Omletă cu spanac și roșii

In Reţete de 2 apr 2018

Clasica omletă îmbogățită cu spanac, pentru a fi și mai hrănitoare.

Timp: 15 minute
Dificultate: ușoară
Porţii: 1
Ingrediente:

1 roșie, 2 linguri lapte, 3 ouă, 50 g spanac, mirodenii

Mod de preparare:

1. Se fierbe spanacul timp de 3-4 minute.

2. Se bat ouăle cu laptele și câteva mirodenii.

3. Se spală roșia și se taie cubulețe mici, împreună cu fâșii de spanac fiert, apoi se sotează timp de 2-3 minute.

4. Se amestecă legumele cu ouăle și se prăjește toată compoziția într-o tigaie acoperită, până când începe să formeze o crustă.

5. Se întoarce omleta pe partea cealaltă, apoi se stinge focul și se mai lasă tigaia acoperită încă 5 minute.

Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 oct