Ce faci când mama ta nu este de acord cu planurile de nuntă

De în Nunţi 1 iul 2015

Gusturile tale pentru mâncare, haine sau vacanţe sunt total diferite faţă de cele ale mamei tale? Atunci există mari şanse ca aceasta să nu fie sub nicio formă de acord cu planurile pe care le ai pentru nunta ta.

mama nunta

"Este foarte des întâlnită situaţia în care mama miresei se implică şi îşi spune opinia cu privire la cel mai important eveniment din viaţa miresei şi a mirelui", precizează Courtney Wolf, wedding planner şi director de marketing la Invision Events.

Atunci când vine vorba de pregătirile pentru nuntă, dacă aveţi opinii diferite, cel mai probabil vor exista certuri cu privire la aspectele legate de decoraţiuni sau despre cum "trebuie să se facă". Categoric, toate mamele îşi doresc tot ce este mai bun pentru fiicele lor, motiv pentru care este bine ca tu să cedezi şi măcar să asculţi ce spune mama ta, nu neapărat să pui în aplicare.

"Cel mai bun sfat pe care îl pot da, atât pentru mamă, cât şi pentru fiică, este să se respecte pur şi simplu una pe alta şi să se bucure împreună de întregul proces de pregătire al evenimentului", spune Wolf. Atunci când simţi că mama ta se implică prea mult, îi poţi spune simplu că "a avut ocazia la nunta ei să ia cele mai bune decizii, iar acum totul trebuie să se întâmple aşa cum ţi-ai imaginat dintotdeauna", mai precizează Courtney.

"La rândul tău, ca mireasă trebuie să înţelegi că, dacă vrei ca totul să iasă ca la carte în ziua cea mare, cel mai bine este să onorezi şi să iei în considerare şi sfaturile celor din jur, desigur cele care sunt cele mai aproape de sentimentele şi gândurile tale", recomandă wedding planner-ul.

În viaţă, este necesar să faci unele compromisuri, iar pentru a pune capăt unui conflict pe care îl ai cu mama ta, este bine să mai laşi de la tine. Dacă insistă că un ornament floral trebuie să stea afară şi nu înăuntru, respectă-i măcar această dorinţă.

În cele din urmă, concentrează-te asupra lucrurilor cu adevărat importante. "Nunta este un eveniment foarte important în viaţa oricărei persoane, momentul în care fiecare trebuie să se bucure de cei dragi şi de orice mic detaliu al momentului!", mai spune Wolf.

Tag-uri: , , , , , , , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK
Articole similare

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Nunţi
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
29 noi