Timothée Chalamet

Timothée Chalamet îl va interpreta pe legendarul muzician...

Citeste mai mult»
Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger spune că săptămâna trecută i-a fost...

Citeste mai mult»
Bruce Springsteen

Bruce Springsteen va primi cea mai prestigioasă...

Citeste mai mult»
daddy

Proprietăţile rapperului Sean "Diddy" Combs din Los...

Citeste mai mult»
Anne Hathaway

Anne Hathaway a suferit un avort spontan într-o perioadă...

Citeste mai mult»
buchete

Cele mai populare flori pentru buchetele de mireasă

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles este "frustrat" de ritmul său de...

Citeste mai mult»
olivia

Actriţa Olivia Colman spune că ar fi plătită mai bine...

Citeste mai mult»
Cameron Diaz

Actriţa Cameron Diaz, în vârstă de 51 de ani, şi soţul ei...

Citeste mai mult»
covaci

Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, operat de urgenţă pe...

Citeste mai mult»
shakira

Shakira a lansat un nou album, intitulat „Las Mujeres Ya...

Citeste mai mult»
somn

Poziția de somn care poate provoca hipertensiune...

Citeste mai mult»
Oprah Winfrey inainte

Oprah Winfrey mărturiseşte că, timp de 25 de ani, a fost...

Citeste mai mult»
Regele Charles al III-lea

Regele Charles al III-lea se simte ''foarte bine'', a...

Citeste mai mult»
tatoiu

Monica Tatoiu, atac la adresa Erikăi Isac și a piesei...

Citeste mai mult»
Aaron Taylor-Johnson

Actorul britanic Aaron Taylor-Johnson, marele favorit...

Citeste mai mult»
finlanda

Finlanda, ''cea mai fericită ţară din lume'' pentru al...

Citeste mai mult»
ceara

Sezonul estival se apropie, ce poți face pentru a avea...

Citeste mai mult»

Firea: Nu am discutat despre europarlamentare; acum...

Citeste mai mult»
fam

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Printul William & Kate Middleton

Familia regală britanică infirmă speculaţiile despre Kate...

Citeste mai mult»
Elon Musk

Elon Musk sugerează că faptul că foloseşte ketamină pe...

Citeste mai mult»
stormy

Fosta actriţă porno Stormy Daniels îşi prezintă versiunea...

Citeste mai mult»
Kate Middleton

Prințesa de Wales și prințul William, văzuți la o fermă...

Citeste mai mult»

Cum poți alege pantofi de damă eleganți și confortabili?

Citeste mai mult»
Naomi Campbell

Cariera îndelungată în lumea modei a lui Naomi Campbell,...

Citeste mai mult»
meta

O psiholoagă care sfătuia Meta a demisionat pentru că...

Citeste mai mult»
Pierce Brosnan

Pierce Brosnan a pledat vinovat pentru drumeţie în afara...

Citeste mai mult»
Meghan Markle

Meghan Markle a lansat un brand de lifestyle

Citeste mai mult»
Olivia Munn

Actriţa Olivia Munn a dezvăluit că a făcut dublă...

Citeste mai mult»
florin

Florin Salam, ridicat şi dus la audieri, sub acuzaţia de...

Citeste mai mult»
Matthew Perry

Testamentul actorului Matthew Perry a fost făcut public

Citeste mai mult»
camilla

Regina Camilla a primit propria păpuşă Barbie şi a glumit...

Citeste mai mult»
ponor

Cătălina Ponor, din nou mamă: “A doua noastră medalie”

Citeste mai mult»
al pacino

Al Pacino va lansa un volum de memorii în octombrie

Citeste mai mult»
bagaj

Lista pentru bagajul de maternitate: 3 lucruri absolut...

Citeste mai mult»
alergie

6 tipuri de alergii și ce trebuie să știi despre ele

Citeste mai mult»
bronsiolita

Un tratament preventiv privind bronșiolita are o...

Citeste mai mult»
gina

Smiley, declarații sincere despre despărțire și iubire:...

Citeste mai mult»
Al Pacino tată

De ce nu a menționat Al Pacino toţi nominalizaţii la...

Citeste mai mult»

Care sunt zodiile cele mai predispuse la tradari?

De în Monden 24 feb 2011
Exista anumite persoane care abia asteapta sa te intorci cu spatele pentru a te putea trada sau insela? Descopera daca in spatele zodiei tale stau loialitatea sau razbunarea!

S-ar putea ca zodiacul sa nu ne indice cu certitudine daca nativii unei zodii te vor trada, iti vor fi infideli sau, dimpotriva, daca loialitatea lor te va insoti mereu, dar ofera indicatii pretioase. Citeste si descopera zodiile care reactioneaza impulsiv, predispozitiile la tradare si infidelitate, dar si la razbunare!

Berbec

Persoanele nascute in aceasta zodie se fac remarcate prin extraordinara lor putere de munca si prin caracterul lor nobil. Sunt, insa, extrem de ambitiosi si dispusi sa treaca peste multe pentru a-si atinge scopurile. Te intrebi daca un nativ al acestei zodii ar fi capabil sa iti fure o idee sau sa dea vina pe tine cu seninatate pentru o greseala facuta de ei? Ar fi in stare, iti spunem noi. Propria sa irascibilitate il face saboteze atat proiectele, cat si relatiile cu anumite persoane.

Taur

Cei nascuti in aceasta zodie de Pamant sunt renumiti pentru faptul ca vor sa faca doar ceea ce vor si in conditiile lor. Sunt foarte incapatanati si daca ii superi se pot tine mult timp o suparare, pentru ca nu uita decat dupa ce considera ei ca s-au razbunat. Persoanele din aceasta zodie sunt impulsive si predispuse la gelozie si nesiguranta, fapt care ii face uneori infideli. Despre barbatii din aceasta zodie se spune ca au tendinta de a gandi cu organele genitale si nu cu mintea.

Gemeni

Sunt inteligenti, gratiosi si foarte sociabili, calitati care ii pot face superficiali si infideli. Persoanele nascute in acest semn sunt faimoase pentru felul in care reusesc sa intoarca orice in favoarea lor si a intereselor lor. Sunt foarte vorbareti si nu sunt, de obicei, persoanele carora le poti dezvalui un secret daca nu vrei ca acesta sa fie aflat de toata lumea, pentru ca Gemenii barfesc cu pasiune.

Rac

Sunt unul dintre semnele cele mai de incredere si capabile sa tina un secret. E in firea lor sa fie loiali pana la sacrificiu.  Sunt intuitivi si sensibili si daca se simt amenintati nu vor ezita sa incerce sa ii manipuleze pe ceilalti, dar nu isi fac din asta un obicei.

Leu

Nativul din zodia Leului poate sa treaca drept un personaj dubios. Niciodata nu stii care o sa fie urmatoarea lui miscare, fiind foarte abil in a intoarce lucrurile in favoarea lui, fara prea multe scrupule. O zodie puternica, Leul are tendinta de a domina. Asa ca daca esti o persoana mai slaba din fire s-ar putea ca acesta sa se joace cu tine precum pisica cu soarecele, ceea ce nu este deloc comfortabil. Este un semn care nu iti ofera prea multa siguranta emotionala. Asa ca trebuie sa ai grija cum gestionezi relatia cu nativii din aceasta zodie.

Fecioara

Nativii din zodia Fecioara apar ca fiind de incredere, responsabili si foarte muncitori. Dar in spatele acestor aparente se ascund persoane care stapanesc la perfectie arta manipularii. Sunt asemenea unor actori papusari, care stiu exact de ce ata trebuie sa traga pentru a intoarce lucrurile in favoarea lor. Asa ca nu trebuie sa aveti incredere oarba in ei.

Balanta

Cei sub insemnul Balantei isi echilibreaza simtul datoriei fata de partener si sunt fideli, desi simt de regula impulsuri neobisnuite in acest sens. Tentatia de a insela poate aparea fie cand vor sa tina cu partenerul o dieta - sunt pofticiosi - fie cand au o relatie stabila si pot deveni infideli. Acestea sunt situatii care devin uneori probleme pentru acest semn. Oricum, ei poti fi prieteni buni, loiali ca un caine de casa, de cele mai multe ori.

Scorpion

Scorpionii sunt persoane cunoscute pentru indrazneala si modul manipulator de a intoarce lucrurile in favoarea lor. Este unul dintre semnele zodiacale care insala de cele mai multe ori. Faimosi si pentru ca sunt razbunatori, posesivi si gelosi, avand memoria unui elefant cand vine vorba de cineva care le-a facut rau in vreun fel. Nu-i insela, dar asteapta-te sa fii inselata. Sunt in stare, dar intotdeauna exista si exceptii.

Sagetator

Sagetatorii sunt persoane de incredere, dar sunt atat de preocupati de aflarea si mentinerea adevarului, incat ajung prin a sabota orice gest, intentie sau actiune, insistand ca totul sa se deruleze ca la carte. Sunt, de asemenea, cu capul in nori, pleaca intr-o calatorie exact cand altcineva se bazeaza pe ei sa faca o treaba.

Capricorn

Capricornii sunt unele dintre semnele zodiacale care ofera cea mai mult incredere din toate punctele de vedere. Cu toate acestea, ei pot deveni foarte competitivi, cand se afla in situatii romantice si, de obicei, isi doresc ce au altii. Totusi, nu sunt la fel de infideli in dragoste ca nativii din alte zodii, deci te poti baza pe ei.

Varsator

Nativii din zodia Varsatorului  prefera sinceritatea si incearca sa fie morali in tot ceea ce fac. Detesta mincinosii si in general nu insala si nu fac  rau cu intentie. In acelasi timp semnul Varsatorilor este unul cam instabil si nativii se razgandesc destul de des. Nu reusesc sa isi duca planurile pana la capat si au un adevarat deficit de atentie. Nativii sunt cunoscuti si pentru interesul lor pentru barfe, ceea ce nu-i face persoane de incredere.

Pesti

Cei nascuti in zodia Pestilor sunt persoane geloase, posesive si carora le place sa-si planga de mila. Se plang mereu de cate ceva si nu ezita sa ii si streseaza si pe ceilalti cu toanele lor schimbatoare. Daca se intampla sa lucrezi cu un nativ din zodia Pestilor ar trebui sa fii atent, pentru ca daca nu reusesti sa ii intri in gratii, nu se va da in laturi de la a te sabota.

Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , ,
Ti-a placut acest articol? Urmareste-ne si pe FACEBOOK

Adaugă un comentariu 5

Intră în contul tău sau înregistrează-te pentru a posta un comentariu.

ramona draghici (17.11.2011, 16:03)
prea putin adevarat...am cunoscut tauri,nu sunt infideli din fire decat daca vor sa se razbune,sunt in stare sa si ofere sufletul pe tava atunci knd iubesc.cat despre capricorni sunt oameni care vorbesc putin si fac mult,nici ei nu sunt infideli din fire.sagetatorii mai devreme sau mai tarziu te vor insela,toti sagetatorii care i-am cunoscut mi-au parut asemanatori la caracter.varsatorii nu cred k inseala,doar daca nu mai iubesc pers respectiva si vor sa se rupa de ea.gemenii mi-au parut intotdeauna ciudati,sunt instabili si iti pot intoarce spatele atunci knd nu te astepti.pestii sunt instabili emotional si enervanti.asta e ceea ce cred eu...
Răspunde-i
Camelia-Mia Ursu (28.03.2011, 20:51)
Vai mie! Suntem doi Berbeci, ce ne facem?
Răspunde-i
Lucia Petrescu (05.03.2011, 21:25)
Gemenii - catastrofa!
Răspunde-i
simona vladu (25.02.2011, 15:35)
capricornii tradeaza
Răspunde-i
alina brusture (24.02.2011, 22:37)
foarte adevarat
Răspunde-i
Spune-ţi părerea
Alte articole din Monden
Cele mai citite
Azi
Săptămânal
Lunar

Newsletter

Cele mai comentate
Felicitari pentru femei deosebite
-3°
Bucuresti
-2°
Bucuresti-zona centrala
-5°
Bucuresti-zona periferica
-4°
Alba Iulia
-3°
Alexandria
10°
-2°
Arad
-3°
Bacau
-2°
Baia Mare
-5°
Bistrita
-2°
Botosani
-3°
Braila
-5°
Brasov
-2°
Buzau
-3°
Calarasi
-4°
Cluj-Napoca
Constanta
-4°
Craiova
-5°
Deva
-3°
Drobeta-Turnu Severin
-4°
Focsani
-2°
Galati
-3°
Giurgiu
-2°
Iasi
-8°
Miercurea Ciuc
10°
-2°
Oradea
-3°
Piatra Neamt
-2°
Pitesti
-4°
Ploiesti
12°
-3°
Resita
-3°
Rimnicu Vilcea
-2°
Satu Mare
-6°
Sf. Gheorghe
-6°
Sibiu
-4°
Slatina
-4°
Slobozia
-4°
Suceava
10°
-2°
Timisoara
-4°
Tirgoviste
-6°
Tirgu Jiu
-4°
Tirgu Mures
-1°
Tulcea
-3°
Vaslui
-3°
Zalau
28 mar