Carnea rosie creste riscul bolilor de inima cu 30 la suta

În Sanatate 19 aug 2010
Carnea de peste reduce insa cu 24 la suta riscul aparitiei unor probleme cardiace, in timp ce consumul de carne de pui reduce cu 19 la suta riscul imbolnavirii, potrivit Gandul.
Persoanele care mananca de doua ori pe saptamana carne rosie, de vita, de porc, de vanat, de miel, proaspata sau prelucrata, prezinta un risc crescut de a suferi de boli cardiovasculare, informeaza "Daily Mail".

Potrivit cercetatorilor de la Scoala de Sanatate Publica Harvard din Boston, SUA, riscul de a suferi de boli de inima creste cu pana la 30 la suta, comparativ cu persoanele care mananca o data pe saptamana sau mai rar carne rosie.




Tag-uri: , ,
loading...
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 0

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

Alte articole din Sanatate
Cele mai citite

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
19 ian