Horoscop 2020 - Un an EXCELENT pentru LEI, SĂGETĂTORI şi...

Citeste mai mult»

Câte calorii au, de fapt, nucile

Citeste mai mult»

Lipsa acestor vitamine îți dă dureri de cap

Citeste mai mult»

Legătură surprinzătoare între CAFEA, diabet şi obezitate

Citeste mai mult»

3 efecte NEGATIVE ale consumului de sfeclă roşie

Citeste mai mult»

Seminţele de dovleac au un efect surprinzător asupra...

Citeste mai mult»

Cele mai bune 6 melodii de Crăciun din 2019

Citeste mai mult»

Cum să realizezi bilanțul de sfârșit de an

Citeste mai mult»

3 idei pentru a trece cu bine peste sărbători

Citeste mai mult»

20 de filme marca Hallmark, speciale pentru perioada...

Citeste mai mult»

Dietă eficientă: A slăbit 49 de kilograme, deşi era...

Citeste mai mult»

Descoperirea mayașă care a cutremurat lumea

Citeste mai mult»

Gest controversat - De ce dau indienii din cap tot timpul

Citeste mai mult»

Forţa care îţi conduce viaţa, în funcţie de tipul de...

Citeste mai mult»

Cei care fac asta regulat au salarii mai mari şi posturi...

Citeste mai mult»

Zodiile şi incompetenţa - Vărsătorii sunt cei mai...

Citeste mai mult»

Slăbeşti DUBLU, fără efort, dacă bei asta zilnic

Citeste mai mult»

Când găteşti carne de pui, trebuie neapărat să...

Citeste mai mult»

Astrologul confirmă: ACESTE 4 zodii au toate şansele de a...

Citeste mai mult»

Află din următoarele rânduri ce se întâmplă cu Pământul

Citeste mai mult»

Reguli pe care să nu le uiţi când iubeşti

Citeste mai mult»

Ce îi intimidează pe bărbaţi la tine, în funcţie de zodie

Citeste mai mult»

Cercetătorii dezvăluie cum să-ţi controlezi visele

Citeste mai mult»

Horoscop: Când ÎNCETEAZĂ fiecare zodie să iubească

Citeste mai mult»

Vezi unde poți găsi cea mai bună sare din lume

Citeste mai mult»

Menstruaţie mai scurtă cu ajutorul unui truc simplu şi...

Citeste mai mult»

8 adevăruri pe care orice cuplu ar trebui să le știe ca...

Citeste mai mult»

9 tipuri de dureri care te induc în eroare

Citeste mai mult»

6 remedii naturale pentru a-ți curăța și dezinfecta limba

Citeste mai mult»

Cifra provocarilor - Câte şanse merită partenerul, în funcţie de data naşterii

Vrei să afli de câtă răbdare este nevoie pentru ca relaţia cu partenerul să aibă cursul pe care ţi-l doreşti? Nu ştii dacă să-ţi iei jucăriile şi să pleci sau să îi mai dai o şansă? În funcţie de data naşterii partenerului, există câteva lecţii pe care acesta trebuie să le înveţe, provocări pe parcursul cărora merită încurajarea ta. 

cifra_provocarilor

Calculează-i cifra provocărilor şi află de căte ori va trebui să-l păsuieşti pentru ca relaţia voastră să se transforme în povestea de dragoste pe care ai visat-o. 

Dacă dă semne că încearcă să treacă peste aceste provocări, merită sprijinul tău! 

Cum afli cifra provocărilor partenerului tău? Scade ziua în care s-a născut din anul naşterii, după care adună cele 4 cifre din numărul obţinut până ajungi la un rezultat de o singură cifră.

Exemplu:

Dacă partenerul este născut pe 31 decembrie 1975, calculezi astfel: 

1975-31= 1944; 1+9+4+4=18; 1+8=9 

Aşadar, partenerul născut pe 31 decembrie 1975 are cifra provocărilor 9.

Odată aflată cifra, citeşte în continuare pentru a afla câte şanse merită partenerul tău, în funcţie de data naşterii.

Cifra 1

Bărbaţii a căror cifră este 1 au tendinţa de a refuza să accepte realitatea aşa că vor recunoaşte cu greu când greşesc. Cu cât vor admite mai repede că au o problemă, cu atât o vor rezolva mai repede.

Cea mai mare provocare cu care aceştia se vor confrunta este aceea de a învăţa să spună lucrurilor pe nume. Adesea se complac în situaţii compromiţătoare numai pentru că nu îndrăznesc să spună "Nu".

Partenerul cu cifra provocărilor 1 merită două şanse pentru a putea deveni partenerul ideal.

Cifra 2

Cei guvernaţi de cifra 2 învaţă numai de greşeli. Din fericire pentru ei însă, după fiecare hop depăşit îi aşteaptă o răsplată pe măsură.

Fiind sensibili din fire, aceştia au tendinţa să se simtă neglijaţi de către partener, pe care au tendinţa să îl învionovăţească pentru fiecare lucru rău care li se întâmplă. Nici cu organizarea nu stau prea bine bărbaţii a căror cifră este 2, viaţa lor fiind haotică.

Partenerul cu cifra provocărilor 2 merită trei şanse pentru a putea deveni partenerul ideal. Dacă nu profită de aceasta, fii sigură că îţi pierzi timpul cu el.

Cifra 3

Provocarea care însoţeşte cifra 3 este ceea ce trebuie să depăşească partenerul tău pentru a crea destinul pe care şi-l doreşte.

Una dintre provocări îl face să exagereze la aspectele lumeşti ale existenţei sale de zi cu zi. Iar din această cauză partenerul tău se poate simţi atât de dezamăgit de lucrurile "multe" din viaţa lui. Nu îi place să fie văzut "la pământ", aşa că vrea să creeze impresia că acceptă şi iubeşte viaţa aşa cum este ea.

O altă provocare este că partenerul cu cifra 3 nu prea este conştient de valorile sale, iar acest lucru este greu de ascuns în situaţiile sociale. Partenerului îi este frică să stea în lumina reflectoarelor, dar în adâncul sufletului tânjeşte după ea. Adevărata provocare, însă, este să înveţe să fie capabil să comunice fără teama de ceea ce ar putea ceilalţi să creadă sau nu despre el. Până când nu învaţă să îşi învingă teama, el va fi la extreme – fie prea timid, fie prea sociabil.

Partenerul cu cifra provocărilor 3 merită 3 şanse pentru a putea deveni partenerul ideal. Important este să îşi înveţe lecţiile şi să depăşească provocările legate de tendinţa de a exagera aspectele mărunte, de a fi mai conştient de calităţile sale şi de a nu-i fi teamă să fie în centrul atenţiei.

Cifra 4

Una dintre provocările cu care se confruntă partenerul tău are legătură cu modul în care el se vede pe sine, adică se vede ca fiind o persoană productivă şi un om muncitor. El menţine imaginea aceasta de om mereu ocupat, aşa că va crede constant că ceea ce admiră ceilalţi la el este hărnicia. Însă partenerul tău adeseori lucrează ca un nebun, rezolvă lucrurile într-un mod în care nimeni nu o face.

Partenerul cu cifra provocărilor 4 merită 1 şansă pentru a putea deveni partenerul ideal. Important este să îşi înveţe lecţiile şi să depăşească provocările legate de viaţa sa. Pentru a depăşi provocărea, el trebuie să fie cinstit cu el însuşi. Trebuie să admită că are nevoie de stabilitate, securitate şi de mai multă organizare în viaţa sa. Trebuie să înveţe să simtă că eforturile lui îl conduc către ceva mai măreţ, mai bun. Nu este suficient să depăşească pur şi simplu această provocare. Este necesar să transforme un aspect negativ din viaţă într-un talent. Trebuie să înceteze să îşi mai facă griji.

Cifra 5

Pentru a sparge bariera fericirii şi a succesului, bărbatul care se află sub energia cifrei 5 trebuie să facă faţă cu succes provocărilor şi să nu se prefacă sub nicio formă că nu vede ce se întâmplă în jurul său. Cu cât neagă mai mult ceea ce există, cu atât va tinde să bată pasul pe loc şi să nu îşi folosească la maximum potenţialul.

5 este cifra libertăţii şi a schimbărilor. De asemenea, aceasta este cifra care te facă să fii mai vulnerabil şi incapabil să schimbi ceva. De multe ori, partenerul guvernat de cifra 5 are tendinţa să îi învinovăţească pe cei din jur pentru dilemele sale şi pentru deciziile greşite pe care le ia.

Dacă partenerul tău se află sub cifra provocărilor 5, acesta merită 2 şanse pentru a deveni partenerul ideal. Aceasta trebuie să recunoască faptul că are nevoie de anumite schimbări în viaţa sa. Prima sa şansă ţine de pofta mare pentru viaţă, iar a doua de nevoia de stabilitate.

Cifra 6

Bărbatul guvernat de cifra 6 are permanent nevoia de a îşi trăi viaţa după bunul plac. Dacă i se pun piedici atunci când vrea să facă ceva după cum îi dictează inima, are tendinţa să îşi creeze singur bariere în faţa fericirii şi succesului.

Dacă partenerul tău este guvernat de cifra 6, înseamnă că are tendinţa să exagreze atunci când vine vorba de anumite responsabilităţi. Acesta trebuie să le lase oamenilor impresia că va avea grijă de nevoile şi problemele lor, când de fapt ajung să ignore totul.

Cifra 6 este cifra echilibrului, de aceea, bărbatul aflat sub puterea acestei cifre simte nevoia să fie întotdeauna egal cu persoanele cu care are de-a face.

Acesta merită trei şanse pentru a deveni partenerul ideal, dacă este să luăm în calcul şi dorinţa sa de a controla fiecare situaţie, când de fapt ar putea să mai asculte şi sfaturile celor din jur.

Cifra 7

Una dintre lecţiile pe care trebuie să le înveţe partenerul cu cifra provocărilor 7 este cea legată de încredere şi credinţă. Încă din copilărie, el şi-a dorit să cunoască adevărul şi simte mereu că unele lucruri îi sunt ascunse în mod deliberat, făcându-l să aibă dificultăţi în a avea încredere în cei din jur. Aşadar, partenerul cu cifra provocărilor 7 trebuie să înveţe să se apropie mai mult de cei din jur şi să nu mai pună la îndoială tot ce i se spune.

În plus, aceşti parteneri nu prea au răbdare cu cei din jurul lor. Le este teamă de sărăcie, atât de cea materială, cât şi de cea intelectuală, motiv pentru care ajung să fie superficiali. Trebuie să înţeleagă că nimeni nu este perfect şi să accepte diversitatea naturii umane.

O altă lecţie importantă este cea legată de importanţa dată opiniei celor din jur. Aceşti bărbaţi trebuie să pună preţ mai puţin pe ce cred cei din jur şi să aibă mai multă încredere în forţele proprii.

Având în vedere aceste lecţii pe care le are de învăţat, partenerul cu cifra provocărilor 7 merită trei şanse pentru a putea deveni partenerul ideal.

Cifra 8

Aceşti bărbaţi au tendinţa de a exagera realitatea sau de a o nega cu totul, mai ales când vine vorba de probleme legate de bani, afaceri, putere şi nevoi materiale. Au tendinţa de a-şi dori mai mult decât pot duce, după care să constate că nu aceste lucruri nu erau tocmai ceea ce voiau.

În loc să se simtă ruşinat atunci când greşeşte acest bărbat devine şi mai arogant, refuzând să accepte că mai are lucruri de învăţat. În loc să se enerveze, ar trebui să încerce să înţeleagă ce anume are de învăţat dintr-o anumită situaţie.

Răbdarea nu este punctul lor forte, dar au nevoie de ea pentru a putea dezvolta planuri de succes pe termen lung. Pentru a deveni un om mai bun, acest bărbat trebuie să accepte că banii nu pot cumpăra tot ce îi trebuie. Atunci când va învăţa să pună preţul corect pe dragoste, prietenie, respect şi sănătate, va constata că siguranţa materială nu este totul.

Având în vedere aceste lecţii pe care le are de învăţat, partenerul cu cifra provocărilor 8 merită patru şanse pentru a putea deveni partenerul ideal.

Cifra 9

Această cifră este cea care îi guvernează pe cei cu o inimă largă şi o dărnicie ieşită din comun. Aceşti bărbaţi pot fi, însă, şi foarte egoişti, întrucât uneori oferă numai pentru a obţine ceva în schimb. Trebuie să înţeleagă că oamenii nu pot da mereu înapoi ceva pe măsura lucrurilor primite.

Bărbaţii născuţi sub semnul cifrei 9 au tendinţa de a deveni indispensabili pentru cei din jurul lor şi se trezesc adesea împovăraţi de problemele altora. Trebuie să înveţe să nu mai ofere ajutorul decât atunci când aceasta este singura soluţie valabilă. Astfel vor reuşi să treacă peste nevoia de a se simţi mereu utili.

Având în vedere aceste lecţii pe care le are de învăţat, partenerul cu cifra provocărilor 9 merită două şanse pentru a putea deveni partenerul ideal.

Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 feb