armani

Giorgio Armani nu mai exclude vânzarea imperiului său de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift a lansat un nou album, gata să doboare toate...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon, decorat de Ucraina pentru sprijinul său în...

Citeste mai mult»
Harry Styles

O admiratoare a lui Harry Styles, încarcerată după ce i-a...

Citeste mai mult»
Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»

Concediu fierbinte: Ghidul pozitiilor sexuale pentru aceasta vara

De în Explicit 28 iul 2011

Pentru aceasta vara, Feminis ti-a pregatit cele mai incendiare pozitii sexuale. Fie ca mergi la mare, la munte sau te racoresti la piscina, pregateste-te sa te simti bine, atat tu cat si partenerul tau. Nu ezita si incearca-le pe toate. Placerea este garantata!

Pozitii sexuale la mare

1. O pozitie ideala pentru un apus de soare romantic. Intinde-te cu fata spre apus si pozitioneaza-ti o minge de plaja sub pelvis, iar picioarele departeaza-le si mainile intinde-le in fata. In timp ce partenerul tau se aseaza peste tine, in aceeasi pozitie, cu picioarele apropiate si te penetreaza din spate.

Placerea este sigura, datorita pozitiei ridicate partenerul tau iti va putea stimula punctul G.

2. Daca in aceasta vacanta mergi la mare atunci nu te poti deda de la o partida pasionala de sex chiar in apa sau mai bine zis... pe apa. Intinde-te cu fata in jos pe o saltea, in timp ce partenerul tau sta intre picioarele tale si te tine de coapse. Valurile marii ii vor usura sarcina si te va putea astfel manipula mai usor. Mai mult, el iti poate misca picioarele astfel incat sa schimbe pozitia si unghiul de penetrare. Iar faptul ca nu il poti vedea si nu ii poti anticipa urmatoarea miscare, te tine intr-o permanenta asteptare excitanta. Daca esti pudica si te deranjeaza privirile celor din jur atunci poti incerca pozitia seara sub clar de luna. Vei obtine si o nota de romantism.

3. Daca esti o persoana indrazneata poti profita si de momentele in care stai la plaja sa te bronzezi si in acelasi timp sa iti acorzi o partida de sex. In acest caz ai nevoie doar de un sezlog rezistent pentru a te tine pe tine si pe partenerul tau. Surprinde-l si aseaza-te in poala lui, cu spatele la el si cu picioarele pe nisip. In aceasta pozitie tu detii controlul. Misca-ti pelvisul inainte si inapoi, in stanga si in dreapta. Pentru o penetrare adanca poti mari viteza sau iti poti pune un picior pe sezlog in timp ce te inclini usor in fata.

 

4. O alta pozitie pe care trebuie sa o incerci in aceasta vacanta este cea pe malul marii. O poti pune in practica seara sau chiar ziua, intr-o zona ferita de ochii curiosilor. Aseaza-te in bratele partenerului tau cu picioarele chiar sub el, sau stranse pe langa corpul lui. Sprijina-te pe umerii sai in timp ce el te ridica de coapse pentru a te penetra. Pentru senzatii tari asezati-va aproape de apa marii, iar valurile va vor da fiori de placere.

Pozitii sexuale la munte

1. Este o experienta pe care merita sa o incerci. Datorita pozitie inverse a corpului, sangele din coapse va urca mai greu pana in varful degetelor, ceea ce va face ca zona pelvisului sa fie mai sensibila si tu sa ai senzatiile de doua ori mai puternice. Pentru aceasta pozitie, intinde-te pe spate, iar apoi pune-ti partenerul sa se aseze in genunchi in fata ta si sa iti ridica soldurile pana la nivelul pelvisului sau.

2. Faptul ca esti flexibila ii face pe barbati sa te considere si mai hot. Aceasta nu este chiar cea mai confortabila pozitie, dar daca vrei sa il faci sa se simta in al noulea cer, atunci ai ales bine, aceasta pozitie este ideala. Ridica-ti treptat piciorul treptat, pentru a nu te durea de la inceput prin faptul ca iti intinde muschii piciorului ridicat. Un mic truc: nu iti tine piciorul in care te sprijini drept, tine-ti genunchiul flexat.

 

 

3. Faptul el va avea o priveliste de ansamblu al posteriorului tau il va face sa fie de doua ori mai excitat. Nu ii nega aceasta placere, chiar daca nu este foarte des indeplinita. El se aseaza in genunchi, iar tu te pozitionezi in fata lui, cu spatele. Plaseaza-ti mainile pe genunchi pentru a nu te dezechilibra. Nu trebuie sa ii oferi totul din prima, tachineaza-l un pic si joaca-te cu rabdarea lui, doar apoi fa ca miscarile sa fie totale pana la final.

 

 

4. Aceasta pozitie ii permite partenerului tau sa se incline catre scari, pentru ca penetrarea sa fie profunda si permitandu-i accesul total la punctul tau G. De asemenea, pentru ca presiunea sa fie mai putenica poti sa te lasi si tu pe spate. Te asezi pe o treapta mai inalte decat partenerul tau, cu spatele catre el si lasa-te pe spate incet, pana el te patrunde. El te poate tine de solduri pentru o penetrare mai puternica sau se poate lasa peste tine si sa se tina de scari, astfel veti fi mai aproape unul de celalalt, va veti simti unul pe celalalt, iar orgasmul va fi mai intens. 

Pozitii sexuale la piscina

1. S-ar putea sa va placa sa va faceti comozi pe marginea piscinei. Noaptea tarziu, cand piscina e pustie si aveti chef de nebunii, puteti incerca o pozitie incitanta chiar la fata locului. Tu te intinzi pe marginea piscinei cu picioarele ridicate, sprijinite pe urmeii lui, in timp ce el ramane in apa, in picioare. Fiind asezata, ai mainile libere si iti poti explora trupul spre deliciul partenerului.

2. O pozitie destul de complicata, dar de indata ce va intrati in ritm, nu veti mai dori sa va dezlipiti de scara piscinei. Aceasta pozitie presupune ca ambii parteneri sa fie suspendati pe scara din piscina. Barbatul coboara primul, pozitionandu-se cu ambele picioare apropiate, pe treapta cea mai de jos a scarii. Partenera va fi pozitionata cu picioarele departate pe penultima treapta a scarii, aplecata astfel incat penetrarea din spate sa fie cat mai adanca.

 



3. O incercare indrazneata ar fi potrivita doar daca stiti amandoi sa inotati si nu va lasati dusi de val, la propriu. Patrundeti in apa pana cand aceasta ii ajunge lui la nivelul gatului. Partenerul o va sustine pe femeie in timp ce aceasta isi incolaceste picioarele in jurul taliei lui. Aceasta pozitie este mult mai usoara in apa decat pe uscat, asadar profitati de ocazie si experimentati.

 



4. Daca piscina are o bara de sprijin, este perfect. Iti aduci aminte de lectiile de inot, cand instructorul iti spunea sa te tii de respectiva bara in timp ce dai puternic din picioare? Ei bine, de data aceasta instructorul va fi partenerul tau si iti va ordona sa iti departezi picioarele astfel incat el sa te poata penetra, tinandu-te de coapse. Pentru a varia, poti incerca sa iti tii picioarele in diverse pozitii, pana afli ce ti se potriveste cel mai bine. Sau poti de exemplu, sa te intorci, sprijinindu-te de marginea piscinei, pentru a-l privi in ochi pe partener si astfel senzatiile vor fi mai intense.

Tag-uri: , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 11

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Doina Micu (15.08.2011, 08:10)
....si mai putem inventa unele pe tema data :)
Răspunde-i
MIHAELA COLAC (09.08.2011, 10:50)
trebuie putina indrazneala sa faci asta pe plaja
Răspunde-i
ana maria (06.08.2011, 20:09)
foarte interesant articolul..merita incercat
Răspunde-i
violeta Pusca (05.08.2011, 18:26)
un articol cu o tema frumoasa si incitanta,dar din pacate acestea se pun in practica in intimitate si cum nu prea exista acest lucru pe plaja,decat in zorii zilei...le practicam pe cele posibile...unele sunt incercate,altele nu...ramane de vazut:)
Răspunde-i
georgiana constanta miu (05.08.2011, 12:56)
da majoritatea pozitiilor le-am facut. sunt foarte practice. mi-as dori sa castig setul de lenjerie brand Nature Intimates
Răspunde-i
Daniela Stan (04.08.2011, 13:25)
sunt utile:concediu va fi mai pasionant daca le pun in practica
Răspunde-i
Alina Cernat (31.07.2011, 08:28)
da foarte interesant....dar ar trebui o plaja pustie pt a le pune in practica pe toate:)
Răspunde-i
Alexandra Simon (29.07.2011, 22:11)
Foarte interesante :D
Răspunde-i
MARIA-CRISTINA ALEXE (29.07.2011, 15:11)
Imi place sa incerc pozitii noi
Răspunde-i
camelia al kawadri (29.07.2011, 12:27)
Cateva dintre ele le am incercat!:))Sunt foarte ok!
Răspunde-i
oana-camelia paun (29.07.2011, 11:43)
super articolul :D cateva din aceste pozitii sunt incercate dar unele nu .poate o sa dam frau la ele in vara asta :P .ar fi binevenit si brand Nature Intimates, marime M, culoare turcoaz cu buline negre, aplicatii de voal sa facem vara asta mai colorata :)
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Explicit
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
20 apr