Ingrediente necesare:
- 6 cartofi galbeni mari
- 80 g muștar de Dijon
- 100 g muștar clasic
- zeama și coaja rasă de la 2 lămâi
- 90 ml ulei de măsline
- 4 căței de usturoi tocați
- 1/2 lămâie tăiată felii
- sare și piper după gust
- *pătrunjel proaspăt pentru ornat
Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.
Într-un bol mare, amestecă toate ingredientele în afară de cartofi. Pe aceștia fierbe-i 10 minute în apă cu sare, taie-i cubulețe și aruncă-i în sosul aromatizat din castron. Dacă folosești cartofi noi, îi poți lăsa fără probleme întregi, potrivit unica.ro.
Amestecă-i bine până se acoperă cu totul de sos și pune-i într-o tavă care nu lipește și dă-i la cuptor 20 de minute.
Presară pătrunjel (sau mărar, dacă preferi) proaspăt pe deasupra. Poți pune și parmezan ras, dacă vrei.
Ce se întâmplă în organismul tău dacă vei consuma suc de portocale
Ce se întâmplă în organismul tău dacă vei consuma prea mult zahăr





















