Ce înseamnă dacă visezi că votezi

Dacă în visul tău visai că votezi, indiferent ce, înseamnă că ești pregătită să aparții unui grup mai mare sau să dezvălui unui grup de persoane ceva despre tine.

 
 

Poate că cineva din viața ta îți caută aprobarea, susținerea sau vrea să fie acceptat de societate și tu ești persoana pe care se poate baza. Dar dacă tu erai cea pentru care se vota, înseamnă că tu ești de fapt cea care caută acceptarea cuiva.

De asemenea, votul înseamnă că trebuie să-ți exprimi părerea și să te faci astfel auzită, pentru că te simți îndreptățită să-ți trăiești viața așa cum îți dorești, nu cum îți dictează altcineva. Pentru acest lucru, trebuie să fii mai încrezătoare în forțele proprii și să te impui, deoarece vei fi surprinsă de reacțiile celor din jur.

Votul poate fi un semn că ceri mai mult de la viață și că nu ești mulțumită de cum decurg lucrurile așa că vrei să le schimbi. Dacă erai forțată să votezi, atunci înseamnă că simți că n-ai nici o șansă într-o anumită privință și ceea ce-ți rămâne este doar să faci ceva care să-i mulțumească pe ceilalți.

Dacă ai văzut exact scena în care puneai buletinul de vot în urnă, aceasta este o reamintire că trebuie să fii mai atentă la ceea ce se întâmplă la ora actuală în jurul tău, dar și în lume în general. Însă votul mai poate însemna și faptul că tânjești la pace și speri într-un viitor mai bun, dar trebuie să-ți dai seama că stă în putința ta să schimbi anumite lucruri.

Dacă votul tău nu a fost luat în considerare, înseamnă că-ți este teamă că gândurile, ideile și părerile tale nu contează și că cineva te subminează.

 
 
Tag-uri: , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Astrologie & Numerologie
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian