chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Cum creeaza un designer un brad de Craciun

De în Moda 10 dec 2010
Designerii romani au creat pentru editia "Festivalul Brazilor de Craciun" din acest an 25 de brazi inediti, care au fost licitati in cadrul Galei care a avut loc pe 9 decembrie 2010, la Palatul Parlamentului. Fondurile astfel colectate vor asigura un suport necesar pentru programele de educatie prescolara, prevenire a abandonului si reintegrare scolara a copiilor din 39 de judete ale tarii.

20 de designeri romani au creat braduti speciali, pentru a-i ajuta pe copii

Brazii creati de 20 de designeri romani, carora li s-au adaugat cei realizati de copiii de la Mark Twain International School, Scoala Europeana si Salvati Copiii Romania, au fost licitati in cadrul celei de-a zecea editii a Festivalului Brazilor de Craciun, fondurile colectate fiind de  274.490 de euro. Banii vor asigura suportul necesar scolarizarii a copiilor din cele 43 de centre socio-educationale ale Salvati Copiii.

Cea mai mare suma, de 25.000 euro, a fost licitata pentru bradutul creat din imaginatia copiilor de la Organizatia Salvati Copiii Romania, prin generozitatea lui Marius Ivan (10.000 euro) si a  companiei Henkel Romania (15.000 euro). Bradul, realizat cu migala din pagini de carti, a fost creat cu gandul la povestile care fac din copilarie un taram magic si va ramane, potrivit traditiei,  la Organizatia Salvati Copiii Romania. Cele mai mari sume au fost oferite de compania Henkel Romania (care include si Henkel Ceresit) – 35.500 euro, BCR – 22.000 euro si de omul de afaceri Marius Ivan – 19.000 euro.

Designerii implicati in proiectul Festivalul Brazilor de Craciun 2010 sunt: Wilhelmina Arz, Ioan Nemtoi, Irina Marinescu, Lena Criveanu, Venera Arapu, Stephan Pelger, Oxette, Victoria 46, Mihaela Glavan, Conf. Dr. Univ. Alexandru Ghildus si Mihnea Ghildus, Rita Muresan, Ana Wagner, Kristina Dragomir, Agnes Toma, Cristian Samfira, Iris Serban, Claudia Castrase, Ingrid Vlasov, Lajos Ugron, Andreea Musat, Rhea Costa si Malvina Cervinski, Valentin Vartosu, Scoala Internationala Mark Twain, Scoala Europeana Bucuresti, la care se alatura copiii de la Salvati Copiii.

Designeri pe care ne-am dorit sa-i cunoastem mai mult si am incercat sa facem ca un focus grup dezbatand aceasta tema a festivalului care ofera sanse la viata pentru noua generatie.

De unde ti-a venit inspiratia pentru acest brad de Craciun?


ALEXANDRU GHILDUS: Lucram de la prima editie pentru Organizatia Salvati Copiii, astfel ca, in fiecare an, avem in plan realizarea unei lucrari de arta pentru acest eveniment. Pentru aceasta editie, conceptul are la baza protectia copilului, sugerata prin aripa transparenta, transparenta suportului actiunii de ajutorare oferita de Organizatia Salvati Copiii si generozitatea ofertei  creatorilor si a sustinatorilor, demonstrata in fiecare an.

IRINA WAGNER: Anul acesta ne-am dorit sa cream un brad ce poate fi admirat cu usurinta si de catre copii si de cei mari. De aceea, o combinatie intre ceea ce ne reprezinta cel mai bine, globurile din portelan pictat manual si florile albe, ni s-a parut foarte potrivit. Este un copacel de care se poate bucura si un copilas mic si un parinte. Putem sa ne gandim si la melodia aceea " un copac cu flori...."

CRISTIAN SAMFIRA:  In multe colturi ale lumii, cel mai mare cadou pentru oameni il reprezinta un lucru, care face diferenta de cele mai multe ori intre viata si moarte - APA. Bucuria apei pentru un copil poate fi cea mai mare, fara a spera vreodata la un cadou adevarat, poate pentru noi banal, pe care nu o sa-l primeasca niciodata. Proiectul Cristian Samfira contureaza un Craciun in care cele cateva picaturi pot aduce un zambet, o lacrima a bucuriei, pot deveni vise si sa ofere speranta ca viata poate sa existe.

IRIS SERBAN: Fiecare Craciun este deosebit cu trairi interioare extrem de pozitive pentru mine, in aceasta perioada cu totii ne apropiem de stari de gratie, de magia iernii, de joaca copiilor prin nameti sau de bradul ce-l impodobim cu mult drag. Sentimentul pe care-l am in fiecare an de sarbatori este acela divin si acele milioane de aripi de Ingeri care se joaca prin mintea mea si-mi incalzesc sufletul.  

IRINA MARINESCU:  Mi am dorit foarte tare ca gestul meu sa aiba continuitate, sa genereze un alt gest, constient. Mi am dorit sa daruiesc viata bradului meu astfel incat timpul sa nu il poata transforma intr o simpla amintire, ci intr-una pe care ti ai dorit sa o ai.

LENA CRIVEANU: Eu ca si om de creatie, in fiecare an imi este dat sa transform in realitate prin forme, materiale diverse si culori tot ceea ce simt eu sa ofer femeilor pentru garderoba lor din anul respectiv. Ceea ce gandesc si execut eu in decursul unui an este un intreg proces de creatie care desi este generat de mine ajunge sa aiba si un efect invers, adica sa ma influenteze si pe mine. De aceea, orice alte provocari pe parte de creatie, colaterale colectiilor de haine primesc in perioada respectiva elemente derivate din particularitatile lor. Asa s-a intamplat  si cu brazii anteriori. Bineinteles ca i-am creat cu gandul la copii, adresandu-ma in acelasi timp celor mari, cei care urmau sa-l primeasca, dar folosind elemente dezvoltate de mine in anul respectiv.  Bradul creat pentru Festivalul din 2010 aduce ca si linie stilistica dezvoltarea elementelor de design de interior al boutiq-ului Lena Criveanu deschis anul acesta. Ca si contructie este un brad format din scoici suprapuse care isi deschid la fiecare nivel carcasele sidefate, in care gasim cu surpriza si emotie, perlele, simbolizate de mingi colorate.     

INGRID VLASOV: M-am gandit la o seara minunata de Craciun incarcata de emotii, de zapada, de caldura, de armonie, de cadouri, de sperante, de bucurii, de stralucire, de ingeri, de lumina, de bunatate, de povesti...  

Victoria 46 & Harper’s Bazaar: 3 X LOVE

Andreea Musat: Bradul reflecta magia sarbatorilor, a anotimpului alb, a sclipirii din ochii copiilor la vederea fulgilor de zapada sau a misteriosului Mos Craciun. Bradul meu incearca sa redea si sa transmita aceea imagine. El este un brad magic, alb, incarcat cu zapada de "matase" si feerie, cu povesti spuse la gura sobei cand eram copii sau poezii pe genunchiul Mosului si sentimente frumoase. Isi propune sa aduca putin din magia si sclipirea iernilor trecute, din poeziile lui Alecsandri… din cele vechi, cu zapada multa si flori de gheata, care te fac sa visezi la casa fumeganda a bunicilor.  Uneori, fiecare dintre noi, indiferent de statut social sau de cat de departe ne-a dus destinul de lucrurile marunte si simple, umane, ne intoarcem la valorile si visele din copilarie, chiar daca pentru o zi, sau pentru o iarna…

20 de designeri romani au creat braduti speciali, pentru a-i ajuta pe copii

Daca ar fi sa-i dai un nume pomului creat de tine, care ar fi acela?

ALEXANDRU GHILDUS: Numele s-a conturat odata cu conceptul: “Cadoul meu pentru tine este Speranta”. Cred ca nu mai suporta comentariu.

IRINA WAGNER: Fleur de Lys sau Floare de Crin.

CRISTIAN SAMFIRA: Teardrops se numeste. Sunt lacrimi de bucurie

IRIS SERBAN: Sincer, imi scapase treaba aceasta cu numele, era important ca bradul sa arate impecabil si sa transmita simbolul Craciunului. Impresionant, insa, a fost a doua zi dupa conferinta de presa a evenimentului, cand am citit un articol intr un ziar important, articol care sustinea impresionant organizatia Salvati Copiii si unde se ragaseau si cateva fotografii cu bradutii unor designeri. Mi-a placut pentru ca ei au ales numele bradului meu si anume - Bradul Inger !

IRINA MARINESCU:  Birds

Lena Criveanu: "Povesti sidefate"

INGRID VLASOV: Poveste de iarna.

Victoria 46 & Harper’s Bazaar: Christmas Tree

20 de designeri romani au creat braduti speciali, pentru a-i ajuta pe copii

Care este mesajul bradului tau?

ALEXANDRU GHILDUS: Mesajul este acela de incredere in viitor, indiferent de problemele care apar. Intotdeauna Speranta va exista, iar copii reprezinta un subiect sensibil fata de  care oamenii sunt si ei sensibili.

IRINA WAGNER: Bradul Ana Wagner se doreste a fi un moment de sinceritate si speranta intr-o lume mai buna, pura si frumoasa. Florile albe (puritate, bine) si obiectele pretioase din portelan (frumos) ne duc cu gandul la aceasta.

CRISTIAN SAMFIRA: Mesajul e ca se poate. Se poate ca lucruri mici sa devina mari, ca dimensiunea si valoarea nu inseamna nimic. Ca suntem orbiti de lucruri scumpe si de renume, si uitam frumusetea si importanta lucrurilor simple si absolut necesare. Si ca uitam sa plangem. Un om care nu plange, nu exista

IRIS SERBAN: Mesajul este unul simplu -  sa nu uitam niciodata ca numai impreuna in relatii pozitive putem sa ajutam, sa transmitem fericirea si linistea pe care o dorim cu totii.

IRINA MARINESCU:
Mi as dori pentru ei sa aiba forta sa treaca peste tot ce e nedrept, sa-si gaseasca alinarea in lucruri si gesturi mici pentru a putea ajunge cu mult mai departe decat au hotarat altii pentru ei, ca ar putea ajunge.

Lena Criveanu: Bradul meu transmite un mesaj plin de caldura, puritate si voiosie pe care l-am cules chiar din ochii copiilor mei. Perlele ascunse in fiecare scoica sunt sub forma de mingi cu personaje din povesti pentru a ne trimite la universul copilariei. Povestile pentru copii reprezinta prima forma de comunicare solida intre oamenii mari si copii. De la personajele din povesti copiii afla prima data despre cele mai multe insusiri umane, bune sau rele precum harnicia, vitejia, intelepciunea, cochetaria, misterul, vraja dar si viclenia, lenea, inselaciunea, tristetea. In final, aceasta cutie a Pandorei are si Speranta si pe care noi cei mari trebuie sa avem grija sa le-o oferim cu responsabilitate celor pe care i-am adus pe lume. Pe de alta parte, structura solida a bradului din carcasa de scoica, desi cu aspect fragil, inseamna legaturile care trebuie sa se formeze intre noi, cei care formam  societatea, legaturi puternice care sa reziste la toate valurile vremurilor si sa protejeze perlele din interior, care daca vreti sunt chiar acesti copii, adica fiecare viata pretioasa in parte si care ne vor reprezenta pe noi mai departe

INGRID VLASOV: Nu toti avem parte de un Craciun fericit, dar nimeni nu ne poate lua bucuria de a visa

Victoria 46 & Harper’s Bazaar:
Compasiune. Daruire. Bucurie.

20 de designeri romani au creat braduti speciali, pentru a-i ajuta pe copii

Un mesaj de Craciun pentru acei copii carora le-ai dedicat bradutul.
 

ALEXANDRU GHILDUS: Sa fie increzatori in propriile capacitati, sa nu abandoneze in fata greutatilor  si sa aiba curajul de a afirma si sustine idei, ganduri, propuneri, solutii,...
 
IRINA WAGNER: Este un mesaj pentru toti copiii, mai ales pentru cei ce au o copilarie grea si cu multe momente nefericite (si nu sunt putini). Le dorim ca ingerii sa fie cu ei mereu si sansele bune ale vietii sa nu-i ocoleasca. Le dorim sa reuseasca sa traiasca o viata frumoasa.
 
CRISTIAN SAMFIRA: Un mesaj de Craciun pentru acei copii carora le-ai dedicat bradutul.  Sa creada in Craciun, pentru ca atunci minunile se intampla.
 
IRIS SERBAN: Imi doream de foarte mult timp sa particip la un eveniment cu o asemenea amploare caritabila. Cu multe multumiri d nei Gabriela Alexandrescu si anul acesta sunt fericita, ca pot si putem prin construirea unor brazi, alaturi de oameni deosebiti sa ajutam acesti copii.
Dragi copii, indrazniti sa visati si sa va lasati purtati de cele mai curate si frumoase idealuri.
Ele pot deveni realitate !
Suntem alaturi de voi !
Craciun fericit !
 
IRINA MARINESCU: Mi as dori pentru ei sa aiba forta sa treaca peste tot ce e nedrept, sa si gaseasca alinarea in lucruri si gesturi mici pentru a putea ajunge cu mult mai departe decat au hotarat altii pentru ei, ca ar putea ajunge.
 
Lena Criveanu: Bradutul este dedicat asa cum am spus nu numai copiilor ci si oamenilor mari, este un dar facut de mine si care imi doresc sa incalzeasca sufletele si viata lor in perioada de sarbatori, alaturi de toti ceilalti braduti uniti anul acesta intr-un Festival prin grija neobosita a familiei "Salvati Copiii". Nu in ultimul rand, bradutul este dedicat si copiilor mei pentru ca daca noi cei mari poate am uitat daca in copilarie am avut diferite nevoi sau lipsuri, prezenta copiilor mei in viata mea imi tine constiinta vie si ma responsabilizeaza la orice pas. Catre acesti copii pentru care toti ne-am unit eforturile sa ii ajutam vreau sa trimit toate gandurile mele bune si ocrotitoare, imi doresc sa fie sanatosi si curajosi si indiferent prin ce experiente mai putin placute trec azi sper sa fie tari,sa razbeasca si sa-si implineasca viata si visurile.    
 
INGRID VLASOV: Mos Craciun exista!
 
Victoria 46 & Harper’s Bazaar: Simbolul universal al dragostei și cea mai mingaietoare dintre țesaturile iubite de moda  sunt alegerile facute de  Harper’s BAZAAR Romania și Victoria 46,  pentru a le transmite copiilor ca suntem alaturi de ei cu toata grija, afecțiunea și generozitatea de care au nevoie.  Sa lasam aceste inimi imbracate in catifea sa ne inspire pentru ca, prin gesturile și acțiunile noastre nobile, sa umplem de bucurie inimile nemangiiate ale copiilor!  

Tag-uri: , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 22

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Anca Ciobanu (18.12.2010, 15:50)
Sunt superbi!
Răspunde-i
Suzana Grigoras (18.12.2010, 15:07)
Imi place al 5-lea si al optulea.
Răspunde-i
RODICA Calin (18.12.2010, 09:16)
In fiecare an urmaresc cu interes noile creatii pentru bradul de Craciun. Pot spune ca pana acum nu am gasit 2 identice...Creativitatea se observa chiar si intr-o provocare de genul acesta
Răspunde-i
alexandra ionescu (18.12.2010, 00:03)
ce faine sunt primul - atat de romantic; al cincilea si al noualea, care pare desprins din picturile lui Dali. Ultimul parca e din Alice in tara Minunilor. pacat de cel metalic, daca il colora un pic cred ca avea farmec.
Răspunde-i
Roxy Ro (16.12.2010, 20:27)
frumosi bradutii...de pus la expozitie. cred ca e ok ca fiecare designer sa aiba ceva reprezentativ de Craciun.
Răspunde-i
Diana Sirghi (16.12.2010, 20:21)
Ce frumos!
Maiestrie pentru bunatate!
Sa aveti Sarbatori frumoase, oameni darnici!
Răspunde-i
Valeria-Roxana Lungu (16.12.2010, 19:53)
Superbi toti braduti dar cel mai frumos este cel semnat Ingrid Vlasov.
Răspunde-i
Angelica Ciobanu (16.12.2010, 14:15)
Ce poti sa spui in afara de ”superbi”
Răspunde-i
Cristina Dragomir (16.12.2010, 13:47)
tot ce ne trebuie e imaginatie si fiecare din noi poate deveni designer
Răspunde-i
Diana V. (15.12.2010, 23:45)
Acesti braduti sunt opere de arta create pentru un scop nobil, fiecare e frumos in felul lui si a fost creat din perspectiva unui designer de moda. Cel mai frumos mesaj de Craciun mi s-a parut cel al Doamnei Iris Serban.
Răspunde-i
Daniela Stan (14.12.2010, 23:22)
Cel mai mult imi place bradutul realizat de cei de la Mark Twain International School. Oricum felicitari pentru aceasta initiativa a designerilor de a-ai ajuta pe copiii defavorizati.
Răspunde-i
MAGDALENA RETI (14.12.2010, 13:59)
NU SUNT DECAT NISTE SUPORTURI INCARCATE CU FEL DE FEL , CUM LE-A VENIT IN MINTE "DESIGNERILOR". NU SE POT NUMI BRAZI DE CRACIUN!!. EU CRED CA UN BRAD DE CRACIUN TREBUIE SA RESPECTE TRADITIA DE CRACIUN !! . CE ARE IN COMUN BRADUL DE CRACIUN CU TRANDAFIRII ALBI? SAU CU FULGII ? SAU CE OR FI ACEIA ? NISTE PORCARI!!! EI CRED CA ORICE CREAZA ACESTIA SE POATE NUMI ALTFEL!!!?
Răspunde-i
A M A (14.12.2010, 11:45)
Sunt foarte atipici acesti braduti...dar in acelasi timp sunt draguti :)
Răspunde-i
Rusu Alina (14.12.2010, 10:06)
Un brad plin cu flori, extraordinar ce frumos e, de parca ar fi nins cu flori
Răspunde-i
Raluca-Maria Dumitru (13.12.2010, 09:27)
Acesta din trandafiri albi este absolut superb! foarte interesanta este ideea si daca ma gandesc si la cat de frumos miroase, atunci pot spune cu siguranta ca este un substitut cu adevarat original!
Răspunde-i
Ioana Rizescu (12.12.2010, 18:22)
Interesante idei.Imi place in mod deosebit bradul creat din trandafiri albi.
Răspunde-i
angela marginean (12.12.2010, 18:01)
idei interesante, unele chiar foarte frumoase, altele foarte extravagante.
Răspunde-i
Alexa Moraru (11.12.2010, 22:33)
Toti bradutii sunt superbi, insa mi se pare mai deosebit cel al lui Ingrid Vlasov. Simplu si divin!
Răspunde-i
Colceag Roxana Cristina (11.12.2010, 14:58)
Mi-ar fi placut sa iau parte la aceasta gala, sunt niste creatii deosebite.
Răspunde-i
Dumitru Cristina Mariana (11.12.2010, 09:32)
bine ca acesti bani se duc undeva unde chiar este nevoie de ei.bravo!!
Răspunde-i
carmen mocanu (10.12.2010, 23:58)
adevarati brazi cu stil!ce mai..iti iau ochii;;)
Răspunde-i
Aura P. (10.12.2010, 23:54)
Imi plac astfel de licitatii, ii iubesc si ii respect pe acesti oameni care pun suflet si timp in creatiile lor. Ma bucur sa vad ca, si in timpuri grele,romanii mai sunt uniti.Felicitari!
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Moda
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar