Cartofi hash browns

In Reţete de 30 mar 2018

La prima vedere pot părea doar cartofi prăjiți, dar faptul că sunt rași și prăjiți în unt le oferă o aromă specială, iar dacă sunt scoși pe un prosop de hârtie nici măcar nu vor fi plini de ulei.

Timp: 30
Dificultate: ușoară
Porţii: 8
Ingrediente:

1 linguriță sare, 1 linguriță piper negru proaspăt măcinat, 4 linguri unt, 8 cartofi mari

Mod de preparare:

1. Se curăță cartofii de coajă și se dau prin răzătoare, apoi se usucă cu un prosop curat și se asezonează cu sare și piper.

2. Se topește untul într-o tigaie mare și se formează chiftele subțiri din cartofii rași, care se prăjesc pe ambele părți până devin aurii.

3. Se verifică chiftelele de cartofi să fie crocante în exterior și moi în interior.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 oct