chef florin dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu, adevărul despre motivul pentru...

Citeste mai mult»
dus

Care este cel mai bun moment al zilei pentru a face duș

Citeste mai mult»

Beyoncé, vedeta pop de culoare din Texas, îşi lansează...

Citeste mai mult»
Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»

Ce fenomen al naturii esti, in functie de zodie

De în Monden 6 mar 2014
Se apropie 8 martie, Ziua Internationala a Femeii, si cum sexul feminin a fost intotdeauna asociat naturii, trasaturile fiecarei femei reflecta, intr-o oarecare masura, caracteristicile fenomenelor naturale. Afla cum te percep cei din jur in functie de aceste trasaturi si cum sa faci fata femeilor din viata ta, in functie de acea forta a naturii care le defineste.

Berbec - Fulger

Unul dintre semnele zodiacale de Foc, Berbecul este curajos si spontan exact ca un fulger. Se aprinde in numai cateva secunde insa mania ii trece cat ai clipi din ochi la fel ca un fulger care strabate cerul. Iuti la manie, Berbecii au adesea reactii impulsive pe care apoi le regreta. De asemenea, acestia au tendinta de a domina, la fel cu fulgerul care apare intotdeauna inaintea tunetului.

Taur - Tunet

Fiind unul dintre semnele de Pamant, Taurii sunt cerebrali si linistiti insa atunci cand isi pierd calmul pot fi asemanati cu un tunet. In perioadele linistite sunt relaxati si detasati insa perioadele furtunoase stiu sa isi faca simtita prezenta. Incapatanati din fire, odata ce au inceput o cearta o vor incheia numai atunci cand vor ei.

Gemeni - Tornada

Semn de Aer veritabil, Gemenii sunt la fel de instabili precum o tornada. Nu stii niciodata cand vorbesc serios sau glumesc. De asemenea, schimbarile de dispozitie sunt caracteristice nativilor nascuti sub acest semn zodiacal. Motto-ul Gemenilor este “Traieste clipa” asa ca pretuiesc fiecare moment.

Rac - Maree

Semn de apa, Racul este matur si usor timid. La fel ca mareea, Racul oscileaza periodic, fiind vesnic indecis. Foarte usor de influentat, acesta se razgandeste de la o clipa la alta, dand dovada de lipsa de incredere in propria persoana.

Leu - Eruptie solara / furtuna solara

Leul este unul dintre cele trei semne zodiacale de Foc - semn al puterii si al suveranitatii. Femeile nascute sub influenta acestui semn sunt demne si admirate si nu degeaba sunt comparate cu o eruptie solara (aceasta este o explozie uriasa in atmosfera Soarelui, care poate elibera cantitati masive de energie). In cazul Leilor, nu exista jumatati de masura, chiar daca sunt marinimosi si generosi. La fel ca si in cazul fenomenului numit eruptie solara (sau furtuna solara), Leii sunt caracterizati de o anumita instabilitate, chiar sensibilitate fata de anumite aspecte ale vietii. Pasionati si entuziasti, Leii inspira cu usurinta admiratie, la fel ca si planeta care ii guverneaza - Soarele - atat de iubit si de admirat.

Fecioara - Surpari de teren

Fecioara este unul dintre cele trei semne zodiacale de Pamant, asa ca nu este de mirare ca a fost asociata cu acest proces geomorfologic. Nativii din Fecioara poseda o minte analitica, sunt perfectionisti si critici, le sta in fire sa se ingrijoreze si pot fi excesiv de meticulosi. Pentru Fecioare, este important sa se controleze in mod constant si sa mentina distanta. Nu le place sa lase nimic la voia intamplarii, tocmai de aceea simturile lor guverneaza totul. Insa chiar daca sunt persoane metodice si constiente de limitele lor, exista lucruri care reusesc sa le ia prin surprindere, precum acest fenomen care le caracterizeaza - surparile de teren. Odata la un anumit interval, se intampla ceva care le zdruncina existenta, iar acesti nativi ajung sa se prabuseasca brusc, sub propria lor greutate, mai ales ca ei sunt cei mai mari critici pe care ii pot avea vreodata.

Balanta - Vant de intensitate medie (Alizeul)

Balanta este unul dintre cele trei semne zodiacale de Aer, asa ca nu intamplator este caracterizata de Alizeu - un vant regulat de la o intensitate medie pana la intensitate mare. Nativii nascuti sub acest semn sunt extrem de inteligenti si sunt interesati de unele dintre cele mai diverse subiecte - muzica, pictura sunt preferatele lor. Sunt sociabili si blanzi si urasc furia si violenta, asa ca apreciaza comportamentul gratios, lipsit de griji. Din punct de vedere istoric, acest tip de vant (Alizeu / trade winds) a fost folosit timp de secole bune de capitanii de vase pentru a traversa oceanele lumii, asa ca - prin extensie - se spune ca Balantele, ca promotori ai non-violentei, sunt persoane fermecatoare, care vor fi intotdeauna dispuse sa faca o favoare; in plus, sunt optimiste prin natura lor, isi fac prieteni si isi gasesc sprijin usor, deoarece oamenii doresc imediat sa le cunoasca.

Scorpion - Vartej de apa

Scorpionul este unul dintre cele trei semne zodiacale de Apa si reprezinta apa involburata, vartejul care se formeaza uneori in adancuri sau chiar la suprafata. Nativii nascuti in Scorpion au o sete enorma de a reusi in tot ceea ce fac; sunt neobositi, dedicati si capabili sa realizeze multe lucruri. Spiritul energic al acestor nativi ii gaseste uneori in profesii independente, unde pot da frau liber vointei si ambitiilor lor. Fenomenul care ii defineste este o cantitate de apa care se transforma intr-un vartej, produs in punctul in care se intalnesc curenti opusi, iar marea majoritate a vartejurilor nu sunt foarte puternice. Pusi alaturi de acest fenomen, Scorpionii au multe in comun: desi par rezervati, sunt reci si de nepatruns pe exterior, dar sunt plini de viata in interiorul lor. Scorpionii sunt intr-o stare de rebeliune permanenta, ei simt nevoia de a schimba oamenii in functie de propriile lor dorinte. Acesti nativi sunt persoane extrem de pasionate si se lasa trasi in valtoarea vietii, fiind atrasi de aventurile amoroase intense si mai putin de o relatie de lunga durata.

Sagetator - Incendiu natural 

Pe tine putini sunt oamenii care te pot stapani. Esti apriga, imprevizibila si mergi intotdeauna incotro te duce vantul cel mai puternic, fiindca esti amatoare de adrenalina. Femeia Sagetator acapareaza tot ce ii sta in cale si arde intens pana cand se plictiseste, asa ca nu e pentru cei slabi. Pentru a-ti tine piept, un barbat trebuie sa fie extrem de precaut. Trebuie sa nu-ti ofere prea multa caldura, sa-ti dozeze oxigenul si sa iti limiteze combustibilul, asa cum se intampla in cazul acestor fenomene naturale. Asta inseamna sa nu-ti cante prea mult in struna, dar nici sa nu incerce sa arunce, in zadar, apa rece peste tine, fiindca nu te potolesti cu una cu doua. 

Capricorn - Alunecare de teren 

Esti o fire stabila de regula, iar pentru a te urni pe tine din loc, e nevoie de o faza incipienta, in care “aluneci” lent, nu foarte convinsa ca pasul pe care il faci este cel potrivit. Intervine apoi alunecarea propriu-zisa, in care te implici din tot sufletul, asa cum faci de obicei, pentru a fi sigura ca se face treaba ca la carte. Astfel de schimbari nu dureaza mult la tine insa, intrucat esti un semn de pamant, existand si o faza de stabilizare naturala, cand lucrurile se asaza din nou in matca lor. 

Varsator - Avalansa 

Rece si mai tot timpul cu nasul pe sus, la inaltimi ametitoare, Varsatorul se regaseste, in viziunea celor din jur, in imaginea unei avalanse. Este calm si tacut, insa atunci cand il supui unor stimuli puternici, e jale! Spulbera orice ii sta in cale, calca peste cadavre si nu tine cont de nimic atunci cand ii sunt deranjate socotelile. Pune prea multa presiune pe umerii femeii Varsatori si vei vedea cum avalansa se dezlantuie sub ochii tai. Scutur-o mai tare pentru a scoate de la ea o informatie pe care nu vrea sa ti-o divulge, eventual cu privire la sentimentele ei, si vei fi pe loc ingropat, fara cale de scapare. 

Pesti - Dezghet

Semn de apa, nativa din zodia Pestilor are, aparent, o inima de gheata. Un pas gresit si-ai alunecat in tabara inamicilor. Nu e totul asa cum pare, insa. Canta-i in struna, ofera-i caldura si arata-i ca poate avea incredere in tine si-ai sa vezi cu ochii tai dezghetul. Va curge usor catre tine, intai cu picaturi pline de glume si zambete, iar apoi sa te tii, fiindca va continua cu un suvoi de confesiuni si valuri de sentimente pe care le-a tinut ferecate in inima ei atata vreme, de teama sa nu fie ranita.

Tag-uri: , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 mar