Ce spun trăsăturile feței despre caracterul tău

De în Teste 8 iul 2016

Ți-ar plăcea să “citești” oamenii aruncându-le o simplă privire? Ei bine, chiar poți face asta!

În medicina tradițională chinezească se obișnuiește analizarea trăsăturilor feței unei persoane pentru a-i detecta probleme de sănătate, dar și pentru a îi cunoaște adevărata natură.

Învățând cum să “citești” caracterul unui om pe chipul acestuia, vei reuși să te comporți cu oamenii așa cum trebuie și nu le vei mai pune niciodată eticheta greșită.

Ochii – oglinda sufletului

Se spune că persoanele cu pleoape înguste sunt mai puțin sentimentale, fiind foarte buni în poziții de conducere pentru că iau întotdeauna deciziile în mod rațional, nu emoțional. Pe de altă parte, despre persoanele cu pleoapele mai mari și cu ochii “înfundați” se spune că sunt conduse de emoții.

Ochii îndepărtați trădează o persoană vizionară, iar ochii apropiați sugerează atenția către detalii a persoanei respective.

Sprâncenele

Persoanele cu sprâncene groase sunt ingenioase. Dacă ai sprâncenele ridicate și arcuite, stai bine la capitolul răbdare, în timp ce sprâncenele joase, apropiate de ochi, trădează o persoană foarte agitate, deloc răbdătoare.

Urechile

Urechile lungi indică darul de a îi asculta pe ceilalți, în timp ce urechile mici indică dorința de a asculta, înainte de toate, de propriile dorințe. Urechile clăpăuge sunt asociate cu răzvrătirea și spiritul rebel.

Nasul

Un nas cu vârful lat este asociat cu talentul de a planifica și de a organiza lucrurile. Persoanele cu nasul al căruit vârf nu e ascuțit nu sunt preocupate de chestiunile financiare. Dacă vârful nasuluie  orientat în sus, persoana în cauză are o fire impulsivă. Nările proeminente, mari, aparțin persoanelor care nu sunt deloc atente la capitolul bani. Un nas lung arată talentul înnăscut de a fi lider. Un nas mic, fin, trădează o persoană foarte muncitoare.

Obrajii

Obrajii pufoși indică o persoană sociabilă, înzestrată cu darul de a atrage oamenii. Pomeții proeminenți aparțin unei persoane care e născută pentru a fi în centrul atenției.

Bărbia

O bărbie mica indică probleme de sănătate, în special la stomac. Persoanele cu bărbia lată sunt buni negociatori. Bărbia rotundă aparține persoanelor emotive, în timp ce bărbia proeminentă aparține introvertiților.

Gură și dantură

O gură mare trădează o persoană extrovertită și foarte vorbăreață. O persoană cu buzele subțiri păstrează secretele și e de încredere.

Persoanele gânditoare și prăpăstioase au dantura strâmbă, iar persoanele cu dinții mici sunt generoase.

Galerie foto
Tag-uri: , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Teste
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
23 aug