Cele 10 tipuri de mireasă - Tu din ce categorie faci parte?

De în Nunţi 3 sep 2015

Există multe tipuri de mireasă în lumea nunţilor, dar care eşti TU? Aceasta este întrebarea pe seama cărora miresele glumesc înainte de a se logodi.

mireasa bride

Află din ce categorie de mirese faci parte. Eşti bridezilla sau mireasa prinţesă, sentimentalista sau negativista?

Mireasa cu un buget stabilit

Acest tip de mireasă îşi planifică nunta cap-coadă şi ia în calcul fiecare bănuţ. Internetul este wedding planner-ul ei, iar Pinterest-ul este mâna ei dreaptă. Cel mai probabil, rochia de mireasă nu va fi una scumpă, sau va face parte tot din categoria lucrurilor cumpărate online.

Bridezilla

Este genul de mireasă de care tuturor ne este teamă. Florile nu sunt suficient de proaspete, muzica nu este potrivită şi, bineînţeles, domnişoara de onoare nu face niciodată ce trebuie. Aceasta ţipă la toată lumea şi are tendinţa să te sperie prin simpla prezenţă, până şi partenerul de viaţă se sperie uneori de tonul ei.

Mireasa anti-nuntă

Pentru aceasta încă nu este clar de ce o mireasă trebuie să aleagă să facă nuntă pentru a se putea căsători. Mireasa anti-nuntă refuză să facă nunta în mod tradiţional şi este împotriva tuturor lucrurilor asociate cu nunta tradiţională. Cel mai probabil va spune nu şi florilor care dau culoare unui astfel de eveniment.

Mireasa prinţesă

Este acea mireasă care îşi planifică nunta încă din copilărie. Pentru ca totul să fie aşa cum a visat, aceasta nu se gândeşte la bani şi investeşte în tot ce este mai scump doar pentru a crea atmosfera de poveste dorită.

Mireasa negativistă

Se aşteaptă ca toate lucrurile să meargă anapoda, dar nici nu se implică prea mult în organizare. În cele din urmă totul iese potrivit planurilor, dar ea va petrece cel mai probabil toată ziua nunţii făcându-şi probleme.

Mireasa mereu pe ultima sută de metri

Este mireasa care obişnuieşte să lase orice lucru pe ultima sută de metri şi îşi petrece mare parte din timp făcându-şi planuri pentru altă dată, în loc să acţioneze pe moment. De la această mireasă trebuie să te aştepţi să primeşti invitaţiile în ultimul moment.

Mireasa iubitoare

Această mireasă pune suflet în tot ce face şi răspândeşte dragoste peste tot. Preferă să nu ia lucrurile prea în serios, ci să se bucure de fiecare moment, pentru că ştie că nu se va mai întâlni cu ele niciodată.

Mireasa fanatică

Ea alege culorile nunţii, după care îşi pune milioane de întrebări. Dacă vrea un lucru, trebuie să fie realizabil imediat, iar de multe ori nu este sigură de ceea ce îşi doreşte. Ea nu acceptă sfaturile celor din jur şi are impresia că poate rezolva singură toate aspectele legate de nuntă.

Mireasa perfectă

Această mireasă are imaginea clară asupra modului în care vrea să aibă loc nunta ei şi nu scapă nimic din vedere. Ea face cercetări din timp, dar uneri există riscul să devină o mică bridezilla. Cel mai important este că se acomodează uşor cu schimbările.

Mireasa sentimentalistă

Este vorba despre mireasa care este legată sentimental până şi de cel mai mic detaliu de la nunta sa. Nu este exclus ca mireasa sentimentalistă să aleagă să poarte rochia de mireasă a mamei sale, lucru ce o va face să plângă până îşi strică machiajul.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Nunţi
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
18 ian