Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Cum supravietuiesti intalnirilor ratate

De în Explicit 4 iun 2009

Am trecut toate -sau aproape toate- prin aceasta experienta. Fie ca am intalnit oameni care nu ne-au placut, fie ca ceva neplacut ne-a stricat seara, fie ca noi ne-am simtit minunat si nu am mai auzit de acel tip niciodata. Intalnirea e ratata si tu te simti groaznic cateva zile la rand. Iti pui probleme, cauti raspunsuri, nu iti gasesti linistea. Descopera cum poti invata sa supravietuiesti acestor intalniri!

Exista persoane care sunt foarte sigure pe ele si care nu se lasa usor impresionate de o intalnire care pur si simplu nu a mers. Acelea sunt persoanele care au fie o mai mare incredere in ele insele, fie o mai mare experienta de viata -experienta de viata nu se traduce in ani, ci in numarul de intalniri. Dar unele dintre noi nu trec la fel de usor peste acest gen de experienta. De exemplu, una dintre prietenele mele mi-a spus, atunci cand am intrebat-o daca imi poate povesti cum a supravietuit unei astfel de intalniri, ca nu imi poate povesti, pentru ca le resimte inca ca pe niste experiente ratate si nu se simte confortabil discutand despre ele. Cred ca este o problema cu felul in care percepem aceste intalniri: ele nu sunt sansa de a ne intalni "alesul", nu au o importanta capitala pentru vietile noastre. Mai este o problema cu felul in care am devenit foarte competitivi si am inceput sa credem ca noi nu putem pierde si ca noi nu putem avea intalniri ratate. Ori, viata nu e facuta numai din victorii si nu invatam mai nimic obtinand numai victorii.

Ce este ciudat este chiar faptul ca eu insami am contra argumente pentru unele din lucrurile spuse mai sus, pentru ca atunci cand te intalnesti cu o persoana noua, mergi cu toate sperantele "la purtator" si nu e usor sa te detasezi si sa intelegi faptul ca acela este pur si simplu un alt om pe care il cunosti, un om cu care ti-ai putea imparti viata incepand de maine dimineata (sau din alta dimineata, depinde de personalitatea fiecaruia) sau un om pe care s-ar putea sa nu il mai vezi niciodata.

Cred ca fiecare dintre noi a avut intalniri "ratate". Eu tin minte si acum -au trecut ani buni de atunci- ca dupa o astfel de intalnire cu o persoana care nu ma interesa m-am pricopsit cu un "stalker" adolescent, de care am scapat dupa multe luni, ocazie cu care vreau sa le multumesc femeilor care i-au devenit, la randul lor, "tinte" pentru ca i-au distras atentia.

O intalnire poate fi ratata in mii de feluri si am auzit, de la prieteni si cunoscuti, nenumarate povesti, care aveau ca subiect personaje si intamplari care de care mai ciudate. Important, spun eu, este felul in care tu reactionezi atunci cand aceasta intalnire se termina, indiferent de felul

Ultimul sfat, care conteaza destul de mult este: nu astepta prea mult pana sa iesi la o alta intalnire -cu o alta persoana, desigur. Astfel, prin exercitiu, vei ajunge sa intelegi faptul ca o intalnire care nu a mers nu reprezinta nimic mai mult decat, poate, o seara petrecuta incercand sa cunosti pe cineva si sa socializezi.

Intalnire ratata: chimia nu exista!

Adina si Sorina -nu sunt numele adevarate ale fetelor care povestesc- au avut parte, fiecare dintre ele, de cate o intalnire "ratata". Intalnirea Adinei a fost pusa la cale de un cuplu -prietenii sai cei mai buni- care s-au gandit ca prietena lor ar fi partenera ideala pentru unul din amicii lor. Adina si acel baiat s-au vazut prima oara la o cafenea, impreuna cu acel cuplu de prieteni. "Nu a spus nimic toata seara, m-a lasat numai pe mine sa vorbesc…era incredibil de timid -nu s-a uitata deloc in ochii mei- si, lucru care m-a oripilat, punea mana la gura atunci cand radea. Mi-am dat seama de la prima vedere ca nu e potrivit, dar am incercat sa il fac sa se simta cat mai in largul lui, am povestit si am incercat sa il fac sa rada. La masa nu mi-a dat impresia ca vrea sa dezvolte relatia mai mult si am crezut ca lucrurile se termina acolo…dar a doua zi m-am trezit intai cu un sms, apoi cu un telefon de la el. A trebuit sa ii spun ca nu putem sa ne mai vedem, pentru ca eu n-am simtit nimic intre noi.", povesteste fata.

Am intrebat-o cum s-a simtit dupa aceasta intalnire si mi-a spus ca, cu toate ca a parut initial sa treaca peste experienta rapid, a inceput apoi sa isi puna intrebari si sa se simta prost, pentru ca il respinsese pe acel baiat. Si ea a dat prea mare importanta -toate ne facem vinovate de asta cateodata- unei simple intalniri si a lasat-o sa ii afecteze increderea in sine insasi.
Sorina a avut parte de o intalnire pe care nu si-a dorit-o, o alta intalnire "pe nevazute", cu un barbat cu care vorbise doar pe internet. S-au intalnit, s-au cunoscut si au petrecut o intreaga seara impreuna. I-a cunoscut -pentru ca au iesit intr-un loc in care el iesea de obicei- si o parte dintre prieteni si a crezut ca intre ei se leaga ceva: asta pana in momentul in care tipul a condus-o la metrou, fara sa o sarute. Au urmat cateva mesaje schimbate intre ei, pana cand legatura s-a pierdut de tot.

E foarte trist sa fii de cealalta parte a baricadei si sa realizezi ca tu ai impresia unei chimii intre voi doi, in timp ce persoana din fata ta -care ti-a inspirat "chimia"-nu simte deloc acelasi lucru. E ca si cum ai fi singurul martor al unei invazii a martienilor; in scurt timp ajungi sa nu te mai crezi nici macar tu. Acest gen de intalniri poate avea un efect devastator asupra stimei de sine. Numai daca le lasi! Numai daca le dai o importanta mai mare decat merita ajung sa te afecteze.

Umorul salveaza tot!

Oricat de rea ar fi o situatie, incearca sa descoperi ironia din spatele ei! Si ce daca e un tip alaturi de care te simti jenata sa mergi pe strada? Nu te-am mai sunat niciodata, chiar daca tu ai crezut ca aveti "sanse" impreuna? Povesteste-le prietenilor tai acest lucru si vei vedea ca amaraciunea nu are cum sa ramana alaturi de tine multa vreme!

Nu te stresa mai mult decat e cazul!

Nu iti face probleme de constiinta daca nu ti-a placut tipul si nici nu te gandi la el de doua ori daca nu te-a mai sunat dupa prima intalnire. E doar o seara din viata ta si, indiferent cat de multe intrebari si procese de constiinta iti faci, nu vei ajunge la nicio concluzie!

Acest gen de intamplari se intampla tuturor, de ce sa ne ascundem? Una din zicalele americane care rezuma perfect acest lucru este: "You have to kiss a lot of frogs before you find your handsome prince." (Trebuie sa saruti multe broaste pana cand iti gasesti printul). Mi-a displacut intotdeauna ideea de a compara o persoana sarutata de mine cu un broscoi, dar e folosita pentru a incuraja femeile, asa ca serveste perfect (si) scopului meu.

Tu ce intalniri ratate ai avut?
 
 
Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Explicit
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar