chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Cum dai lovitura, în funcţie de zodie

Descoperă darurile pe care astrele ţi le-au făcut la naştere şi cum poţi ajunge să trăieşti profitând la maxim de potenţialul zodiei tale.

lovitura_zodie

Berbec

Nativii din această zodie nu ştiu să primească un refuz. Mai mult decât atât, aceştia sunt motivaţi de refuzuri, fiind foarte ambiţioşi din fire.

Berbecii au un farmec aparte şi reuşesc, cu uşurinţă, să îi manipuleze pe cei din jur pentru a obţine ce îşi doresc. Ai un potenţial extraordinar atunci când vine vorba despre politică ori domeniul militar, însă eşti şi un bun antreprenor. Poţi reuşi în nenumărate domenii, însă cel mai bine te pricepi la a fi tu însăţi.

Taur

Taurii au o predispoziţie pentru succes încă din tinereţe. Aceştia vor rezultate, nu promisiuni, iar pentru asta sunt dispuşi să lucreze din greu, fiind foarte determinaţi.

Întrucât sunt motivaţi de rezultatele muncii lor, Taurii vor fi excelenţi patiseri, bucătari, oameni de afaceri sau chiar bancheri. Răbdarea specifică zodiei îi face să exceleze şi în domenii artistice precum sculptura.

Gemeni

Întrucât trăsăturile specifice zodiei te ajută să vezi ambele aspecte ale unei probleme, excelezi în domenii de cercetare ori în comerţ. Gemenii vor fi şi excelenţi avocaţi ori profesori, abilităţile comunicaţionale ale acestora fiind extraordinare.

Fiind competitivi din fire, nativii din această zodie vor avea performanţe notabile şi în domenii sportive.

Rac

Nativii din zodia Racului au atât de multe toane şi trec prin atât de multe stări sufleteşti încât este greu să fie pe deplin mulţumiţi. Iar atunci când un Rac spune că nu are chef să facă un anumit lucru chiar acum, cei din jur ar trebui să îi asculte şi să aştepte ca nativul să facă acel lucru.

Dacă eşti Rac, ştii că eşti sensibilă la tot ce ţine de momentul potrivit. Dar eşti sensibilă şi la nevoile altora. Persoana ta reflectă atitudini şi aşteptări, aşa că te descurci de minune în rolul unei asistente medicale bune, fie ca bucătar sau infirmier.

Leu

Ce poate face un Leu cu viaţa sa? Poate face orice îşi doreşte. Dacă şi tu eşti născută sub influenţa acestei zodii, ai capul plin de idei numai pune de pus în aplicare şi eşti dedicată. Ai o inimă plină de loialitate şi generozitate. Îţi place să faci oamenii fericiţi. Tocmai de aceea drumurile tale se încrucişează atât de des cu situaţii în care oamenii sunt furioşi, supăraţi sau trişti.

Cu trăsăturile tale ai putea fi un militant pentru drepturile omului, pentru dreptatea celor bătuţi de soartă sau un luptător pentru libertate. Însă nu sunt multe joburi precum acestea în ziare şi pe site-urile cu locuri de muncă. Dar tu, ca un Leu neînfricat, vei reuşi să îţi asumi orice rol atât timp cât jobul îţi permite să exprimi acea latură a sinelui tău. Capacitatea ta de a juca aproape orice rol în societate este aproape magică.

Fecioară

Nativii Fecioară au apărut pe acest pământ pentru a pune îndrepta lucrurile atunci când toţi ceilalţi au greşit într-un mod atât de subtil şi sensibil încât nimeni altcineva nu a observat. Dacă eşti Fecioară, tu vei şti totul despre nevoia compulsivă de a compensa. Este ceea ce te face hotărâtă, determinată şi te conduce simultan către succes şi ceea ce te distrage. Nu este de mirare că nu eşti deranjată de toate acele nonsensuri legate de răutăţile care se spun despre zodia ta.

Toată viaţa ta ai fost greşit înţeleasă, din fericitre, în mod natural, tu chiar înţelegi ceea ce alţii nu înţeleg. Este doar un alt lucru pe lista aceea minunată şi lungă de neînţelegeri şi erori pe care tu te simţi obligată să le faci înţelese în ochii altora. Acest sentiment al obligaţiei te afectează destul de mult, dar în acelaşi timp de face cu adevărat genială în orice domeniu spre care gravitezi, aşadar orice domeniu te-ar atrage, te vei descurca de minune.

Balanţă

Nativul Balanţă trebuie să se concentreze foarte mult pe latura artistică. Tot ce ţine de artă, frumuseţe şi calitate trebuie aprofundat. Ai tendinţa de a pune întrebări la care cei din jur nu prea au cum să găsească răspuns. Nu accepţi ca cineva să îţi spună că nu poţi face un lucru, trebuie să existe întotdeauna o cale de a rezolva problemele.

Uneori este dificil ca cineva să poată lucra cu tine, deşi eşti persoana care nu rămâne datoare niciodată. Eşti un colecţionar de idei şi toată viaţă eşti în căutarea unor alternative noi şi dezvolţi strategii care se dovedesc a fi de real folos.

Scorpion

Nu eşti nativul cu viziune, dar reuşeşti să îţi dai seama cu uşurinţă atunci când cineva îţi ascunde ceva. Eşti o persoană agilă, căreia nu ii este greu să înfrunte problemele vieţii. Din păcate, îţi vei da seama despre cum anume poţi construi ceva şi cum poţi menţine ceea ce ai obţinut, undeva în a doua parte a vieţii tale.

Poţi fi impulsivă, directă şi uneori radicală. Totuşi, nu îţi este greu să menţii un echilibru acolo unde îşi face loc conflictul. Eşti, de asemenea, un bun scriitor, un terapeut, un cercetător şi un bun jurnalist, iar toate aceste lucruri nu trebuie trecute cu vederea, ci merită aprofundate.

Săgetător

Eşti o fire sinceră, naturală şi plină de speranţe. Mai mult decât atât, nu eşti o fire copilăroasă şi vrei să iei în piept problemele vieţii, iar acest lucru te determină să nu fii niciodată cinică. Eşti o persoană selectivă, iar de multe ori dacă nu eşti mulţumită de lucrurile pe care le auzi, treci mai departe nepăsătoare.

Ai înclinaţii spre lege, presă, management sau chiar cercetare, dar te poţi adapta cu uşurinţă în orice alt mediu. Nativul Săgetător este un geniu din naştere, dar poate profita la maximum de capacităţile sale doar dacă crede cu tărie că poate realiza un lucru.

Capricorn

Persoane responsabile, de încredere, care pun mereu datoria înaintea distracţiei şi dovedesc un bun simţ extraordinar - aşa sunt văzuţi Capricornii, iar unele dintre aceste trăsături se manifestă încă din copilărie.

Capricornii au un spirit matur, chiar şi atunci când sunt încă în scutece. Pe măsură ce cresc, devin, precum un vin bun, mai înţelepţi şi mai responsabili. Asta se întâmplă, de regulă, dacă nu ajung să îşi ia îndatoririle mult prea în serios.

Pentru a da lovitura, Capricornii trebuie să înveţe să guste şi din plăcerile verii, astfel încât să se dezvolte echilibrat şi să nu se epuizeze înainte de vreme.

Vărsător

Potrivit unora dintre astrologi, Vărsătorii s-au născut pentru a fi sociologi. Le place să studieze comportamentul celor din jur, iar omenirea ar avea de câştigat de pe urma observaţiilor acestor nativi.

Alţii insistă că Vărsătorii s-au născut pentru a fi lideri ai unei echipe. Au abilităţi motivaţionale excepţionale şi vor mereu să acţioneze diferit, să aleagă căi care nu au fost deja bătătorite.

Pentru a da lovitura, neconvenţionalii Vărsători trebuie să profite de capacitatea de a face aspectele dificile să pară simple. Astfel, pot convinge pe absolut oricine că modul lor de a acţiona, fie el oricât de excentric, este, de fapt, alegerea potrivită în situaţa respectivă.

Peşti

Vindecător, poet sau scafandru - acestea sunt doar câteva dintre opţiunile pe care un nativ din zodia Peştilor le are pe plan profesional. Însă cei născuţi sub acest semn zodiacal nu ar trebui să se limiteze, întrucât sunt firi versatile. Cei care nu îşi protejează libertatea şi fac concesii pe plan profesional s-ar putea să aibă de suferit pe plan personal din pricina frustrărilor.

Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal, este important să îţi urmezi visul şi probabil vei reuşi să transformi lumea într-un loc mai bun pe parcurs.

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar