Printesa Diana

Rochii ale prinţesei Diana, expuse la Hong Kong înainte...

Citeste mai mult»
bon jovi

Un serial documentar despre Bon Jovi oferă detalii despre...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William participă la primul său angajament public...

Citeste mai mult»
prezentare

Casa de modă Dior a prezentat la New York o colecţie...

Citeste mai mult»
Monica

Monica Bîrlădeanu, dezvăluiri despre provocările...

Citeste mai mult»
amalia

Moştenitoarea tronului olandez a fugit în Spania din...

Citeste mai mult»
celine dion

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va...

Citeste mai mult»
vin

Un restaurant din Italia oferă o sticlă de vin gratuită...

Citeste mai mult»
chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu...

Citeste mai mult»
Guy Ritchie

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o...

Citeste mai mult»
Stormy Daniels

Cine este Stormy Daniels, femeia aflată în centrul...

Citeste mai mult»
tuns

Top 5 stiluri ce revin la modă

Citeste mai mult»
pacanele

Fetele știu să se distreze: păcănele online cu modă și...

Citeste mai mult»
ulei

Beneficiile pentru sănătate ale uleiului de măsline

Citeste mai mult»
Harry și Meghan Markle

Harry şi Meghan vor produce două seriale Netflix despre...

Citeste mai mult»
 Taylor Swift

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa...

Citeste mai mult»
Prințul William

Prinţul William şi fiul său cel mare, George, au asistat...

Citeste mai mult»
portofel

Alegerea portofelului de damă din piele în funcție de...

Citeste mai mult»
Sebastian Stan

Sebastian Stan se transformă în tânărul Donald Trump în...

Citeste mai mult»
Bjorn Ulvaeus

Bjorn Ulvaeus a reflectat asupra succesului şi...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon nu va face apel la plasarea sa sub tutelă...

Citeste mai mult»
Alec Baldwin

Împuşcături mortale la filmările "Rust" - Alec Baldwin "a...

Citeste mai mult»
Jonathan Majors

Actorul Jonathan Majors scapă de închisoare pentru...

Citeste mai mult»
michael douglas

Michael Douglas a aflat, în cadrul emisiunii "Finding...

Citeste mai mult»
powerball

Un jucător la loteria Powerball a câştigat un jackpot de...

Citeste mai mult»
Sacha Baron Cohen si Isla Fisher

Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher divorţează după 13 ani...

Citeste mai mult»
Reese Witherspoon

Compania actriţei Reese Witherspoon va produce un serial...

Citeste mai mult»
Alain Delon

Alain Delon a fost plasat sub 'tutelă consolidată'

Citeste mai mult»
gineco

Menopauza: Ce este, când apare și care sunt simptomele

Citeste mai mult»
Lenny Kravitz

Lenny Kravitz va concerta pe scena principală de la...

Citeste mai mult»
aldi

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în...

Citeste mai mult»
Baba Ramdevv

Cel mai important guru yoga din India, avertizat de...

Citeste mai mult»
Taylor Swift

Taylor Swift este miliardară, potrivit clasamentului...

Citeste mai mult»
Billie Eilish

Billie Eilish, Nicki Minaj, Stevie Wonder, REM şi alţi...

Citeste mai mult»
canabis

Canabisul în scop recreaţional, legalizat în Germania, în...

Citeste mai mult»
scortisoara

Metoda cu scorţişoară care te ajută să slăbeşti mai repede

Citeste mai mult»
Dan Bittman

De ce preferă Dan Bittman transportul în comun față de...

Citeste mai mult»
ibacka

Andreea Ibacka, adevărul despre silueta ei. Cum se...

Citeste mai mult»
fasting

Legătura dintre „fasting“ și anxietate. Ce au descoperit...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Problemele de sănătate, scandalurile şi neînţelegerile...

Citeste mai mult»

Cele mai bune actrite in rol principal la Oscar 2011

De în Monden 1 feb 2011
Cinci dintre cele mai frumoase si talentate staruri, participa in competitia pentru castigarea titlului Oscar 2011 pentru " Cea mai buna actrita intr-un rol principal": Natalie Portman - Lebada Neagra (Black Swan), Jennifer Lawrence - Winter's Bone, Nicole Kidman - The Rabbit Hole, Michelle Williams - Blue Valentine, Annette Bening - Copiii sunt bine-merci (The kids are all right).

Actrita in rolul principal din Lebada Neagra (Black Swan), Natalie Portman, a marturisit pentru film.com: "Cel mai bun lucru pe care il poti spera, atunci cand face un film si ai pus sufletul in el, asa cum toti dintre noi am facut-o, este ca oamenii sa reactioneza bine si ca publicul sa fie emotionat si sa se distreze, aceasta ar fi cea mai mare satisfactie. Deci, este o onoare."

Portman a castigat un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar in 2005, ca si o nominalizare la Premiul Academiei in aceeasi categorie pentru rolul sau din adaptarea pentru marele ecran, a lui Mike Nichols, dupa succesul de pe Broadway, Closer, cu Jude Law, Julia Roberts si Clive Owen.

Alte recunoasteri ale muncii sale in film includ o nominalizare pentru cea mai buna actrita la Premiile Criticilor de Film din Londra si nominalizarile Cea mai buna actrita intr-un rol secundar la Premiile Criticilor de Film Online si Premiile Criticii. A fost de asemenea numita cea mai buna actrita intr-un rol secundar de catre Criticii de Film din San Diego.

Portman a primit apreciere internationala pentru debutul sau in filmul artistic Profesionistul al lui Luc Besson. Aparand alaturi de Jean Reno si Gary Oldman, Portman a jucat rolul Mathilde, o tanara care incearca sa scape de un ucigas platit dupa ce parintii ei sunt ucisi de un ofiter DEA corupt.

Jennifer Lawrence, actrita in rolul principal, a declarat pentru nymag.com: "Vreau sa fiu in masura sa fac ce vreau. Winter's Bone este un film care nu are nimic sexual, asa ca a fost de inteles la sine inteles sa fac ceva care sa fie opusul, sa fac ceva care este sexy."

A jucat in filmul "The Devil You Know", la scurt timp dupa care, cariera ei a fortat-o sa se mute impreuna cu familia ei Los Angeles, unde a fost distribuita in sitcomul TBS "Bill Engvall Show" si filme, cum ar fi "Casa Poker" si "The Burning Plain",  pentru care a fost nominalizata la Trofeul Marcello Mastroianni in 2008.

Probabil ca cel mai apreciat rol al ei, pana acum, este cel in care o interpreteaza pe Ree Dolly in “Winter’s Bone”, a lui Debra Granik. Filmul a castigat Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Film Sundance si a castigat mai multe premii Lawrence, ca de exemplu, Cea mai buna actrita la Premiile Newcoming din octombrie Hollywood.

Nicole Kidman a marturisit ca "A trebuit sa vorbim despre acest lucru. Keith a fost un sprijin incredibil pentru mine pe perioada intregii filmari. Ma trezeam noaptea plangand, aveam cosmaruri, ceea ce insemna ca subconstientul meu fusese afectat. Sunt multi oameni care trec prin asta, de aceea am incercat sa fiu reala si sincera", potrivit popeater.com.

In 1987, Nicole Kidman castiga primul ei premiu, Australian Film Institute Award, prima recunoastere a rolului ei, pe care l-a interpretat in miniserialul "Vietnam".

A castigat Golden Globe si alte cateva decernari pentru rolul interpretat in filmul To Die For, din 1995, impreuna cu Gus Van Sant.

A fost nominalizata pentru premiul de teatru Laurence Olivier in 1999, pentru rolul principal pe care l-a interpretat in Camera Albastra (The Blue Room).

Frumoasa australiana a primit premiul academiei pentru Cea Mai Buna actrita, in 2008, prima data cand acesta a ajuns in mainile unei australience.

I-a fostr oferit titlul onorific de ambasador pentru Dezvoltarea Fondului pentru Femei al Natiunilor Unite.

Michelle Williams a declarat, intr-un interviu acordat gone-hollywood.com, faptul ca: "Ar fi foarte frumos daca acele poze nu ar fi postate online peste tot. Dar totodata, acesta ar putea fi un motiv pentru ca acestea sa fie postate: doar dezbraca-te si cui ii pasa daca pozele ajung pe internet."

In 2004, Michelle Williams a impartit cu colegii din filmul lui Thomas McCarthy - The Station Agent o nominalizare la Premiul Asociatiei actorilor de pe marele ecran (Screen Actors Guild) la categoria "Interpretare de exceptie a unei distributii"

Anul trecut, Williams a jucat in filmul lui Wim Wenders Land of Plenty, care a fost in competitie la Festivalul International de Film de la Venetia, castigand Premiul UNESCO.

Williams a avut cronici elogioase pentru interpretarea rolului Varva, din piesa lui Cehov "Livada cu visini", la Festivalul de Teatru de la Williamstown. Inainte de aceasta, a fost apreciata pentru rolul din piesa lui Mike Leigh, Smelling a Rat, la Teatrul Samuel Beckett si rolul din piesa de debut in afara Broadway-ului, Killer Joe, regia Tracy Letts.

La televiziune, a jucat alaturi de Chloe Sevigny in filmul pentru postul HBO, bine primit de critici, If These Walls Could Talk 2, regia Martha Coolidge. A mai avut rolul Jen Lindley timp de 6 ani, in serialul de televiziune de mare succes Dawson’s Creek, pentru canalul WB. Premiera serialului a avut loc in 1998 si a ramas de-a lungul timpului unul din programele de top ale postului WB.

Annette Bening a facut o declaratie pentru lilsugar.com: "Din umilul meu punct de vedere, aceasta este o poveste puternica, din momentul in care am citit-o prima data, am consider ca este foarte frumos scrisa, atent gandita si concentrata pe aceasta familie in mod deosebit. Este, cu adevarat, o familie clasica, ceea ce se intampla in film - parintii si copiii si partenerii, inselatul, infidelitatea - acestea sunt toata probleme clasice."

Annette Bening a studiat arta dramatica la "Patrick Henry High School". A absolvit "San Diego Mesa College", "San Francisco State University" si activat ca actrita la "American Conservatory Theater" in San Francisco.

Primele sale aparitii in cinematografie a avut loc in "Hostage", "Valmont" si "The Great Outdoors". In 1992 a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul din filmul "The Grifters". Alte productii de succes in care a interpretat: "Bugsy", "Love Affair", "The Siege", "American Beauty", "Being Julia". Iar pentru "Copiii sunt bine-merci" (The kids are all right), a fost nominalizata la Premiile Academiei pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal, dupa ce in data de 16 ianuarie a primit Globul de Aur pentru cea mai buna actrita de comedie.

Tag-uri: , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 2

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Taby P (04.03.2011, 00:14)
si eu cred ca Natalie portman merita sa castige!
Răspunde-i
alina brusture (24.02.2011, 22:09)
din punctul meu de vedere,Natalie Portman sau Nicole Kidman merita sa castige aceasta sectiune
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 apr