pentru mesajele...

Citeste mai mult»
cataracta

Cum te recuperezi după operația de cataractă?

Citeste mai mult»
covid-19

Un caz rar al unui pacient infectat cu coronavirus timp...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Prima zi de record a lui Taylor Swift pe Spotify cu...

Citeste mai mult»
becks

Spice Girls s-au reunit la petrecerea de 50 de ani a...

Citeste mai mult»
armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»

Cum vad barbatii o zi de vis fashion&beauty?

De în Frumusete 12 feb 2009
Sunt satui de sedintele noastre de spa, shopping, ore intregi petrecute in fata oglinzii? Dar ei cum vad o zi de rasfat fashion&beauty? Cum e frumusetea la masculin?
"Mergem azi la shopping?", el stramba din nas. "In 10 minute imi termin machiajul", el stramba din nas. "Ai observat ceva nou la mine", el… inca se uita. "Azi ma duc la spa, vrei sa mergi si tu ca au tratamente si pentru cumpluri", el… stramba din nas. Ai spune ca el nu vrea sa aiba nicio treaba cu lumea aceasta a femeilor in care esteticul conteaza, dar oare acesta este adevarul? Camera semiobscura, el si intrebarile noastre "dure"… de fashion&beauty. Crezi ca o sa reziste?

Dupa o analiza la microscop si lungi discutii cu EI, am descoperit 4 categorii de barbatii. Unde se incadreaza iubitul tau?

Metrosexualul

Stilul e legea lui. Poate limita in acest top, insa poate singurul curajos, ce admite fara remuscari ca esteticul conteaza, de aceea garderoba sa trebuie sa contina tot ce ii trebuie chiar daca in 2 ore are o intalnire importanta sau un eveniment de caritate si chiar o iesire cu prietenii la meci. E intotdeauna pregatit sa invite la cafea o femeie, pentru ca parfumul lui, zambetul, coafura si tinuta sunt piesele puternice ale sahului pe care-l joaca extrem de bine.

Se ghideaza dupa tendinte, de aceea o zi de vis in viata lui se invarte in jurul magazinelor chic din magazine ale caror semnatura se identifica cu stilul sau, cafenele in stil baroc, unde sa savureze un Latte Macchiato alaturi de iubita sa, sa viziteze muzee si locuri cu mult istoric. Iar seara vrea un masaj de relaxare si unul facial, o manichiura si un barbierit a la Colin Farrell.

Nu uita:
Daca vrei sa-i faci un cadou, nu te zgarci, pentru ca un fashion addict nu va aprecia niciodata ceva ieftin care sa nu ii completeze garderoba. Incearca accesoriile, un sal, fular, manusi, portofel sau ceas, care sa fie din cea mai noua colectie a designerului si sa fie extrem de chic. Seducatorul

Zambeste subtil si te priveste ca si cum citeste prin tine. Ii place sa cunoasca femeia, de aceea incepe prin a-i intelege pretentiile. Pielea, manichiura, coafura, sunt intotdeauna ingrijite si prefera parfumurile ca o arma a seductiei.

Stie ca te va atrage daca isi va pastra misterul si va impartasi aceleasi obsesii estetice ca si tine. De aceea niciodata nu ii lipsesc din dulapul din baie, crema de fata, balsamul dupa barbierit, 10 feluri de aftershave si parfumurile cu note afrodisiace.

Nu te condamna ca te duci la saloane de infrumusetare, pentru ca si el le frecventeaza, insa nu in aceeasi masura. Ii place sa-si faca tratamente faciale de intretinere, sauna, frecventeaza sala de fitness, pentru ca intotdeauna se vrea intr-o conditie fizica excelenta si termina prin a te invita sa-i faci un masaj de relaxare, intorcandu-ti serviciul in cele din urma.

Acuratetea stilului este punctul lui forte.

Nu uita:
Unui seducator ii place sa fii de doua ori mai preocupata de esteticul tau, decat e el. Asa ca nu te neglija niciodata. Un cadou perfect pentru el ar fi… uleiul de masaj si mainile tale. Nu te alarma sa-i faci cadou creme de fata sau abonamente la spa, pentru ca seducatorul are si orgoliu de barbat si acesta trebuie alimentat. Doar fii sexy! Cultivatul

Citeste Kant, iti recita din Shakespeare si ii place sa zaboveasca mult timp prin anticariate sau librarii? Stiu, stiu, DEX-ul e cel mai bun prieten al tau de cand esti cu el.

"Cultivatul" nu este neaparat un tip boem si neglijent cu aspectul sau, aici poti intalni barbatul business care e ghidat dupa codul vestimentar al stilului office, constient ca un constum de calitate, un ceas scump si restul de accesorii sunt cartea sa de vizita, cat si o dovada a prosperitatii afacerii pe care o promoveaza. Il intalnesti si pe romanticul care prefera culorile terne cu multa simbolistica in spate, dar si pe cel analitic, cu aer de superioritate, al carui stil vestimentar ii oglindeste personalitatea acerba.

Indiferent cum se manifesta, o zi de vis pentru acest barbat trebuie sa fie cu multa incarcatura intelectuala, insa nu te gandi ca discut neaparat de opera, teatru sau lansari de carti. Ii place sa se rasfete cu un ziar bun, pune mare pret pe aspectul sau, insa nu exagereaza, ii place look-ul fresh, natural, iar in dulapiorul lui poti gasi intotdeauna aftershave, parfum si produse de styling.

Desi considera ca investirea a multi bani in estetic e o nota de superficialitate, ii place sa vada acest lucru la o femeie, insa sa fie in egala masura cu o personalitate puternica. Il incanta plimbarile in parc, alege sa alerge in aer liber pentru a-si mentine conditia fizica, in timp ce-si aduna si gandurile si opteaza pentru produse high-tech atunci cand vine vorba de confort.

Nu uita:

Daca nu-i impartasesti gusturile in materie de carti, nu fi tentata sa ii cumperi ultima carte aparuta a unui autor rus, crezand ca-l vei impresiona. Incearca mai bine ceva high-tech, un aparat de barbierit cu 3 capete, dupa care toti sunt innebuniti, un MP3 Player la care sa-si asculte muzica prefarata cand face jogging, un fotoliu cu masaj sau un ceas mai neconventional cum sunt cele de la Nooka.Rebelul

Ai spune ca nu-i pasa deloc cu ce e imbracat, cand s-a barbierit ultima data sau daca exista vreo legatura intre elementele tinutei sale. Insa nu e chiar asa. Chiar asa-zisa "dezordine" a stilului e propriul sau style-statement.

Cand merge la shopping, se uita dupa saluri sau fulare pe care sa le "arunce" de gat, ca si cum s-ar fi imbracat pe fuga, tricouri cu mesaje sau imprimeuri neconventionale iar pantalonii sunt in mare parte blugi. Relaxeaza-te, blugii sunt ok, nu isi taie un crac doar ca sa fie altfel. Ii plac tenisii si pantofii din piele intoarsa, nu se inchide nicioadata total la camasa sau la geaca, iar gulerul lor nu sta niciodata ca in pozele de scoala.

Ii plac parfumurile tari si perfera sa te invite pe neasteptate la un bistro unde se serveste cea mai buna Caprioska din oras. Coafura putin dezordonata, stilizata cu putin fixativ si gel ii creeaza principalul atuu al stilului. Uraste ideea de a merge la "stilist", tendintele, cremele si manichiura facuta la salon. Insa nu iese nicioadata din casa fara sa fie dat cu parfum si in ciuda stilului "dezordonat", intotdeauna se imbraca cu ce-l avantajeaza.

Nu uita
Un "rebel" nu se ghideaza neaparat dupa regula "carpe diem", asa ca tinteste si partea matura a firii sale. Ii place sa i se cumpere parfumuri, tricouri si bluze personalizate, bratari de piele cu inspiratie africana, ceasuri sport si in ciuda stilului sau rebel, ii place sa fie surprins cu o seara de relaxare totala cu lumanarele, sampanie si un gomaj homemade de miere.

Ti-ai regasit iubitul?
Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Frumusete
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
24 apr