Ce greşeli să eviţi dacă plănuieşti o nuntă în toiul iernii

De în Nunţi 3 oct 2016

Nunţile organizate în timpul iernii sunt deosebite, însă trebuie să ai anumite aspecte în vedere dacă organizezi o asemenea nuntă!

Nu iei vremea în considerare - pe timp de iarnă vremea este imprevizibilă aşa că poţi avea parte de o vreme liniştită, dar ai şanse să ai parte şi de viscole şi vreme rea. Ia în considerare acest aspect atunci când alegi biserica, locaţia în care se desfăşoară evenimentul, precum şi şedinţa foto. Ideal ar fi ca biserica şi salonul de nunţi să fie situate în aceeaşi zonă, pentru a nu pierde mult timp în trafic.

Nu te gândeşti la invitaţii din alte oraşe - viscolul determină, de multe ori, închiderea anumitor drumuri aşa că invitaţii din alte oraşe sau din provincie riscă să nu ajungă.

Rerzervă din timp salonul - poate că te gândeşti că în timpul iernii găseşti disponibil orice salon, nefiind un sezon destinat nunţilor. Ei bine, pe timp de iarnă se desfăşoară fel şi fel de petreceri de sărbători aşa că ai face bine să te ocupi din timp de rezervarea localului.

Îţi alegi rochia de mireasă fără să iei în considerare o haină groasă - atunci când alegi rochia de mireasă, trebuie să te gândeşti că vremea va fi rece, aşa că ai nevoie de o jachetă, o haină de blană sau un palton. În funcţie de ce vrei să porţi peste vei alege modelul rochiei pentru a te asigura că acestea vor fi potrivite.

Alegi flori care nu sunt de sezon - dacă vrei bujori sau lăcrămioare în buchetul de mireasă, trebuie să te aştepţi ca preţul acestuia să crească pentru că aceste flori sunt extrem de scumpe iarna.

Nu iei în considerare ora la care se întunecă - atunci când faci fotografiile de nuntă trebuie să ai lumină naturală, aşa că stabileşte ora slijbei la biserică mai devreme, pentru a avea timp să faci fotografii la lumina zilei.

Galerie foto
Tag-uri: , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Nunţi
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
25 noi